Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Edge mi? İphone 7 plusmi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: neto_

Yaklaşık 2 aydır S7 Edge kullanıyorum. Daha önce Note 5 kullanmıştım. Az biraz da iPhone deneyimim oldu. Kamera, batarya ve tasarım olarak S7 Edge diyorum. Uzun ömürlülük, stabil ve farklı bir deneyim için ise iPhone 7 diyorum. (Daha önce iOS kullanmadığınız için).

Tavsiyem iPhone almanız. Memnun kalmazsanız bile cüzi bir miktar zararla S8 alırsınız. Hemde o süre zarfında iOS deneyimini yaşamış olursunuz. S7 Edge alırsanız çok zarar edersiniz.

Zaten telefonlarla öyle ahım şahım iş yaptığımız yok. Ama ben kamerası ve bataryasını çok beğeniyorum S7 Edge'in. Uzun süre aynı cihazı kullanan insan diğerine geçince farklı geldiği için bu daha güzelmiş diyor. Ama alışınca durum değişiyor.

Anladim yalniz S7 edge'im vardi memnundum fakat çalindi şimdi işte diyorum s8 imi bekliyim yaklaşik 1 ay var suan idare ediyorum bi şekil. yada hiç beklemeden i7 plus veya edge7 ye devammi etsem onun kararini veremiyorum..??..

Sizde bekleme i7 plus al diyorsunuz sanirim?? :)

• iphone allah belasını versin. benim para verdiğim ürünü benim kullanmam lazım ama telefon sana izin verdiği kadar kullanabiliyorsun. düm düz bir telefon aşırı güvenlik manyağı olan her kıl tüy için itunes a bağlanan absürt bir cihaz. stabilitesi 3,4 güncelleme sonra bozulan bir cihaz. eğer iphone alırsan servise düşme randevuyla çalışıyorlar. paranla rezil olmak böyle birşey olsa gerek. iphone samsung seçiminde tercih samsung olmalı 1,2 tık daha iyi. (Hem iphone 5s hem Lg G2 kullanıyorum)
  • telefonu eğer kurcalamıyorsan onu bunu kullanmıyorsan gidip apple almak daha iyi daha uzun ömürlü daha stabil samsungta 2 seneden sonra başlayacak bişeyler olmaya hem android hem ios kullanmış biri olarak söylüyorum telefonu aldıgın gibi kullancaksan android kullanmaya gerek yok ios senin yerine herşeyi yapiyor androidde yok kamera focuslamıyor yok o oldu yok bu oldu bazen kanser oluyorum şuan ne kadar android kullansamda iosa geçicem uygun bi zamanda
  • Kesinlikle s7 Edge Peder beyde ı phone 7 plus var ama allah var güzel telefon. Bende senin gibi samsung kullanıcısıydım telefon değiştirecem ı phone 7 plus da elimin altında kullanma şansım oldu ama s7 edge uzun süredir samsung kullandığımdanmıdır bilinmez daha güzel geliyo bana bende o yüzden önümüzdeki çarşamba s7 edge almaya gidecem :D ki sende beğeniyomuşsun fanteziye kaçma bence s7 Edge ile devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

iphone allah belasını versin. benim para verdiğim ürünü benim kullanmam lazım ama telefon sana izin verdiği kadar kullanabiliyorsun. düm düz bir telefon aşırı güvenlik manyağı olan her kıl tüy için itunes a bağlanan absürt bir cihaz. stabilitesi 3,4 güncelleme sonra bozulan bir cihaz. eğer iphone alırsan servise düşme randevuyla çalışıyorlar. paranla rezil olmak böyle birşey olsa gerek. iphone samsung seçiminde tercih samsung olmalı 1,2 tık daha iyi. (Hem iphone 5s hem Lg G2 kullanıyorum)

Samsungun hangi telefonu 4 guncelleme almis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evetttt S8 tanitimi yapildi ve 4.400 TL civari olucak diye konuşuluyor ne düşünüyorsunuz?
  • Özellikle Sar değerinden dolayı kesinlikle S7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Özellikle Sar değerinden dolayı kesinlikle S7

Sar derken anlamadimda? Birde s8 cikti ne düşünüyosun totalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanka57

quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Özellikle Sar değerinden dolayı kesinlikle S7

Sar derken anlamadimda? Birde s8 cikti ne düşünüyosun totalde?

sar değerinden bahsediyor.
  • Konu Günceldir..
  • S8 e 4399 tl vermek çok mantıksız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.