Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.259.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdigns

Ben de 10 gün önce 32 gb siyah s6 alarak aranıza katıldım kamera tasarım oyun performansı her şey cok güzel de ram %90ları gördükten sonra uygulama geçişlerinde saniyelik kasmalar oluyor umarım bi an önce gelir güncelleme

5.1.1 ile duzelicek diyorlar bakalim az kaldi 1-2 gelir.Android M onemli olacak oda 3.ceyrekte cikacam kasim aralik gibide bize gelir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Teşekkürler hocam mesajınızı bekliyorum

Saygilar

Hocam Selamlar. Edge için yazılım dosyasını nasıl elde edebileceğinizi aşağıda belirtiyorum.

Umarım faydası olur.

Aşama aşama başlayalım.

1- Öncelikle Smart Switch uygulamasını bilgisayarınıza kurunuz.

2- Cihazı bilgisayara bağlayıp, Smart Switch uygulamasını çalıştırınız.

3- Program telefonunuzu tanımladıktan sonra ana pencerede sağ üstte bulunan "daha fazla" sekmesine tıklayınız.

4- Burada "Acil durum yazılımı kurtarma ve başlatma" seçeneğine tıklayınız.

5- Açılan pencerede yukarıda sağ tarafta "Yazılım güncelleme ve başlatma" butonuna tıklayınız.

6- Karşınıza gelen pencerede "onayla butonuna tıklayınız" ve gelen yeni pencerede tekrar "onayla" butonuna tıklayınız.

7- Yedekleme ekranı gelecek. Oradan Yedeklemeyi ertele butonuna bastıktan sonra yazılım dosyasını indirmeye başlayacaksınız.

8- İşlem bitene dek bekleyiniz. Bu esnada Belgelerim klasörüne girip Appdata>Local>Temp klasörüne giriniz.

9- Burada simgeleri tarihe göre sıralayınız. Burada TMP.... adlı bir dosyanın oluştuğunu göreceksiniz. İndirme işlemi bitene kadar bekleyiniz.

10- %100 olarak indirme bittiğinde telefonun kapanıp, download moduna girdiğini göreceksiniz. Bu esnada açık bıraktığınız temp klasörü içinde TMP.... ismini taşıyan bir klasör oluştuğunu göreceksiniz.

11- Bu klasör içine girdiğinizde 4 tane odin ile yükleyebileceğiniz yazılım dosyasının oluştuğunu göreceksiniz. 2-3 dakika içinde telefonunuza yapılan yükleme işlemi bitince silinecektir. Bu klasör silinmeden masaüstüne klasörü olduğu gibi içindeki 4 dosyayla kopyalayınız.

12- Yazılım dosyası oluştu. Dilediğinz zaman bu kopyaladığınız klasörden Odin ile yükleme yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemi yaparken bilgisayarınızda Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğinin açık olması gerekmektedir. Ayrıca bu işlem telefonunuzu full wipe edeceğinden mutlaka öncesinde yedek almanızı öneririm.

Umarım faydası olur :)

Üstad sabah deneyeceğim çok teşekkürler

Saygilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben de 10 gün önce 32 gb siyah s6 alarak aranıza katıldım kamera tasarım oyun performansı her şey cok güzel de ram %90ları gördükten sonra uygulama geçişlerinde saniyelik kasmalar oluyor umarım bi an önce gelir güncelleme

Güncelleme yaptınız mı. Dikkat ederseniz güncellemeden sonra pek ram şikayeti kalmadı aslında.

• emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize sağlık ben de bu yöntemi denemek istiyorum ama telefonum pingpongroot ile rootlu. acaba sorun çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan81

quote:

Güncelleme yaptınız mı. Dikkat ederseniz güncellemeden sonra pek ram şikayeti kalmadı aslında.

Tam olarak sorun cozulmedi hala ram sorunu azda olsa var :)

Bosta 1 Gb ram kaliyor.Bu deger 1.3-1.4 GB Ram olmasi lazim bence
    Fakat sorun yaratmiyor suan icin ram sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 1 Haziran 2015; 23:41:12 >
  • Note 4 le S6 arasinda batarya performansi olarak nekadar fark var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gundar G kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası rootlu iken bunu denemedim. Bu yüzden tam olarak ne olacağını söylemem doğru olmaz.

Deneyip sonucu burada paylaşabilirseniz biz de deneyiminizden ileride faydalanabiliriz. :)

• burcink kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ustam.

Kolaylıklar diliyorum.

• Onurcanylcn O kullanıcısına yanıt
    Note 4 ile 1 günü yoğun kullanımda çıkartabiliyordum hocam.

S6 ile orta seviye bir kullanımda 1 gün ucu ucuna çıkıyor diyebilirim.

Zannımca note 4 batarya performansı olarak 1.5 kat daha iyi.

