Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.127
Cevap
181
Favori
1.593.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki tuhaf gelecek size ama ben doğru dürüst bir ekran koruyucu bulamadığım İçin sattım S8 plus'ı.

Nedenine gelirsek adam gibi cam bir ekran koruyucu takmadan cihazı doğru düzgün kullanamıyorum. Plastik olanlarda da ekran görüntüsü ve dokunma hissini değiştirmeyen bazı modeller var ama onlar da çıkmadı. Üstteki arkadaşın verdiği spigen yine idare eder diye düşünürdüm ama yine camın yerini tutmuyor.

Ekran koruyucu olmadan cam çizilecek diye tedirgin olmaktan cihazın tadını alamadım resmen. Bu yanlış bir düşünce olabilir ama takıntı işte. Hatta o kadar korumama rağmen hatta el çantasında mikrofiber kaplamaya rağmen ekranda çizik görünce tepem attı ve sattım.

Dediğim gibi. Bu bir takıntı. Ekranda bir kez çizik oluştuktan sonra kafamda, parmağımda sürekli orada oluyor. Bu curved ekranlar göze hoş görünse de pek çok dezavantajı var. Amoled kısmına ise hiç girmeyeyim iyice uzar.

Ama herşeye rağmen cihaz güzel arkadaşlar. Sizler benim gibi takıntı yapmadan güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• answer25 A kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim öncelikle.
    İşte sorunda burada başlıyor.
    Yetkili olarak gözüken çağrı merkezi, servisler, twitterda ki destek hesabı ve bayi bile ne olduğunu net olarak bilmiyor :)
    Global bir şirkette herkesin farklı yorumladığı bir durumu gerçekten ilk kez görüyorum ve halen net bir cevap alabildiğim hiç bir birim yok.

Ve maalesef ki kablosuz şarj cihazını, duvar şarj cihazı sanan da, kutudan çıkan bir aparat sanan da çağrı merkezi ve dünyanın ilk olarak Türkiye'de açılan deneyim mağazası bile var :)

Israrla peşindeyim konunun ama hala elde var sıfır :)

Zaten benim derdim artık elimde ki sıfırı 149 TL gözüken ürün değil, olası NOte 8 çıktığında yanında alacağımı düşündüğüm 349 TL lik ürüne de aynı muamele yapılacaksa kısmı :)

Umarım alan hiç kimsenin bir sorunu çıkmaz, çünkü çıkarsa cevap yok :)

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 21 Haziran 2017; 3:55:18 >

• Telefonu ilk aldığım zaman şarj konusunda beni üzmüştü fakat Gün geçtikçe pil performansı arttı. İlk zamanlar 4,5 saat ekran süresi alıyordum şu anda telefonun şarjı %17 ekran süresi 6 saat 10 dakika yani 7 saat çok rahat alabilirim. Telefonu kullanmıyorken giden şarj bence iphonedan kötü ama aktif kullanıyorsanız iphonedan çok daha iyi. 7 plustan gectim ve bu süreler 7 plusta olmuyordu gerçi onda direk ekranın açık olduğu sureyi göremiyorduk ama ona rağmen bu telefon kullanımda çok daha iyi

• Arkadaşlar belki ilgilenen olur, daha önce paylaşmıştım ama sayfa çok geride kaldı, yeni gelen arkadaşlar da gördüm, ürünü ben satıyorum

• SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

• Reason kullanıcısına yanıt
    Al benden de okadar iyi bir kampanya ile uyguna s8 aldım normalde hayatta pahalı telefon almam neyse cihazı açtım şekil felan cihaz şahane 4 de ekran koruyucu taktım arkasına da kılıf arkadaş kenar tam kapatmıyor anında toz oldu cam dediğimiz koruyucu plastik ekran leş oldu şöyle iyice inceledim ben bu cihazı bu şekilde de kılıfsızda hayatta kullanamam hemen sattım yoksa ilk düşme de çöpe atacaktık şuan da hangi telefonu alacağımı bilmiyorum beklemeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: oknmrcn

Cizilme oldu mu ekranda hiç

Ekranda çizilmeler oluyor malesef dikkat edin derim.
  • Bugün 500 lira kampanyasından Samsung Dex geldi. Fakat çalışmıyor. Acaba telefonu şarj ettiğimiz güç adaptörü yetersiz mi kalacak?? Kullanım kitapçığında 9 v 1.6 a yeter diyor. Eksik yaptığım birşeyler mi var?

İnternette çalışmalarıyla ilgili hiçbir yazı bulamadım. Fikri olan varsa yardımcı olur musunuz?

• orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    SwiftKey var baya başarılı

• shop.samsung.com
    Samsung Türkiye. Sayfa Bulunamadı !!!!
    http://shop.samsung.com/tr/p/samsung-s8-grey-10345

Samsungun resmi sitesinde s8 ya da s8 plus alana gear vr hediye denmiş ancak kampanya koşullarına dair hiçbir bilgi yok. Samsungu hem telefonla aradım hem canlı sohbet ile baglandım ama onların da bu kampanyadan haberi yok.

