Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (2894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.198
Cevap
392
Favori
3.439.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28922893289428952896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Metin*

Arkadaslar bugun dershnede sarj aletim çalındı. Sizden ricam kutudan cikan sarj aletininizin tam kodunu soylermisin harf rakam tam olsun lütfen

R37H8450VK1RT3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silver0021

quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Bugün benim gibi düz s7 kullanıp 7.0a geçen biriyle tanıştım. Ben halen 6dayım bu arada. Memnun olmadığını özellikle de wifi paylaşımının gitmesi sebebiyle çok kötü olduğunu söyledi. 6ya geri dönülemeyeceğini sanıyormuş. Gerçekten wifi paylaşımı olmuyor mu 7.0da?

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

Kendi bildiklerinize inanın. O arkadaş kimse elindeki cihazı bıraksın.

Hocam telefonu bana gösterdiğinde wifi açıkken mobil erişim noktasını açmaya çalıştığında uyarı alıyordu. Mobil erişim noktasını açarsanız wifi kapatılacaktır şeklinde

• Şarj aleti ürün kodu

SAMSUNG EP-TA20EWE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 19 Şubat 2017; 18:05:06 >
  • Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    Bende sadece bi kez oldu bu hata

• bu forum sayfasi bozudu mu ya, son sayfaya bir türlü erisemiyorum.
  • eDDiè kullanıcısına yanıt
    Citizen akıyor yine.

• Arkadaslar always on yer değistiriyormu artik ben fark edemedim sanki sabit duruyor eskiden ekranda asagi yukari oynardi

Sabit durmasi ekranda iz yaparmi sizce.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silver0021

quote:

Bugün benim gibi düz s7 kullanıp 7.0a geçen biriyle tanıştım. Ben halen 6dayım bu arada. Memnun olmadığını özellikle de wifi paylaşımının gitmesi sebebiyle çok kötü olduğunu söyledi. 6ya geri dönülemeyeceğini sanıyormuş. Gerçekten wifi paylaşımı olmuyor mu 7.0da?

Kendi bildiklerinize inanın. O arkadaş kimse elindeki cihazı bıraksın.

Hocam telefonu bana gösterdiğinde wifi açıkken mobil erişim noktasını açmaya çalıştığında uyarı alıyordu. Mobil erişim noktasını açarsanız wifi kapatılacaktır şeklinde

Telefonu modeme cevirmek bundaki amaç. Wifiyi kapatmasindaki temel neden bu zaten. Hem versin hem alsın mantığı ayni anda gerçekleşemez. Bu diğer kullanılan cihazlarda da geçerli

• silver0021 S kullanıcısına yanıt

Şuan wifiden wifiye paylaşımı açtım geçen sene çok kullanmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Güncelleme yapmadan önce csc neydi?

Tel arabistandan aldım. Csc güncellemeden önce de ksa idi. Tur olarak degismesi gerekmiyo muydu ??
  • SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

Arkadaşlar ithalatci dan alinma s edge var elimde bu arap bilgilerini hicbir şekilde silemedim nougat guncellemesi yaptim root attim cozemedigim tek nokta bu

Guncelleme ile telefon cok hos oldu fakat bir sıkıntı gozume carpti cepteyken tus kilidini acmaya calisirken Android 6 da ekran direk kapaniyordu 7 de bu sanirim sıkıntılı yakinlik sensorunu kapatiyorum acmak istedigimde normal sekilde aciliyor yani bu ozellik sanirim calismiyor. Yardimlarinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Csc tur olur ve Güncellemeleri telefonun üstünden alabilirsin

Kardesim yaptım güncellemeyi 7.0 ı s7 edge ye fakat info dan bakıyorum csc hala ksa gözüküyor?? Otadan güncelleme alamayacak mıyım artık ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Eminservi

quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Csc tur olur ve Güncellemeleri telefonun üstünden alabilirsin

Kardesim yaptım güncellemeyi 7.0 ı s7 edge ye fakat info dan bakıyorum csc hala ksa gözüküyor?? Otadan güncelleme alamayacak mıyım artık ??

Ksa 6.0 ustune btu 6.0 kurcaktin

Sonra tur 7.0 csc ojx li rom kurcan

Sonra tur 7.0 csc ojv son surumu kurcan o zaman üçüde tur olurdu root atmadan s7 edgeler oluyor

Benimde ksa di tur oldu otadan aldim

Gurol abi sagolsun

• Eminservi E kullanıcısına yanıt
    Multi csc olduğu için direk değişmez s7 edge ise telefon eğer

yesilcin.com
    SM G935F S7 Edge Rootsuz CSC kodu TUR nasıl yapılır ? (Anlatım) - Galaxy S7 Edge Android Genel Bölümü
    http://yesilcin.com/sm-g935f-s7-edge-rootsuz-csc-kodu-tur-nasil-yapilir-anlatim-t35924.0.html

Yapin s7 ise root gerekli Türkiye olması için.

Ayrıca ilk sayfada başlıkta yazani tam olarak okursaniz csc değiştirme değil orjinal csc'yi bozmadan rom yükleme başlığı.

"İNGİLTERE BTU ROMUNU TUR CSC" İLE YÜKLEYENLERİN GARANTİYİ BOZMADAN TÜRKİYE ANDROID 7.0 ROMUNA GEÇME REHBERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 19 Şubat 2017; 20:5:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Multi csc olduğu için direk değişmez s7 edge ise telefon eğer

yesilcin.com
    SM G935F S7 Edge Rootsuz CSC kodu TUR nasıl yapılır ? (Anlatım) - Galaxy S7 Edge Android Genel Bölümü
    http://yesilcin.com/sm-g935f-s7-edge-rootsuz-csc-kodu-tur-nasil-yapilir-anlatim-t35924.0.html

Yapin s7 ise root gerekli Türkiye olması için.

Ayrıca ilk sayfada başlıkta yazani tam olarak okursaniz csc değiştirme değil orjinal csc'yi bozmadan rom yükleme başlığı.

"İNGİLTERE BTU ROMUNU TUR CSC" İLE YÜKLEYENLERİN GARANTİYİ BOZMADAN TÜRKİYE ANDROID 7.0 ROMUNA GEÇME REHBERİ

Bundan sonra güncellemeleri yine eskisi gibi arabistana geldiğinde ota dan alabilir miyim ?? Yoksa artık güncellemeleri hep odin ile mi yapmak zorundayım?

• Eminservi E kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazınız S7 edge ise csc'nizi değiştirin değilse ingiltere BTU romu direk kurun ingiltere romundan güncelleme alın.

• Arkadaşlar güncellemeyi ota yoluyla indirip kurmuştum. Wipe data wipe cache yapıp format atsam mı daha sağlıklı olur yoksa romu baştan indirim sıfırdan kursam mı?
  • S8 edge çok pahalı geliyor. Telefonumuzun kıymetini bilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilinc -- 20 Şubat 2017; 0:50:6 >
  • Arkadaşlar home tuşuna basılı tutarak HIZLI ARAMA yı kullanabilen var mı?
  • Arkadaslar merhaba.

S7 edge sahibiyim üniversite talebesiyim ve kaldığım apartta axen marka bir lcd tv var. Telefondan bu tvye görüntü aktarma şansım var mi acaba? Akilli tv olmadigindan telefondan tvye bağlayacağım samsumgun hdmi dönüştürücüsü mevcut mu? S3 modelu icin varmis sanirim ama bizim cihazlara uygun bulamadım

• 
Sayfa: önceki 28922893289428952896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.