Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.261.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gece çekimini nasıl kapatabilirim? Onun ayarları nereden yapılıyor?
  • JashX J kullanıcısına yanıt
    Aşırı parlayan ışıklar otomatik modda pozlamayı etkiler ve fotoğrafı biraz bozabilir. Bana göre fotoğraf normal. Daha az titretseniz bir tık daha iyi olabilirdi.
    Gün ışığı çekimlerinde sorun yoksa problem yok. Bu arada S6'da gece çekimi modu yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

quote:

Orijinalden alıntı: esencer1

Arkadaşlar merhaba,
    Üç aydır 920-F 64 GB modelini kullanmaktayım. Son bir ayda telefon kendi kendine reboot etmeye başladı. herhangi bir işlem yaparken telefon aniden kilitleniyor ve işlem yapılmıyor. Ortalama 5 saniyelik bir süreden sonra kendi kendine reboot atıyor. Yeniden açılırken ise Samsung yazısında takılıp tekrar reboot ediyor. Bazı zamanlarda bu ikinci açılışta pin ekranına geliyor ancak aniden gene kilitleniyor ve reboot ediyor kendini. İki üç dört devam ediyor ardarda denersem (Volume down+ power) takılıyor(ya samsung ya da pin ekranı). Telefonu kendi haline bırakıyorum bir yarım saat ve telefon normal bir şekilde açılıp çalışmaya devam ediyor.İlk önce anakarta bağladım durumu ama sanırım anakart arızalı olsa telefon çalışmaz diye tahmin ediyorum.Daha sonra bu donma eyleminin şu uygulamalarda meydana geldiğini gördüm.
    -Snapchat uygulamasında snap yollarken(uygulamayı kaldırdım ama ne zaman geri indirmeye çalışırsam çalışayım bu olay başıma geliyor)
    -Stock Rom'un kendi tarayıcısını kullanırken reklamın bol olduğu yerlerde
    -Google Play'den düzensiz olarak bir uygulama indirdiğimde yukarıdaki indirildi bilgisi geldiği an telefon reboot ediyor
    Tabi bu uygulamalar şu 1 haftalık dönemde keşfettiğim problemler ve daha hangisinde yaşanabilir bilemiyorum.
    Full wipe ve wipe cache yaptım, defalarca rom yükledim odinle flashlayarak ama işe yaramadı. Şu an Fransa romu (XEF) kullanıyorum. Telefon Kırgızistandan geldiği için CSC de oranın.
    Forumda bu tür şeyler için teknik destek bölümü var mı diye baktım da göremedim eğer burası değilse yazmam gereken yer özür dilerim. Telefonu performans açısından çok beğenirken başıma böyle bir sorun geldi ve resmen canımı sıktı açıkçası. Bu problemi yaşayan herhangi biri ya da bilgisi olup ta yardım edecek biri varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

Bana telefonunuzun rami arızalı gibi geldi.Garantisi varsa garantiye götürün.Telefonu alalı 6 ay olmamış, direk birebir değişim yada para iadesi isteyin.

Tavsiyen için teşekkürler kardeş. Yazını yoğunluğumdan dolayı şimdi gördüm özür dilerim o yüzden. Buraya mesaj atmamın akabinde telefona bunu yaptırabilecek her ihtimali denedim, senin de dediğin gibi donanım ihtimalini de göz önünde bulundurdum. Vodafon sim carda sahibim bazı yerlerde vodafone sim cardının bunu yaptırdığını duydum tak çıkar yaptım lakin gene düzelmedi. Forumları gezerken xda forumunda s6 unikernel'e rastladım ve aklıma bir diğer ihtimal olan sistem dosyalarının bozulması ihtimali geldi ve flashlayayım dedim ve 3 haftadır telefonum hiçbir şekilde reboot etmedi.http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/samsung-galaxy-s-6--s-6-edge-unified-development/kernel-stockmod-kernel-t3100395 unikernel linki de bu. Ve şuan telefonumu eskisi gibi düzenli kullanabiliyorum :). Eğer bu sorunu yaşayan bir s6 kullanıcısı olursa ileride inşallah benim tecrübe ettiğim bu yol yardımcı olur.

• dns i normale cevirdim olmadi yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdraltndas

quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

arkadaşlar temalara girdiğimde hiçbir temayı indiremiyorum acaba Samsung account la ilgili biseymi dedim ayarlardan hesaplara girip hesap ekle diyp Samsung account dediğimde hicbisi olmuyo
    öyle kalıyor geri atiyo menüde...neden olabilir?

