Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 edge satılık 2 Adet İmei

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Samsung Galaxy S7 edge satılık 2 Adet İmei
    Öncelikle Selamün Aleyküm hepinize hayırlı forumlar Arkadaşlar ilk kez bir foruma üye oldum ve konu açıyorum bir hatamız olursa affola.

Ben gemiciyim 4 ay önce 1 adet 660 € vererek samsung s7 edge black telon almıştım bunu rotterdam tren garında çaldılar kutusu hala evde durur.
    Sonra aynısından bir tane daha aldım bunuda denize düşürdüm denize düşürdüğüm cihaz benim pasaportuma kayıtlı ve daha 1 ay oldu kayıt olalı dekontu duruyor yurt dışında kaybolan zaten ordadır 2 telefonunda kutuları bende imei kodları üzerinde yazıyor.

Fiyat konusuna gelirsek ben fiyat bilmem isteyen arkadaş ki elbet bu işlerle uğraşıyodur fiyatını bilir diye düşünüyorum bende fikir sahibi olurum istendiği takdirde resim atılır.

Tekrar hayırlı forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Karabağlar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bugün üye olup satış yapan kimseden alışveriş yapmayın.
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Açıklama yaparmısınız neden böyle birşey yazdınız?

ben faturasını kutusunu ve tüm kayıtlarını gösterebilirim siz benim ne olduğumu nerden biliyorsunuz da böyle bir ithamda bulunuyorsunuz?

Böyle karalamaları kendinize saklayın...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.