Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Gelen haberlere ve sızıntılara bakılırsa ben TouchWiz'de radikal değişikliklere kesin gözüyle bakıyorum. Özellikle kutudan çıkınca gelen uygulamalar oldukça azalacak sanırım veya bu uygulamalara kurulum kullanıcının kararına bırakılabilir.

Bence de daha mantıklı olur. Samsung'un zaten hali hazırda bir uygulama dükkanı var. Onu çakma Google Play yapmaya çalışmak yerine kendi uygulamalarını barındırdığı ve oradan güncellediği bir platform yapabilir. Zaten kısmen o işlevi de görüyor fakat geliştirmesinden bahsediyorum.

Ben cihazın ilk açılışında seçim koyulmasını daha uygun buluyorum ama benim dediğim zor gibi biraz.
    Çünkü cihazı ilk defa alıp hangi uygulamanın ne işe yarayacağını bilmeyen çok insan olabilir seçmek zor olur o kullanıcılar için.
    Ama dileyenler için bir seçenek olsa ilk kurulumda programları seçebilsek harika olur. Belki diğer kullanıcılar için "Önerilen" adında bir paket yaratılabilir.
    ama yine de söylediğim uzak bir ihtimal şimdilik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

quote:

Gelen haberlere ve sızıntılara bakılırsa ben TouchWiz'de radikal değişikliklere kesin gözüyle bakıyorum. Özellikle kutudan çıkınca gelen uygulamalar oldukça azalacak sanırım veya bu uygulamalara kurulum kullanıcının kararına bırakılabilir.

Bence de daha mantıklı olur. Samsung'un zaten hali hazırda bir uygulama dükkanı var. Onu çakma Google Play yapmaya çalışmak yerine kendi uygulamalarını barındırdığı ve oradan güncellediği bir platform yapabilir. Zaten kısmen o işlevi de görüyor fakat geliştirmesinden bahsediyorum.

Ben cihazın ilk açılışında seçim koyulmasını daha uygun buluyorum ama benim dediğim zor gibi biraz.
    Çünkü cihazı ilk defa alıp hangi uygulamanın ne işe yarayacağını bilmeyen çok insan olabilir seçmek zor olur o kullanıcılar için.
    Ama dileyenler için bir seçenek olsa ilk kurulumda programları seçebilsek harika olur. Belki diğer kullanıcılar için "Önerilen" adında bir paket yaratılabilir.
    ama yine de söylediğim uzak bir ihtimal şimdilik

Aroma Installer gibi. O da aslinda gayet mantikli. Artik yorulmaya basladim tahminlerden. Hayatimda bu kadar tartismamistim bir konuyla alakali. Elimdeki telefon sayesinde de numerik klavyeye alistim baya. Daha yeni video ya da yeni bir ozellikle ilgili sizinti olmazsa 1 marta kadar susucam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2015'in en iyi telefonu olma yolunda ilerliyor, rakipler 20nm'de taklılırken 14nm ile işlemcide, nand flash bellek, multitasking performansı eMMC 5.1 sayesinde veri yazma/okuma hızında artış, ekranı konuşmuyorum aksini söyleyen varsa kaynağa boğabilirim kendisini mAh düşük diyenlere gülüyorum işlemci mimarisini araştırıp 3000 mAh üzerinden bir oranlamada bulunsun yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns_cbn

O yüzden alpha aldım. Serisi yok ve olmayacak :)

En fazla 6 ay sonra bu mesajı Alpha serisinden bir telefon resmiyle yeniden alıntılayacağım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enternight

Sony'ye laf ederler çerçeve diye bide, şu samsungun iğrenç tasarımı ve iğrenç yazılımları olduğu sürece isterseler titanyumdan yapsınlar kasayı, isterselerde 20 gb ram koysunlar hiç bir işe yaramaz, samsung telefonun ömrü en fazla 2 senedir o da şanslıysanız...

