Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 EDGE BATARYA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 ay önce aldım s7 edgeyi telefonumdan memnunum ama şu son 5 6 gündür şarjım çok hızlı gidiyor önceden bu kadar hızlı gitmezdi bir sorun var bence yeni güncelleme geldiğinde çözülür diyenler var ama düzeliceğini sanmıyorum şarj %100 olduktan 1 saat sonra da bitmiyor tabi ama önceden daha uzun süre dayanırdı mesela şimdi mobil veri veya wifi açıyorum 30-40 dakika gezindikten sonra %15 %20e yakın şarj gidiyor. Garanti süresi 2 yıl garanti bataryayı değiştiriyor 1 iş günü içerisinde diyenler oldu böyle birşey var mı size sormak istedim bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• Bakıcak olan yok mu beyler?
  • Hocam samsung servisleriyle fazlasiyla sorun yasayan birisi olarak servisin sorununuzu cozecegine inancim yok. Fakat garanti sartlari dahilinde ( hangi servis noktasi takiyor bu kanun ve şartlari orasi ayri tabi) Bataryanizin kapasitesi yuzde 60 in altna dustugunde (bildiginiz uzre li on piller belirli bir döngu suresinden sonra kapasitesini kaybediyor) degisim yapiyor bataryada. Bu bilgi samsungun resmi sayfasinda yer aliyor.

Cihazi kapatip actiginiz da absurt bir miktarda dusus var mi peki ? Yuzde 90 da kapayip actiginizda yuzde 80 70 oldugu oluyor mu ? Oluyor ise bunun videosunu cekin ve servise bunu da ibraz edin. Ve telefonunuzu servise verdikten sonra (ki ise yaradigini pek dusunmuyorum ama ) samsungu arayip detayli tetkit ve onarim istiyorum derseniz bi form olusturup telefona detayli inceleme yapilmasi saglanabilir.

Boyle bir sorunu benim bir arkadasim motorola cihazinda yasamisti yeni aldigi cihazin sarji hizli bitiryordu. Bir gun bataryasi komple bitip telefon kapaninca samsungun hizli sarj adaptorunu kullandigini (normalde kendi telefonu qualcomm un hizli sarj adaptoru ile geliyordu) bataryayi yuzde yuz yaptiktan sonra sorunun cozuldugunu belirtmisti. Su an kendi adaptorunu kullaniyor ve sorunu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.