Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11881189119011911192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam öncelikle geçmiş olsun bu forumda birkaç kere denk gelmiştim amoled yanığı sonucu cihazını servise götüren ve sanıyorum ki hepsi de ücretsiz tamir edilmişti. Ekran değişimi yapılmıştı sanırım arkadaşlara. Üçüncü parti uygulama yüklemeyin veya oyun oynamayın demek de ne demektir hocam böyle saçmalık olur mu? Uygulama da yükleyeceksiniz oyun da oynayacaksınız tabii ki de. Bence servisteki arkadaşlar son derece cahilce konuşmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sauce_2k

Hocam öncelikle geçmiş olsun bu forumda birkaç kere denk gelmiştim amoled yanığı sonucu cihazını servise götüren ve sanıyorum ki hepsi de ücretsiz tamir edilmişti. Ekran değişimi yapılmıştı sanırım arkadaşlara. Üçüncü parti uygulama yüklemeyin veya oyun oynamayın demek de ne demektir hocam böyle saçmalık olur mu? Uygulama da yükleyeceksiniz oyun da oynayacaksınız tabii ki de. Bence servisteki arkadaşlar son derece cahilce konuşmuş.
    Kıymetli yorum ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim.
    Sanırım Emaar AVM'deki Samsung deneyim mağazasına durumumuzu ifade etsek sizin de belirttiğiniz şekilde "en azından" ücretsiz ekran değişimini yapacaklar gibi geliyor bana.

Ancak oradan da tatsız bir şekilde ayrılırsak zaten mesafeli durduğum Samsung firmasından sanırım hepten uzaklaşırım. Hoş LG ile de çok kötü deneyimler yaşadım ama Samsung'un daha iyi hizmet sunduğunu düşünüyorum şimdilik.

• Kızmayayım kızmayayım diyorum olmuyor. Bundan önce HTC kullandım. Ekranın sağ kısmında yukarıdan aşağıya bir sarı çizgi oluştu servise gönderdim sorunsuzca değişim yaptılar. Kızımın kullandığı iPhone 6 1 tuşu arızalandı diye değişim yaptılar. Bu örnekleri birebir yaşadıktan sonra Samsung'un böyle saçma sapan sebepler ile ekranda oluşan Amoled yanıklarını ekran değişimi yaparak veya cihaz değişimi yaparak değiştirmemesi beni iyice Samsung'dan soğuttu. Ben bu telefonda oyun oynamayacaksam internette dolaşmayacaksam film izlemeyeceksem neden alayım giderim bir tane dandik Nokia alırım konuşurum kenara koyarım. Burada arkadaşların yaşadıkları sorunlar dan sonra bir sonraki telefon sanırım iPhone olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 kullanıcılarına kötü haber! - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/galaxy-s8-ve-galaxy-note-8-kullanicilarina-kotu-haber

• makta06 M kullanıcısına yanıt
    Bu haber doğruysa samsung benim için bitmiştir.

Abi yok artık böyle bişey olur mu ya... apple (her ne kadar plânlı eskitme uygulasa da) 5se bile güncelleme verirken samsungun s8 gibi amiral gemisi ve de altı üstü bir nesil öncesi telefonuna son gğncellemeyi vermemesi gerçekten ayıptır. İnanmak istemiyorum açıkçası bu habere. Shiftdelete i sevmem. Tıklanma almak için her türlü haberi yaparlar. Umarım bu haber de clickbaittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sauce_2k

Abi yok artık böyle bişey olur mu ya... apple (her ne kadar plânlı eskitme uygulasa da) 5se bile güncelleme verirken samsungun s8 gibi amiral gemisi ve de altı üstü bir nesil öncesi telefonuna son gğncellemeyi vermemesi gerçekten ayıptır. İnanmak istemiyorum açıkçası bu habere. Shiftdelete i sevmem. Tıklanma almak için her türlü haberi yaparlar. Umarım bu haber de clickbaittir.
    Android 9 bizim cihazlara gelecek sadece one ui özelliği gelmeyecek arkadaşlar . Onda da abuk sabuk özellik var bence . Android 9 ile gelecek yeni experience yani arayüz bizede gelecek . Rahat olun . Zaten hiç bir zaman kendi ara yüzünü beğenip kullanmadım nova launcher kullanıyorum

• Abuk sabuk veya değil. Burada mesele firmanın çakallık yapması.

Forum xda içinden biri portlar zaten her türlü o arayüze erişiriz ama bunlara gerek kalmadan premium muamelesi yaptığı arayüzü de verecek. 2 telefon da Galaxy serisi ne fark var? Neyse bekleyip görelim

Orijinalden alıntı: kamilkamilov

Abuk sabuk veya değil. Burada mesele firmanın çakallık yapması.

Forum xda içinden biri portlar zaten her türlü o arayüze erişiriz ama bunlara gerek kalmadan premium muamelesi yaptığı arayüzü de verecek. 2 telefon da Galaxy serisi ne fark var? Neyse bekleyip görelim
    Orası öyle haklısınız .

