Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Edge mi LG V20 mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: castraelectro

Galaxy S7 edge de su ve toz geçirmezlik özelliği var Lg v20 de böyle bir özellik yok. S7 edge 3600 mah bataryaya sahipken Lg v20 de 3200 mah batarya var yani daha uzun süre kullanım imkanı sunuyor S7 edge. Ayrıca S7 edge ekran görüntü kalitesi bakımından Lg v20 den daha iyidir.

v20'de cikan batarya buyuk ekran onemli avantajlari arasinda ustune yaninda hediyelerle geliyor onlari da hatri sayilir fiyata satarsin. bataryasi perte ciktigindan piyasadan kolayca temin edip kullanmaya devam edersin.ayrıca ekran lg daha kaliteli
    karşılaştırabilirsin.ses kalitesine girmiyorum daha kamera desen lg tek bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

quote:

Orijinalden alıntı: balak2

sebeplerini yazarmisiniz yani ne acidan sorunlari var lg nin . Simdi kararsiz kaldim telefon alma konusunda. Sonucta az parada degil 3000 tl bu telefonlar almisken hangisi bana daha uygun ve iyiyse onu almak istiyorum.

LG'nin kronik sorunları meşhurdur , garanti konusunda çok başı boş davranıyorlar , kesinlikle LG 'nin garantisinden memnun olan bir kişi bile yok o yüzden LG'ye para vermek çöpe atmak gibi bir şey

lg ye sahip olan yorum yapsa daha iyi olur bence

• HTC 10
  • Htc 10 u beğenmedim pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG V20
  • Dostum selam.Senin yerinde olsam bu dedigin telefonlar haricince Mate 9 a bir bak derim.İlla ki bu iki telefon arasinda secim yapacaksan eğer V20 yi oneririm.Ses konusunda cok basarili.Cikaribilir batarya da avantaj uzun omurlu kullanman acisindan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

quote:

Orijinalden alıntı: balak2

sebeplerini yazarmisiniz yani ne acidan sorunlari var lg nin . Simdi kararsiz kaldim telefon alma konusunda. Sonucta az parada degil 3000 tl bu telefonlar almisken hangisi bana daha uygun ve iyiyse onu almak istiyorum.

LG'nin kronik sorunları meşhurdur , garanti konusunda çok başı boş davranıyorlar , kesinlikle LG 'nin garantisinden memnun olan bir kişi bile yok o yüzden LG'ye para vermek çöpe atmak gibi bir şey

Hocam kullanmadiginiz markalarla ilgili yorum yapmayi birakin artik. Sirf yazi yazmak icin giriyorsunuz suralara. Eminim ki ne S7 edge kullandin ne de V20. İki telefonu da kullanmadim yorum yapamam ama LG servisi su an en iyi servis gordugum kadariyla. G2 kullanicisiyim. 2 kez ekran ve panel degisimi yapildi. Dusurup kirmistim telefonu. Tamir edip ertrsi gun iade ettiler telefonumu ne zaman gotursem. Esimde de G4 var sorunsuz kullaniyor 1 yildir. Konu acan arkadaslara da tavsiyem sadece kullanici yorumlarini dikkate alsinlar. Salt sunu al bunu alma diyen yorumcularin tavsiyelerini dikkate almayin. Forumda kullanici kulupleri var ilk sayfadan itibaren okuyup kendiniz karar verin hangi telefonu alacaginiza.

• Lg nin ekran kalitesi tartışılmaz, g3 biraz sorunlu fakat hiç sorun yaşamadan kullananlar var. Ben nexus 4 kullanıyorum hala taş gibi ikinci eli 250-400 arasında o zaman ki dengi samsung s3 şuan tarihe karıştı.Ben v20 ile v10 arasında çok büyük bir fark göremiyorum fiyat dışında.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.