Package Disabler Pro kullanıyorsanız Samsung Hesabını devre dışı bırakmıştır etkinleştirin.

kullaniyordum
    kaldirmadan once devredisi biraktigim tum programlari aktiflestirdim oyle.kaldirdim
    yinede ne tema indirebiliyorum ne de samsung account acabiliyorum
    ekrani bile gelmiyo kullanici adi sifre girme yerinin
    tekrar hesaplara atiyo

• Merhaba arkadaşlar s6 edge ile ekran görüntüsü alamadım bir türlü tuş kombinasyonu ve hareket ile alma olmuyor başka bir yöntemi var mı ya da sorun neyden kaynaklanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: justbelieve

Merhaba arkadaşlar s6 edge ile ekran görüntüsü alamadım bir türlü tuş kombinasyonu ve hareket ile alma olmuyor başka bir yöntemi var mı ya da sorun neyden kaynaklanıyor?

Ayarlar / Erişilebilirlik / Yetenek ve etkileşim / Yardım menüsü / Açık / 3/5 / Ekran resimleri

• Selamlar arkadaslar cok uzatmayacağım bin tane tlfon eledikten sonra iki tane telefon arasında kaldım s6 edge veya s6 egde plus. Sizce S6 edgenin plus ile arasında cok aman aman bir farkı var mı boyutu dısında? testlere bakınca batarya olarak aralarında 1.5 saat fark gozukuyor . gercek kullaımda bilmiyorum. Karsılastıran degerlendiren olduysa yardımcı olabilir mi? cihazınızın sıkıntıları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

Selamlar arkadaslar cok uzatmayacağım bin tane tlfon eledikten sonra iki tane telefon arasında kaldım s6 edge veya s6 egde plus. Sizce S6 edgenin plus ile arasında cok aman aman bir farkı var mı boyutu dısında? testlere bakınca batarya olarak aralarında 1.5 saat fark gozukuyor . gercek kullaımda bilmiyorum. Karsılastıran degerlendiren olduysa yardımcı olabilir mi? cihazınızın sıkıntıları var mı?

Dogrudur birinde 2600mh batarya birinde 3000mh ve biri 3gb ram biri 4gb ram ekran beni rahatsiz etmez dersen plus al bence dige4 tum ozellikleri ayni vidasina kadar

• nomenore kullanıcısına yanıt
    ekran rahatsız etmez dferken buyukluk acısından mı diyorsunuz? peki performans?
  • Merhaba arkadaşlar elimde s6 32 GB var. Şarjı son günlerde su gibi akıyor bildiğiniz. Start managerden neredeyse bütün uygulamaları optimize ettim. Dışarda iken 2 saat ekran suresi zor alıyorum. Sizce sorun ne olabilir?

• napolyon07 kullanıcısına yanıt
    Boyut mesele değilse plus alın ancak onda da IR portu yok. 1 gb ram var fazladan tabi. Pili biraz daha iyi. ancak fazla büyük. Böyle ince ve zarif bir telefonu o büyüklük biraz bozmuş bana kalırsa.
    Şubat 21 haberi doğruysa aceleniz yoksa S7'yi bekleyin. Hiç olmadı ozaman S6 edge plus vs yine düşündüğünüz telefonları daha uyguna alırsınız. Tabi beklenir mi orası size kalmış. Ben beklemeye karar verdim.

• Ir portu derken? S6 edge ir si var mı tv ve klimalar fln için?

• cepcep34 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok doğru ama bekleme luxum olmayabilir bakalım değerlendireceğim ama bu seçeneği de

Evet.
  • Beyler sizin telde wifi acik geceden sabaha kadar (ortalama 7 8 saat ) yuzde kac sarj gidiyo
    Bide wifi acik degilken yuzde kac gidiyor ?

• tonk T kullanıcısına yanıt
    bende gece modunu aramıştım ama bulamamıştım
  • %8
  • iyi aksamlar arkadaslar s6 edge telefonumun ekranı kırıldı 1 ay önce ekranda yeşil çizgi çıktı bugün 2 tane samsung servislerini arıyorum ekran değişimi için her servis farklı fiyat veriyor en ucuz fiyat veren 675 dedi bıraz daha mı beklesem düşer mi fiyatları ekranı kırık kırık kullanmaya devam etmekte sıkıcı geliyor
  • 
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.