Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 ilk 3 ay koşulsuz iade garantisi sunacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • si-si-si-si-sitroen

  • scoppi S kullanıcısına yanıt
    Su koruyucu cami ilah olarak gormekten bir bikmadiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harika bir uygulama. Adamlar telefonlarına o kadar güveniyorlar ki koşulsuz-şartsız iade alacağım diyor. S8 i ilk sızıntıdan beri takip ediyorum. Kendi kanaatimce mükemmel bir telefon olmuş, çok beğendim. Android işletim sistemini bu telefonda denemek isterim. Samsung Galaxy Ace 4 den sonra iOS etkisi yaratır herhalde.

  • Türkiye'de bu ürünü satacak bütün perakende teknoloji marketleri bu 3 ay koşulsuz iade kuralına uymayacaklar,uymamak için ellerinden geleni yapabilirler.Neden mi diye sormanıza bile gerek yok.aldığınız herhangi bir ürün 2 gün sonra sorun cıkarsa iade almayı reddedip servise gönderelim diyorlar.bunu istinasız bütün teknoloji perakende firmaları yapıyor.15 gün içerisinde iade hakkımız olduğu halde.

    Buna bir de mizahi yönden bir espri ile benzeterek tamamlamak istiyorum. "Hani eskiden x bakkalından kola alırdık bedava çıkardıda o bedavayı başka bir bakkaldan almaya kalkınca 'aldığın yere götür","aldığın yerden al","bizde böyle bir kampanya yok" gibi cümlelerle karşılaşırdık ya, işte bizim teknoloji marketlerinin verdiği hizmeti de buna benzetebiliriz.

    ha olurda herkes bu kurala uyarsa şaşırırım.Çünkü KOŞULSUZ İADE demek her türlü geri kabul ediyorum demek olur.Şahsen bunu türkiye de bazı tüketiciler her türlü suistimal ederler.Neticede bize böyle bir hak daha önce verilmedi.biz aldığımız samsung marka cep telefonu 2 gün sonra bozulunca servis kapılarında haftalarca yatmış bir milletiz.Sen şimdi bu millete bu hakkı ver o zaman gör asıl şenliği





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Androidd

    Hocam yanlış anlamayın ama samsung un şuçu yok.



    Adamlar sana düşmeye karşı dayanıklı demiyor. Defalarca yazıldı düştüğü An kırılıyor diye.





    Hatta ben bundan korkarak iphone 7 almıştım. S7 EDGE yerine.



    Huwaie 1 aylık cam garantisi veriyor. Başkada garanti veren firma yok

    Huawei mate 9 adlı model için 3 aylık ekran garantisi veriliyor bu arada ek bilgi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraxus

    Anlaşıldı bu da patlayacak..

    Bunu yazacaktım benden önce davranmışsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Yanlış düşünüyorsun. O kadar Gorilla Glass diye reklamını yapıp milletin gözünün içine sokuyorlarsa 30-40 cm'den düştüğünde de bir zahmet kırılmasın. Neticede o kişi bunu bilerek yapacak değil. Düşünce kırılacaksa o zaman niye böyle telefon yapıyorsunuz diye sorarlar adama. Herkes kılıfla kullanmak zorunda değil. Kılıfla kullanmak zorunda olmadığı için de böyle mesafelerden düşmelere karşı dayanıklı olmasını beklemek yanlış bir şey değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Gorilla Glass ı samsung yapmıyor ki. her firma gibi dışarıdan alıyor. onunda dayanıklılık açıları var. Kavisli ekranda o açıklar daha fazla ortaya çıkıyor. 30 40 cm den kırılabilir 1,5 metreden kırılmayabilirde. o ekranı alıyorsan düşürmeyeceksin
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Gorilla Glass'ı Samsung yapsa ne yapmasa ne? Samsung yapınca kırılmayacağı anlamı mı çıkıyor? Neticede telefonu tanıtırken Gorilla Glass kullanıldık diye reklamını yapmasını biliyorsa böyle abuk zubuk mesafelerden düştüğünde de kırılmasın. Ben de tam tersini düşünüyorum. Düşünce kırılacaksa yapmasınlar bir zahmet böyle telefon. O ekranı alıyorsan düşürmeyeceksin demekle Steve Jobs'ın yanlış tutuyorsunuz demesiyle hiçbir farkı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    çok saçma konuşuyorsun. kırılmaz diyen gorilla glass'ın kendisi. sony de aynı camı kullanıyor apple da. apple çerçeve koyuyor sana sağlam geliyor. samsung çerçeve koymuyor göze hoş geliyor ama daha çabuk kırılıyor. sıkıntı ediyorsan düz s7 alacaksın.
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Adi telefon yapmasınlar o zaman. Bana ne çerçevesinden ben neticeye bakarım. Kırılıyor mu kırılıyor bitti. Gerisi tıraş muhabbet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olur ne olmaz diye heralde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay kullanılmış telefonları sonra ne yapacaklar dersiniz!

  • Note 8 bekliyorum bu donanımlarla özel kalem yazılımı olmayan telefonlar bana tamamen gereksiz ve çöp geliyor. Note 8 çıksın 3 ay patlama haberi duymazsak almayı düşüneceğim

  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Dostum, şunu anlatmak istiyorum. Piyasada 2 tane ağır abi akıllı telefon üreten firma var. Ben de bir tüketici olarak reklamlarına,özelliklerine ve Gorilla Glass vs bunlara güvenerek, daha doğrusu kuruma güvenerek bu telefonu almışım. Heee bu telefonu almış olmak benim hatam bunu anladım o ayrı! Ama sen piyasada böyle ağır abi bir konumda ise kaliteli malzemeden telefon üreteceksin! Oturduğum koltuktan düşüp ilk seferinde kırılmasının açıklaması yoktur benim gözümde! Ki ilk defa düşürmüşüm! Koruyucu camdan beklentim, ekrana çekiçle vursam dahi kırılmaması değil elbette. Ama 30-40 cm mesafeden kırılmak nedir ya! Tekrar tekrar söylüyorum bunun açıklaması yok benim için! Ben tüketiciyim arkadaş. PAraya kıyım kaliteli olduğuna inandığım, güvenilir olduğuna inandığım bir kurumum ürününü kullanıyorsam ''kalite'' beklemek en doğal hakkım!

    Serzenişim sana değil yanlış anlaşılmasın
    Samsung Galaxy S8 ilk 3 ay koşulsuz iade garantisi sunacakSamsung Galaxy S8 ilk 3 ay koşulsuz iade garantisi sunacak




  • Millet alır 3 ay kullanır hevesini giderir sonra iade eder. Nasıl kar edecekler merak ediyorum,
    dahası kullanılıp iade edilen telefonlar ne olacak?
  • TR de karşılığı yok, gerçi yurt dışında da kötüye kullanım ihtimali düşük değil zira 3 ay uzun sayılabilecek bir süre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koşulsuz iade iyiymiş, insanlar bunu fırsata dönüştürür.
  • s8'in iadesine güvenmeyin.tecrübeyle sabittir!!!

    kapsama sorunu düzelmeyen sıfır note4'ü zamanında 6 ay servisle cebelleşerek iade edememiştim.şikayetvar'a da yazdım.sonunda tüketici mahkemesine gidip parası söke söke aldım.o iade sadece reklamda kalır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 27 Mart 2017; 8:36:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.