Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 Pasaport Kayıtlı 2450 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S8
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Samsung Galaxy S8 Pasaport Kayıtlı 2450 TL
    Cihaz 2 aylıktır, siyah renktir ve Dubai'den alındı. Kırık, çatlak, çizik, ölü piksel ve aklınıza gelebilecek tüm sıkıntılardan yoksundur. Sadece İstanbul içi ve elden satış yapılacaktır. Kutusu ve kutuya dahil herşey mevcuttur. Bunun dışında Spigen Neo Hybrid kılıf kullanılmaktadır. Fiyat sondur, kuruş indirim yoktur. Takas yoktur. Fotoğraflar için whatsapp üzerinden paylaşım yapılabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Forumda sizin fiyatın 25 lira altına kapalı kutu pasaport kayıtlı satanlar var.Hayirli satışlar!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serbest piyasa ve özgürlük kavramlarından haberdar değilsin herhalde birader. Biçtiğim fiyat budur, isteyen istediği yerden alır. Bu aforizmayı da belli ki ilk defa işitiyorsun. Fakat öğrenmek güzel şeydir kardeşim. Bende işler böyle yürüyor. 25 lirasını çok seven, sarılır birlikte yatar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GanjasCave kullanıcısına yanıt
    2500 e düşürnürsen alabilirim
  • pyrexez kullanıcısına yanıt
    Fiyat sondur.
  • Yurtdışı ve TR cihazları arasında ne gibi farklar var garantisi haricinde yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: caner_gs

Yurtdışı ve TR cihazları arasında ne gibi farklar var garantisi haricinde yani.

Cok fark var. Iyi arastir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garanti dışında tek fark USA cihazlarda Snapdragon 835 var ve radyo aktif edilebiliyor. Türkiye cihazlarında garanti ve Exynos işlemci mevcut, USA dışındaki tüm ülkelerde olduğu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GanjasCave

Garanti dışında tek fark USA cihazlarda Snapdragon 835 var ve radyo aktif edilebiliyor. Türkiye cihazlarında garanti ve Exynos işlemci mevcut, USA dışındaki tüm ülkelerde olduğu gibi.

Rom farkli rom atarsan knox sayaci 1 olur. 4g den 3gye geciste telefon kesiliyor.

• beginyou kullanıcısına yanıt
    Cihaz üreticileri zaten mevcut olan rom'u en sıkıntısız şekilde sunuyor. Sen heyecan arayıp da cihazı rootlar, başka rom'lar denersen bu tip sıkıntılarla karşılaşman olağan. Bu yalnızca Samsung için geçerli değil, üreticilerin onayladığı bir şey de değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GanjasCave

Cihaz üreticileri zaten mevcut olan rom'u en sıkıntısız şekilde sunuyor. Sen heyecan arayıp da cihazı rootlar, başka rom'lar denersen bu tip sıkıntılarla karşılaşman olağan. Bu yalnızca Samsung için geçerli değil, üreticilerin onayladığı bir şey de değil.

Artik yoruyorsunuz yav. Sen mi gittin aldin? Senide boyle kandirdilar sende milleti kandirma. 4.5g ceken yerde 3g ye dusersen gorusme kesiliyor. Avrupa cihazlarinda boyle olmuyor. Guncellemelerde farkli. O ulkelerde bazi seyler haram oldugu icin bazi ozellikleri kisitli oluyor. Lutfen kendin alip gelmis uretmis gibi iddaalasmayin.

Daha cihaza bile sahip değilsin, milletin yazıp çizdiği ile tatava yapıyorsun. Cihazı inciğini cinciğini çıkara çıkara kullanıyorum. Bahsettiğin sıkıntıların hiçbirine rast gelmedim. Ben bir şey almaya karar verdiğimde amaçsız yazılıp, senin gibi andavalların kafasını bulandıracak şeyleri okumak yerine alır elime kurcalarım. Kafanı kullan biraz. Mal bana satılmaz, ister ve alırım.
    Ayriyeten ilanda her okuyabilenin idrak edeceği üzere Dubai'den aldım ve hiçbir kısıtlamaya muktedir değil. Bu trajikomik fikirleri kim sokuyor kafana.
  • Cihazı almak için atılan mesajımda 3 soru sordum diye boşa dil dökemem diyen bir arkadaş. Bana attığı mesajında dediği gibi başka cihazlara bakın arkadaşlar

• Yıllardır Suudi Arabistan aldığım telefonları kullanıyorum, Hiçbir android telefonda, diğer ülkelerde olupda bunlarda olmayan bir özellik yok. O sadece iphone'larda mevcut facetime olmaması. Genelliklede bu bölge cihazları çift hatlı oluyor. Cihaz kendi şebeke değiştirirken 4G 3G geçişlerde de hiçbir kesinti olmuyor.
  • chrome ekranı açıkken cihaz fotosu atabilir misiniz? Ortadoğudan alınan cihazlarda kırmızı ekran sorunu oluyor bende de vardı sattım ondan emin olabilirsek alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Yıllardır Suudi Arabistan aldığım telefonları kullanıyorum, Hiçbir android telefonda, diğer ülkelerde olupda bunlarda olmayan bir özellik yok. O sadece iphone'larda mevcut facetime olmaması. Genelliklede bu bölge cihazları çift hatlı oluyor. Cihaz kendi şebeke değiştirirken 4G 3G geçişlerde de hiçbir kesinti olmuyor.

Hocam kesinlikle 2.sınıf ürünleri orta doğu ülkelerine kaktırıyorlar.Bu konuda deneyimim çok oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Yıllardır Suudi Arabistan aldığım telefonları kullanıyorum, Hiçbir android telefonda, diğer ülkelerde olupda bunlarda olmayan bir özellik yok. O sadece iphone'larda mevcut facetime olmaması. Genelliklede bu bölge cihazları çift hatlı oluyor. Cihaz kendi şebeke değiştirirken 4G 3G geçişlerde de hiçbir kesinti olmuyor.

Hocam kesinlikle 2.sınıf ürünleri orta doğu ülkelerine kaktırıyorlar.Bu konuda deneyimim çok oldu.

o orta dogu ulkelerindekilerin alim gucu cok daha yuksek, ikinci sinif urun diyede birsey yok zaten, hepsi ayni yerden cikiyor. Turkiyeye getirmeye tenezzul etmefikleri urunler oralarda satiliyor. Bunlar on yargi ve kulaktan dolma bilgi

• DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Yüzde 5 lik kısım bile değildir ülke nüfusuna vurunca zenginler onlar da avrupadan alışveriş ediyorlar zaten. Benim başıma geldi kulaktan duyma filan değil. Daha yeni S8 sattım ekranı kesinlikle 2.kalite.
  • Dubai telefonları çakmamı oluyor sahtemi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.