Samsunga da bir sürü para döktük yaw telefonudur, akıllı saatidir, bluetooth kulaklığıdır vs. Yani her iki senede bir yeni telefon almaya zorluyor. S8 alanlar s10 alsın, s9 alanlar s11 alsın gibi. Madem 2 sene boyunca güncelleme verme taahhüdü var o zaman 2017 nin amiral gemisi olan s8 2 sene boyunca tüm güncellemelerden faydalanmalı.

• Bir- iki gündür bildirimler geç gelmeye başladı.
    Mesela mesajlara bakıyorum, mesaj geliyor; bildirim birkaç saniye gecikmeli geliyor.
    Gelen aramalarda da telefon çalmaya başlıyor, bir iki saniye sonra ekranda beliriyor.
    Bu durumda olan var mı?

Telefonun hiçbir ayarı ile oynamadım, gelen bütün güncellemeleri aldım. (Android 8.0 ; yama 1 ekim)

Sorun ne olabilir?

Edit: S8 plus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alacatan -- 8 Kasım 2018; 23:8:36 >

Sizden eğer vaktiniz var ise bir konuda yardımcı olmanızı rica edecektim.

İkinci el bir S8 satın aldım, cihaz Android 7 ile geldi. Formatladim ancak güncellemeyi android 8i görmüyor, otomatik indirmiyor.

CpuZ programını indirerek bazı detay bilgilere ulaştım cihazla ilgili. Root access yok diyor.

Güvenli klasör oluşturmaya çalışınca mesela "Cihaza yetkisiz yazılım yüklendiğinden güvenli klasör olusturulamiyor" hatası alıyorum.

Yani biri bu cihaza Rom yüklemeye çalışmış da olmamış mı acaba? Ama root access yok nasıl denediler o halde diye kendime ve googlea sorup duruyorum, iki aydır uğraşıyorum. Bulamadım. Size sormaktan başka çarem kalmadı bir telefoncuya emanet etmek istemiyorum.

Bana yardımcı olabilirseniz size ekran görüntüsü yollamak isterim

imgbb.com
    Smart-Select-Image-2018-11-09-08-51-33
    https://ibb.co/jyobNq

Cihazın arkasında Samsung Türkiye AS garantisi yazılı bu arada.

Nasıl geçebilirim Android 8 e acaba?

Özelikle güvenlik yamaları eski kaldığı için endişe ediyorum cihazı kullanmaya. Bir de kaza geçirdim evde hapis kaldım iyice vaktim var yapabilsem mutlu olurum.

Saygılar selamlar, vaktiniz olursa mesajı okursanız sevinirim. Yapmam gereken adımları itina ile araştırır denerim, yol gösterir misiniz 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatherman -- 9 Kasım 2018; 8:58:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• weatherman kullanıcısına yanıt
    Cihaza daha önce root yapılmış bu nedenle bazı özellikleri kullanamıyorsunuz, şuanda root olmaması bu durumu değiştirmiyor.
    Şuan için tavsiyem elinizdeki cihaza uyumlu güncel yazılımı odin ile yüklemeniz olur.

şimdi harç parası 500 TL olmuş

birde krizi vatandaşa gömüp krizi atlattık diyorlar

• arkadaşlar yine tecrübelerinize ihtiyacım var. telefonumu aldığım günden beri hiç güncellememiştim ve gayet memnun bir şekilde kullanıyordum. yanlışlıkla güncellemeyi aktif hale getirdim sonrasında da madem başladım en güncel hale getireyim diye smartswitch ile android 8 en güncel hale kadar getirdim telefonu. şu anda bir problemim var. telefon wifide ve bir süre kapalı kaldığında whatsapp mesajı geliyor ama uyarı sesi çıkmıyor. köşedeki led yanıp sönüyor ama ses çıkmıyor. şarjdayken, ekran açıkken ya da 4g'deyken sorun yok.

smartswitch ile yedeğimi aldım. acaba telefon üzerinden factory reset yapıp yeniden yedeğimi yüklesem sorunumu çözebilir miyim sizce? ya da başka bir çözümünüz var mı?

bir de yedeği geri yüklediğimde herhangi bir kaybım olur mu? demek istediğim foto kalitesinde, video formatında, uygulamaların arşivinde vs. bir değişiklik kayıp olur mu?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazadam

Cihaza daha önce root yapılmış bu nedenle bazı özellikleri kullanamıyorsunuz, şuanda root olmaması bu durumu değiştirmiyor.
    Şuan için tavsiyem elinizdeki cihaza uyumlu güncel yazılımı odin ile yüklemeniz olur.
    Yanıt için teşekkür ederim sağolun.

Uygun yazılımım hangisi olduğunu nasıl bulabilirim ve root yetkisi gerekli yeniden değil mi?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.