Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.127
Cevap
181
Favori
1.594.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14421443144414451446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung servise telefon verdiğinizde ne kadar süre kalıyor?
  • ahhsan kullanıcısına yanıt
    Bildirim hatırlatıcı açık kapayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

Yeniden amiral gemisi almak istemiyorum artık f/p yonelip max 3 bin tl lik cihaz alirim gereksiz pahalandilar cunku. Batarya degisimin de cok cozum olcani samiyorum onceden 2 gun gidiyordu sarj. Telefonuda Degismeye degmeyecek o zamn. Neyse devam edelim bununla o zaman :)
    Maddiyat için böyle diyorsunuz ama orta sınıf Samsung telefonları çekilmez çok dandik, kasa kalitesi zaten oyuncak gibi sonra her yerden kırpıyorlar, led bildirim ışığı zaten ilk olmayan şey, başka marka alacaksanız bilemem ama Samsung'ta A, J falan bulaşmayın S veya Note, temiz 2.el bakın sıfıra asla para verilmez bu ülkede aşırı fahiş.

S8'den gayet memnunum bu arada taş gibi, tasarımı ondan sonra çıkanlardan bile güzel çok ince tutuş hissi çok hoş, ölene kadar giderim gibi yeni çıkan tellerinde de Ultra'lar gerçekten en iyisi daha ele alır almaz anlıyorsun.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size hiç katılmıyorum. S8 den A9 a geçtim 1 sene oldu inanın hiç bir farkını görmedim artisini gördüm. Kavisli ekran aldığıma pişman olmuştum videolarda yazışmalarda heryerde sıkıntı oluyordu ancak rahat ettim. Led olayına gelince artık Led amiral gemisi tellerde bile vazgeçildi. Always on display olan cihazda lede gerek yok. Hem orta seviye telefonlara geçmeyin diyorsunuz hemde amiral gemilerine o kadar para verilmez diyorsunuz bir anlam veremedim. Samsungun orta seviye dediğiniz tellerinden olan a50 adlı telefon geçen sene avrupada encok satılan telefon olduğunu biliyor musunuz? O orta seviye yaramaz olayı eskidendi dandik android sürümlerde android 7 den öncesine ait. Şimdiki android 9 çok daha stabil. Üstelik s8 dediğiniz telefon android 10 almayacak irra seviye dediğiniz A9 android 10 alacak. Omur boyu s8 kullanmayacak siniz heralde :) gün gelecek telefon alacaksınız. Ne alacaksınız orta seviyemi yoksa alınmaz dediğiniz amiral gemileri mi :) Mantık nerde?

• Arkadaşlar bu custom romlar güvenilir midir sizce. Sonuçta bütün özel işlemleri telefonumuzdan yapıyoruz

• İster katıl ister katılma kalite diye bir şey var, premium hissi alamıyorsun kardeşim orta seviyede istersen android 15 yükle, fark olmasa neden bu ücret farkları olsun çok komik bir şeyi konuşuyoruz şuan her şey maddiyat parası olan adama mercedes alma vw al çok benziyor denir mi ?

Evet çok fahiş sadece Samsung değil her telefonda amiral gemiler pahalı, 2.el temiz alın diyorum işte.
    İlk defa ikinci el telefon tavsiye eden birine rastlıyorum. Haklısın çok saçma şey tartışıyoruz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Zaten arkada 4 tane kamerası var :) Ama kamera işleri ile pek ilgilenmediğin için bir şey söyleyemeyeceğim ama net video ve fotolar çektiğini söyleyebilirim. Performansa gelince 6 GB rami var gayet hızlı

Alıntıları Göster
    4 kamerası var ama s8'in kamerası daha iyi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Maddiyat için böyle diyorsunuz ama orta sınıf Samsung telefonları çekilmez çok dandik, kasa kalitesi zaten oyuncak gibi sonra her yerden kırpıyorlar, led bildirim ışığı zaten ilk olmayan şey, başka marka alacaksanız bilemem ama Samsung'ta A, J falan bulaşmayın S veya Note, temiz 2.el bakın sıfıra asla para verilmez bu ülkede aşırı fahiş.

