Amacım telefonu kötülemek değildi. Yanlış anlaşıldım. Aksine çok memnunum. Hızı, görüntü kalitesi vs.. Sadece durum tespiti yaptım. j7 vardı yanımda kıyas yapabileceğim ben de onunla yaptım. Batarya durumuyla ilgili bir problem yaşamadık onunla. Ayrıca tüm telefonlarıma çok güzel bakıyorum. Çünkü çok pahalı artık. Yerine yenisini alamam. Ekran görüntüsü aldım yaşadığım sorunların. Hepsini de yetkiliye gostericem. Belki sadede ben bu sorunu yaşadım. Ama bir kaç sayfa geriye baktığımda da batarya sorunu yaşayan olmuş. Özetle çok iyi bir telefon özellikle fotoğraf çekmek bir harika bu telefonla. Sadece o kadar para verip ekstra daha iyi batarya deneyimi yaşamayı beklerdim. Neyse konuyu uzatmak istemem. Saygılar. İyi forumlar... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar 3000 TL ye 20 ay garantili distribütör garantili S9+ buldum çok temiz durumda. Almak mantıklı mı ? Acil cevap lütfen. |
|
Telefon ve fiyatlarından pek haberim yok, eskisi gibi. Ama bakınca s9+ için 3000₺ iyi teklif gibi duruyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3000 TL' ye alacağım S9+ çok temiz aşa teşir ürünüymüş. Vazgeçtim o yüzden.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
%60 guncellemesin %40 guncellememelisin kayıbın yok yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
En son ocak güncellemesini yapıp daha sonra telefonu tamamen sıfırlarsan uçak hızında erişirsin; gerçekten gerek parmak izi hızı gerek akıcılık çok iyi durumda ben çok memnunum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler peki kamera ve pil durumu nasıl sizce? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir şey demek zor ama büyük ihtimalle aynı verimi alamayacaksın. |
class 4 falan mi yada 8 gb falan mi yani eskimi niye yesin sarj < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bu andrlid 10 nun ustune nasil kurcaz kardes basit yollu anlatsan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam kameraları karşılaştırabilirmisiniz 8.0 vs 9.0 vs 10 gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|