Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung Galaxy S7 edge satılık 2 Adet İmei Satın Al 30 Mart 2017 10:28 1 1 Samsung Galaxy S7 edge satılık 2 Adet İmei Öncelikle Selamün Aleyküm hepinize hayırlı forumlar Arkadaşlar ilk kez bir foruma üye oldum ve konu açıyorum bir hatamız olursa affola.Ben gemiciyim 4 ay önce 1 adet 660 € vererek samsung s7 edge black telon almıştım bunu rotterdam tren garında çaldılar kutusu hala evde durur.Sonra aynısından bir tane daha aldım bunuda denize düşürdüm denize düşürdüğüm cihaz benim pasaportuma kayıtlı ve daha 1 ay oldu kayıt olalı dekontu duruyor yurt dışında kaybolan zaten ordadır 2 telefonunda kutuları bende imei kodları üzerinde yazıyor.Fiyat konusuna gelirsek ben fiyat bilmem isteyen arkadaş ki elbet bu işlerle uğraşıyodur fiyatını bilir diye düşünüyorum bende fikir sahibi olurum istendiği takdirde resim atılır.Tekrar hayırlı forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Karabağlar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy S7 edge satılık 2 Adet İmei
antrepocu A kullanıcısına yanıt Açıklama yaparmısınız neden böyle birşey yazdınız? ben faturasını kutusunu ve tüm kayıtlarını gösterebilirim siz benim ne olduğumu nerden biliyorsunuz da böyle bir ithamda bulunuyorsunuz? Böyle karalamaları kendinize saklayın... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy S7 edge satılık 2 Adet İmei