Bunda 3200 mah bataryanın etkisi olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 2 Haziran 2015; 9:50:56 >
    Samsung garantili aralarinda 200 lira farkediyor.sizce hangisini tercih ediyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurcanylcn

Note 4 le S6 arasinda batarya performansi olarak nekadar fark var?

Note 3 ten gectim soyle diyebilirim bir tık daha iyi notelar ama S6 da gunu cikarıyor bence rahat bir sekilde :)
    5-6 saat ekran alıyorsunuz S6 da

• quote:

Samsung garantili aralarinda 200 lira farkediyor.sizce hangisini tercih ediyim?

Bence ekrana gore secim yapin biri 5.7 Inc biri 5.1 inc :)
    2 sininde performansı benzer sonucta S6 bi tık daha iyi 14 Nm,Ddr4 vs.

Hocam bunlarin tumu malesef sararior.
    daha onceki telefonlarimda da her turlusu nu kullandim.En kaliteli marka olsada gene sonuc degismiyor.

Benim gibi aksesuar seven arkadaslarima sunu tavsiye etmek istiyorum.Kendi orjinal flipcoverini aldim (Kot kumasina yakin olanini) kapak bolumunu duzgunce kesip kenarlarini cakmakla hafif hafif duzgunce yaktim.Sonucta orjinal ve cok guzel duran ve gayet koruyucu bir kilifim oldu.Hele ki beyaz s6 ile gercekten guzel durdu diyebilirim.Bir ara cekip fotosunu yuklerim ;)

• Ekrana gore note cok buyuk ama s6 da pil ve ram kullanimi konusunda sikinti suanki telefonumda ekran suresi 1 saat heralde :D artik fakultede,kafede sarjim bitsin istemiyorum.s6 nin kamerasi cekiyo beni :)

• Edge için şu kılıflardan hangisini tavsiye edersiniz ?

m.n11.com
    Cep Telefonu Kılıfları - Kılıf Modelleri - n11.com
    http://m.n11.com/verus-samsung-galaxy-s6-edge-case-thor-series-kilif-hard-drop-P57372519

m.n11.com
    http://m.n11.com/spigen-galaxy-s6-edge-case-thin-fit-P58273242

m.n11.com
    http://m.n11.com/spigen-galaxy-s6-edge-case-ultra-rugged-capsule-siyah-P58273016

m.n11.com
    http://m.n11.com/spigen-galaxy-s6-edge-case-neo-hybrid-cc-P60477705

Veya tavsiye ettiğiniz ince güzel duran bir kılıf var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWazZ -- 2 Haziran 2015; 0:26:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Note 4 le S6 arasinda batarya performansi olarak nekadar fark var?

Note 3 ten gectim soyle diyebilirim bir tık daha iyi notelar ama S6 da gunu cikarıyor bence rahat bir sekilde :)
    5-6 saat ekran alıyorsunuz S6 da

Nasıl alıyorsunuz hocam o değerleri. Güç tasarrufu açık mı? Ve bekleme ne kadar oluyor

• Benim s6 edge stock rom yukledim ama sonrasinda pil kullanimini gostermiyor .takildi kaldi resimdeki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: qweto

Hocam bunlarin tumu malesef sararior.
    daha onceki telefonlarimda da her turlusu nu kullandim.En kaliteli marka olsada gene sonuc degismiyor.

Benim gibi aksesuar seven arkadaslarima sunu tavsiye etmek istiyorum.Kendi orjinal flipcoverini aldim (Kot kumasina yakin olanini) kapak bolumunu duzgunce kesip kenarlarini cakmakla hafif hafif duzgunce yaktim.Sonucta orjinal ve cok guzel duran ve gayet koruyucu bir kilifim oldu.Hele ki beyaz s6 ile gercekten guzel durdu diyebilirim.Bir ara cekip fotosunu yuklerim ;)

nasıl yaktınız hocam ss atar mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

Orijinalden alıntı: pressesc

Arkadaşlar merhaba,

http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-samsung-galaxy-s6-kilif-air-skin-liquid-crystal-sgp11307/productDetails.aspx?productId=telkilsgp11307&categoryId=16102

şu linkteki S6 kılıfını kullanan varsa yorumlayabilir mi? hatta ss atsa 10 numara 5 yıldız olur.

telefonu çok kaba gösteriyor mu? elde tutuşu nasıl? telefonu iyi sarıyor mu?

Tşk ederim herkese iyi forumlar...

Ben kullanıyorum hocam. Son derece esnek ve cihazı çok iyi sarıyor. Ayrıca çok hafif ve cihazı kalınlaştırmıyor.

Kesinlikle tavsiye ederim.

anladım hocam bunu alıcam gibi. sararma konusunda da çamaşır suyuna yatırırız artık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan81

quote:

Güncelleme yaptım hala ram kullanımı yüzde 90lardan aşağı inmiyor hiç açmadığım uygulamalar arkada deli gibi şarj yiyor

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.