• Çizilmeye ne kadar takmışsınız. Sonuçta telefon bu. Mezara gelmeyecek bizimle. 2 yıl sonra bir değeri kalmayacak yeni modeller yüzünden. Neymiş cam koruyucu takınca ekran çizilmiyormuş iyide ekranın görüntü kalitesini bozuyor.

İkinci elde satacağım diye bu kadar kasıyorsanız temiz telefon ile çizikli telefon arasında ikinci elde satarken maksimum 100 lira oynuyor. O kadar koruyup kolladığınıza değmez özetle.

• Vodafone da S8 4400 tl ye geliyor 24 ay taksitli.

S6 cihazımıda 1650 tl ye sayıyorlar.

Dışarda daha ucuza var ama taksit işi sıkıntı.

Nasıl sizce alınır mı ?

S6 ya verdikleri fiyat güzel aslında ama S8 neredeyse 1000 tl pahalı kafam karıştı.

• Eliniz kısıtlı nakit elden telefon satmayıp, nakit de telefon almayacaksınız. Bu kampanya tercih edilebilir. Size saydıkları s6 fiyatı da iyi. Diğer bir yol söyleyeyim size. Garanti bonus kart ile nakit alışverişinizi yapın. Daha sonra bankayı arayın 180/200tl bedel karşılığı 8 e bölerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurKoEren -- 21 Haziran 2017; 15:5:42 >
  • Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum bu s7 ile s8 plus kamera sensörleri boyutları aynı mı kamera sensor koruyucu alacamda ürünün başlığında s6 s7 s8 hepsine uyumludur yaziyor bazisinda da s7 yaziyor bilenler bir cevap verebilir mi

• Arkadaslar selam. Aranızdan Amerıkadan telefon alıp menusunu kompe Turkce yapabılen var mı ? Turkce secenegı dıl seceneklerı arasında var ancak sectıgımız zaman yarım yamalak Turkce oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkyb

Çizilmeye ne kadar takmışsınız. Sonuçta telefon bu. Mezara gelmeyecek bizimle. 2 yıl sonra bir değeri kalmayacak yeni modeller yüzünden. Neymiş cam koruyucu takınca ekran çizilmiyormuş iyide ekranın görüntü kalitesini bozuyor.

İkinci elde satacağım diye bu kadar kasıyorsanız temiz telefon ile çizikli telefon arasında ikinci elde satarken maksimum 100 lira oynuyor. O kadar koruyup kolladığınıza değmez özetle.

insanlar komik. ben kılıf kullanan arkadaşlarımla dalga geçiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele satarken çizilmesi de değil çizilince insan kafayı takıyor ekrana sürekli gözüne batıyor ama cidden bir süre sonra telefonun insanın gözünde değeri kalmadığı için çıkarilabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mkyb

Çizilmeye ne kadar takmışsınız. Sonuçta telefon bu. Mezara gelmeyecek bizimle. 2 yıl sonra bir değeri kalmayacak yeni modeller yüzünden. Neymiş cam koruyucu takınca ekran çizilmiyormuş iyide ekranın görüntü kalitesini bozuyor.

Ben zaten takıntı diye söyledim.. Ama siz beni yanlış anlamışsınız..

Benim kullandığım hiçbir cihazın 2. eli umrumda bile değildir.. Yani aklıma bile gelmez satarken nasıl satarım kaça satarım diye..

Ben cihazı kendim kullanırken çizik olsun istemiyorum.. Mevzu bu.. Yoksa satarken 100 lira fazla eksik ilgilenmiyorum..

Ayrıca kaliteli bir cam koruyucu ile ekran görüntü kalitesi hemen hemen hiç etkilenmez.. Şu anda kullandığım ekran koruyucu ile ben karşılaştırma yapıyorum, koruyucu takılı olmayan bir cihazla hiçbir fark yok.. Ne dokunma hissi, ne görüntü kalitesi...

• www.hepsiburada.com
    Dafoni Samsung Galaxy S8 Plus Curve Tempered Glass Premium Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/dafoni-samsung-galaxy-s8-plus-curve-tempered-glass-premium-full-cam-ekran-koruyucu-p-HBV000004GIP1

deneyen var mı ? yorumlar fena değil gibi
  • Gallery3d_5.3.04.204
    Messages_4.2.00.181
    Samsung Internet Browser_5.4.20.16
    Samsung TouchWiz Home 6.1.09.2
    Samsung Phone_2.1.02.40 (Arama)

eklendi.

https://forum.donanimhaber.com/s8-uygulamalari-21-06-samsung-nougat-rehberi-anlatimlar-ipuclari-rom-linkleri-mm--114503536

Galeri daha akıcı özellikle resimleri sağa sola döndürürken.

Arama > ayarlar > dolaşım yardımı diye bir menü gelmiş.

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.