Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (1103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94.344
Cevap
389
Favori
3.452.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11011102110311041105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler FM Radyo hakkinda bir gelisme varmi ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Kardesim simdi ben S7 Gold almayi dusunuyorum nerden en ucuz alabiliriz. Birde FM Radyo amerikada guncelleme ile aktif edilmis bizimkilerde bi gelisme varmi bu konuda yada xda da falan?

• theonur07 T kullanıcısına yanıt
    Hayır turkcell vodafoneda değilimki

• 2872-100 LİRA n11 indirimi-75 world puan. 2700 civarına aldım silver renk.İnşallah sorunsuz bir telefon gelir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohen

Kardesim simdi ben S7 Gold almayi dusunuyorum nerden en ucuz alabiliriz. Birde FM Radyo amerikada guncelleme ile aktif edilmis bizimkilerde bi gelisme varmi bu konuda yada xda da falan?

2900 e gittigidiyor da var , 2850 civarına n11 de var gold renk 100 lira n11 indirimi 75 lira world card uyguna gelebilir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugratufab

Hayır turkcell vodafoneda değilimki

Şebeke için güncelleme gelecek ama dağıtılmadı hala. 3G de sorun yok.

• metehan760 M kullanıcısına yanıt
    Onarımı ben istemedim hocam telefonu değişim yaptırabilmek için. Başka servislede konuşucam olmadı en son hakem heyetine gidicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohen

Radyo alicisi varsa bir sekilde acik biraklar

• Cihazdaki kameranın hangi sensör olduğunu nerden öğrenebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: tlgs_1905

Onarımı ben istemedim hocam telefonu değişim yaptırabilmek için. Başka servislede konuşucam olmadı en son hakem heyetine gidicem.

30 günü geçtiği zaman hiçbir şekilde değişin yapmıyolar bizzat yaşadım. Firma politikasıymış. 444 7711i aradım onlar da aynısını dediler servise özel bi durum değil yani. Hiç uğraşmadan tüketici hakem heyetine başvur. Ben 2 gün önce başvurdum aynı senin gibi değişim yapmadıkları için. Yardımcı olabilirim heyet konusunda.

• volkanselek V kullanıcısına yanıt
    AIDA64 programını indir cihazlar kısmına gir izin isticek onayla sonra arka kamera yazıyo zaten slsı olarak yazıyorsa samsung sensör oluyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

Arkadaşlar sırf özgürlük bakımından iphone 6s ten geçiş yapmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz???

Kesinlikle tavsiye ederim. Cebinde resmen bilgisayar taşıyorsun. Yapamadığım hiçbir iş yok. Kısa süre ip6 kullanmıştım. Olmadı ios ile yapamadım. Flash bellek bile takıp bilgi alışverişi yapamadım. O olmuyor bu olmuyor. Kısa sürede satıp s6 aldım. Şimdi s7 kullanıyorum. Ama samsung= cep bilgisayarı. Ha iphonenin havası var o ayrı. Başka hiçbir artısı yok benim için. Belki arada değişiklik olsun diye kullanılabilecek ikinci telefon olabilir sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: fozcam

quote:

Orijinalden alıntı: tlgs_1905

30 günü geçtiği zaman hiçbir şekilde değişin yapmıyolar bizzat yaşadım. Firma politikasıymış. 444 7711i aradım onlar da aynısını dediler servise özel bi durum değil yani. Hiç uğraşmadan tüketici hakem heyetine başvur. Ben 2 gün önce başvurdum aynı senin gibi değişim yapmadıkları için. Yardımcı olabilirim heyet konusunda.

bimerden başvuru yapın anında arıyorlar servisten gelin yardımcı olalım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeze-bee -- 25 Mayıs 2016; 11:01:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black53A

arkadaşlar ağır çekim video çektigim zaman videoyu facebook gibi yerlerde başka birine yolladıgımda videoyu ağır çekim olarak göstermiyor.Bunun bir çözümü var mı yoksa ağır çekim videolar sadece telefonda mı gözüküyor ?

videoda ağır çekim olmasını istediğin yeri belirledikten sonra "daha fazla" sekmesinden dışa ver i seçerek videonun nihai halini kaydetmen lazım sonrasında istediğin yerde paylaşabilirsin.
  • Arkadaşlar iphone nun havası var demeyin lütfen. sanırsın özel bir kulübe üye olanlara yada belli bir zeka seviyesi üzerinde olanlara veriliyor. Tüm tüketim eşyaları gibi basıyorsun parayı alıyorsun. Ama algını böyle olması normal iphone kılıflarının arkasındaki pencere bile sırf bu kafanın eseri. ne o elma gözüksün. newton bile hava yapmadı bu kadar elmaya dair.
  • s7 edge ile gear vr kullanmak istiyorum oculus üyeliği istedi kayıt oldum
    doğrulama linki yolluyor mailime ama tıklayınca aşağıdaki uyarıyı alıyorum bunun bir çaresi varmıdır? yada bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bu siteye ulaşılamıyor

adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.

• http://urun.gittigidiyo...-s7-edge-gold-224582662

Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum. akbanktan geçen 100 lira chip para kopardım.

2749 lira olarak bi de gg veriyor 2649 liraya gelmiş olacak sizce nasıl ?
  • theonur07 T kullanıcısına yanıt
    Ürün bu kardeşim. Ben şeffaf olanı aldım. Henüz yorum yapmadım. Bi kişi daha olumlu yorum yapmış. Dediğim gibi dokunmatik hassasiyetini biraz etkiledi ama rahatsiz edecek kdr değil. Edge ekranını tamamen kapladi. Kalkma falan olmadi güzel yapıştı. Güven veriyor. En azından daha iyisi çıkana kadar kullanılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfs16 -- 25 Mayıs 2016; 13:09:49 >

• Gear vr cin mali aldım kumandası ile birlikte house of teror oynadım güzel oluyor ama bu orijinalini almadan oculus uygulamasını indirip daha fazla oyun bulamazmiyiz
    Bu mesaja eklenen görseller:

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

Orijinalden alıntı: drainBamaged

Ben gidip Teknosa'dan aldım. Aynı fiyatta aşağı yukarı. Faturalı, orjinal.

anymode hakkın da ne diyorsun 4.4 mm çok ince oda iyi :)

ayrıca giriş ve çıkış gücü 2 amper

INPUT : 5V 2A( MAX )

Çıkış gücünü sorduğumda oda 2 amper dediler

hocam note 5 aldığımızda kablosuz sarj standı veriyorlardı bana anymode slim olanı geldi, herneyse s7 edge de denediğimde 5 saat gibi bi sarj süresi gönsteriyor ve sürekli sarjda kopmalar oluyor,
  • 
Sayfa: önceki 11011102110311041105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.