S8'den gayet memnunum bu arada taş gibi, tasarımı ondan sonra çıkanlardan bile güzel çok ince tutuş hissi çok hoş, ölene kadar giderim gibi yeni çıkan tellerinde de Ultra'lar gerçekten en iyisi daha ele alır almaz anlıyorsun.

Alıntıları Göster
    şuan gelen a51 ile a71 görünüş olarak güzel duruyorlar. Şuan alacak olsam samsung a71 alabilirdim ama maddiyat açısından s8+ 'a devam edeceğim 5G geldiğinde değişmeyi planlıyorum. Xiomi filan da düşünebilirim. Note serisi olarak note 3 kullandım sürekli yeşil ekran geliyordu formatlasam bile düzelmiyordu hatalıydı. Asla note serisi almam bundan sonra. Garanti de bi işe yaramadı sorun görülmedi diyip geri verdiler. Amiral gemisi filan ama sonuçta oda değer kaybediyor gerek yok bence amiral gemisine para yatırmaya artık öyle düşünüyorum.

Telefon alıyoruz o kadar pahalıya, bide korumak için jelatin kap vs. Bir dahakine dümdüz kullanıcam zaten düzgün kullanıyorum :) Bir telefona verebileceğim max 4000 tl üstüne çıkmak gereksiz bana göre. :)

• Garantisi biten telefonumun bataryasını samsung yetkili servisinde 175 TL'ye değiştirdim. Düşünen varsa bilgisine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stserkan -- 27 Şubat 2020; 11:44:23 >
  • stserkan kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat ben dışarıda 200 tl verdim hangi servis acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyler söylüyoruz, fazla para vermeyin diyorum zaten şuanki telefonumu 2.el aldım gayet memnunum, tüketim çılgınlığı bu konuda yardımcı oluyor insanlar bir heves alıyor beğenmeyip tertemiz satışa çıkarabiliyor veya kredi kartından çektirip nakite dönüştüren insanlar var böyle temiz telefonları bulunca kaçırmayın, sıfır amiral gemisi alınmaz bu ülkede.

S serisinde S6 note serisinde Note 7 den sonrası başka bir dünya öncesine pek bir şey diyemem iyi değildi artık belli kaliteyi yakaladılar.

Yukarıdaki arkadaşa da ek olsun, yeni moda artık bol bol kamera koyup göz boyamak hiçbirisi amiral gemilerindeki kaliteyi yakalayamıyor, değerli teknolojileri ona göre koyuyor adam yoksa neden tercih sebebi olsun :)

hocam 1 0cak 2020 güvenlik yamasını yüklediniz mi? telefonda olumlu olumsuz bir değişiklik var mı? en son kasım ayında geleni yükledim ve oldukça da memnunum

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Yükledim.

Bu güncellemelerde bir şey değişmiyor ki, yazanların çoğu psikolojik bence.
  • ahhsan kullanıcısına yanıt
    Ankara-Simge
    Bence hepsinde aynıdır. Çünkü sisteme imei girip ona göre fiyat söylüyorlar. Bazıları ek kar koyuyordur belki.

• 2 senedir S8 ekranda catlak vardı sol tarafta edge bölümünde, geçen gün o bölgede mercimek boyutunda siyah bir leke oluştu, mürekkep lekesi gibi.

Bu seviyede ne yapabiliriz, ucuz yollu bir tamiratı nedir? Bize neye mal olur yardımcı olabileceklere şimdiden çokkkk teşekkürler.

Örneğin: Piyasadan ön cam dokunmatik alıp kendim monte edebilir miyim, ya da komple ekran mı gitti acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Bildirim hatırlatıcı açık kapayın
    Merhaba aynı sorun bendede var dediginizi yaptım fakat çare olmadı başka bir çözüm öneriniz varmi

• Chrome kapatınca sistem 1 2 saniyeliğine kitleniyor. Nova launcher kullanınca oluyor başka launcher kullanınca sorun olmuyor. Buna bir çözümü olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamın aleyküm arkadaşlar.
    s8 plus dan xiaomi note 8 pro ya geçen oldumu,arada fark varmı,geçmeye değermi?
    yardımlarınızı bekliyorum
  • heygidi hey! bir zamanların popüler konusu fısıngen şıtrayze oldu
  • 
Sayfa: önceki 14421443144414451446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.