22 Kasım 2011 tarihinde satın aldığım Galaxy S2 hala amcam tarafından gayet aktif bir şekilde kullanılıyor bu iş nasıl olucak hacı¿
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    Kaynak var mı ? Çok emin konuşunca ilgimi çektin. İşkembe-i kübra çok meşhur bu aralar
  • flashi dondurup duruyorlar al sana yeni s6.s7de de flashi uste alirlar

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: yns_cbn

O yüzden alpha aldım. Serisi yok ve olmayacak :)

En fazla 6 ay sonra bu mesajı Alpha serisinden bir telefon resmiyle yeniden alıntılayacağım...

Şayet olursa üzülürüm.

• SON SIZINTI..

Samsung Galaxy S6'nın en net görüntüleri sızdırıldı

• Iphone 6 çakması cidden. Samsung sevenler için beğenilecek bir dizayn ama benim hoşuma gitmedi.
  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Böyle çıkacaksa Apple'a b.k atıp niye tasarım olarak benzerini yapıyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Böyle çıkacaksa Apple'a b.k atıp niye tasarım olarak benzerini yapıyorlar?

Geçen yıl Note 4 tanıtılmasına saatler kala bile gelen resimlerin hepsi fos çıktı. Onun için beklemekte fayda var. Yorum yapmak için erken.

Tasarım konusunda ben çok eleştirmem çünkü tasarım marka yüzüdür.

iPhone'a neresini benzettin bende merak ediyorum. Galaxy S6 Edge şu anda piyasaya çıkacak en özgün tasarıma sahip telefondur.

Etrafına bi baksana kaç kişi tasarımı için telefon alıyor. Samsung belli bir müşteri kitlesine sahip ve müşterinin beklentisi daha iyi malzeme, daha iyi bir arayüz. Zaten kamera ve ekran konusunda iyiler. Samsung müşterisi zaten tasarımı seviyor ve S6 satacak bir telefon. Ha ben alırmıyım almam çünkü Note serisi tercihim ama Edge modeli benim çok hoşuma gitti düşünebilirim mesela.

• Genel hatların yuvarlatılması, ses açma kapama tuşları vs böyle çıkacaksa gayette benziyor tasarım olarak..

Samsung sürekli dalga geçip genel hatları iPhone 6'ya benzeyen bir telefon çıkartırsa bir tarafımla gülerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 aldim kafam rahat

• s4 ile incelen alt ve ust çerçeve s5 ile kalinlasti s6 muhtemelen otoyol olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: seFaßjk

quote:

Sony'ye laf ederler çerçeve diye bide, şu samsungun iğrenç tasarımı ve iğrenç yazılımları olduğu sürece isterseler titanyumdan yapsınlar kasayı, isterselerde 20 gb ram koysunlar hiç bir işe yaramaz, samsung telefonun ömrü en fazla 2 senedir o da şanslıysanız...

22 Kasım 2011 tarihinde satın aldığım Galaxy S2 hala amcam tarafından gayet aktif bir şekilde kullanılıyor bu iş nasıl olucak hacı¿

Galaxy S2 Samsung'un en iyi telefonu bana göre, maddiyattan ve sömürüden çok sağlamlığa ve kullanıcı memnuniyetine göre hazırlanmış bir telefon ama S2'den sonrası tamamen sömürüye yönelik, bu arada amcan kadir gecesinde doğmuş olmalı, çok şanslıymış ne olursa olsun, sonuçta Samsung...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seFaßjk

quote:

Galaxy S2 Samsung'un en iyi telefonu bana göre, maddiyattan ve sömürüden çok sağlamlığa ve kullanıcı memnuniyetine göre hazırlanmış bir telefon ama S2'den sonrası tamamen sömürüye yönelik, bu arada amcan kadir gecesinde doğmuş olmalı, çok şanslıymış ne olursa olsun, sonuçta Samsung...

Bir sonraki yil aldigim s3 de kardesimde o da gayet guzel kullaniyor daha sonra aldigim s4 de diger amcamda o da kullaniyor markasindan yola cikarak cihazlara ömür biçmek çok dogru değil cok guvenilir markalarin cikarttigi urunlerde bile arizalar meydana geliyor bu bir olçü değil.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.