Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9+ ile 1 yıl, hâlâ alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • burak telefonu satacak galiba algı kasıyor :)

• 37 dakika ne ya, üstüne 20 dakika daha koysan film kadar oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası güzel bir inceleme olmuş açıkçası...

• teşekkürler.
    artık size samsungdo & samsungedo vb. diyebiliriz sanırım. :-)

• Parası olan adamlar gidip Iphone alsınlar. Olmayanlar Xiaomi. Bu konuyu çokta uzatmayın.

• Alınmaması için hiç bir sebep yok. Hatta s10 sayesinde alınabilirliği artacak. İkinci el bir s9 almak istiyorum ve bunun için s10'un çıkışını bekliyorum. Plus versiyonu düşünmüyorum zira çok büyük. Bana göre 5.2" ve 5.5" aralığı ideal ölçüler. Ha s9 da bu ölçünün biraz üzerinde ama maalesef, 5.5" ten küçük amiral gemi çıkmıyor artık.(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özger -- 19 Şubat 2019; 12:23:55 >
  • Bende de S9+ 128 GB Gri var.. NAKİT 3800 LİRA vereyim dediler yok dedim.. Yağ gibi akıyor cihaz yeni güncelleme ile..
    NOTE9 512 alsammı diye düşünüyorum..
  • Başlığı görünce dayanamadım ya s10 çıksa üste para vermeyen Samsung dan exynox işlemcili telefon alınmazki

• akradaşlar kimse adama yürümesin çok gereksiz muhabbet olmuş allah aşkına bir telefon çıkalı 1 yıl olmuş ve adam yeni telefon alacaklara rehberlik olsun diye 1 yıl geçmesine rağmes s9+ nasıl s10 almaya değermi gibi bir video hazırlamış ayrıca burak bey eskiden makale de yazardınız videonun altına ortam müsait olmadığında okuyordum bukonuyu takdir etmedim

• 37 dakika video mu olur kota düşmanları mobilden girdik belgesel mi çekiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikeee -- 20 Şubat 2019; 9:42:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

S6 bile hala alınabilir bu tamamen kişisel ihtiyaçlar doğrultusunda olan bir mevzu.

Şu an s9 plus var. Pie guncellemesiyle ekran süresi 8.30 saatleri görür oldu ve hep bt açık gear saatten dolayı.

Stereo hoparlör ve dolby atmos kendine bağımlı kılıyor. Kamerası Note 8 kadar iyi değil Note 9 ike aynı. Note 8 de ne var bilmiyorum ama kamerası çok daha güzeldi.

Oyunu falan es geçiyorum zaten güçlü bir donanımı var. Bu haliyle benim gibi 5g yi gereksiz görenler için 4 5 sene gideri var ama tabii 2 yıldan sonra anneye babaya veriliyor orası ayrı :)

Not: Note 2 siyle yaklaşık 6 sene mutlu mesut hala cihazı değiştirmek istemeyen arkadaşım da var :)
    Note8 in kamerası konusunda aynı fikirdeyim sonrasında kullandığım hiçbir telefon Note8 kadar güzel fotoğraf çekmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S9 alınır mı? Nasıl bir tüketim manyaklığındayız. S7 bile hala alı ıp kullanılabilir bir cihazken... Bir telefona 5bin yatırmak ???? Peeehhh.

• Note serilerine nasıl bir optimize yapiyorlarsa,

S9 plus ile Note 9 aynı kamera diyorlar. Note 9 gözle gözükecek seviyede daha iyi foto cekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Tam bir yıldır ekran koruyucusuz kullanıyorum. En ufak bir çizik yok. Ekranı zor çiziliyor diye de hor kullanmamak lazım.

Alıntıları Göster
    Note 7 fe telefonum da çizildi hocam çizilene kadar ihtimal veremiyorsunuz çok can sıkıcı bir durum

• Seneye S11 çıktığında S10 alınmaz bir cihaz olmayacak. Çünkü geliştirmeler azar azar veriliyor, sonuçta hepsi amiral model. Parası olan son çıkanı alır, olmayan öncekileri, videonun açıklaması ve özeti bu.

• S9 pluslar piyasadan kalktı mı S10 ailesi çıkınca?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.