Şimdi Ara

★★★SAMSUNG GALAXY S5 MİNİ ANA KONU★★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
12
Favori
48.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malzeme kalitesi olarak HTC kulaklıkları daha iyi olabilir haklısın, ben sadece fonksiyon farkı var mı onu öğrenmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimerit

Malzeme kalitesi olarak HTC kulaklıkları daha iyi olabilir haklısın, ben sadece fonksiyon farkı var mı onu öğrenmek istedim.

Şarkı değiştirmeyi bilmiyordum sayende öğrendim teşekkür ederim. Bunu incelemeden önyargı ile yaptım. Ama önyargılı olunmayacak gibi değil 5 6 sene önce üretilen telefonun kulaklığı daha 5 6 ay önce üretilmiş telefonun kulaklığından daha kaliteli. Sinirlenmemek elde değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefo_34

quote:

Orijinalden alıntı: muratarkan

quote:

Orijinalden alıntı: tefo_34

Telefonu alali 1.5 ay oldu.sol yanda ses acip azaltma tusunda 3-4 igne ucu kadar deforme oldu.arka kameradaki cercevedede 2 adet kucuk ezik oldu.kulakligin l ve r yazan kismi kirlendi.ve de kulakligin kablolari birbirine cok karistigi icin cozeyim derken birbirine surttu ve siyah lekeler olustu.

Çok kaliteli ya ondandır..
    Kulaklık karşılaştırması yapmanizi rica ediyorum sizden..o zaman kaliteyi daha net görürsünüz ..
    1200 liralık telefonun kulaklığı böyle olmamalı!

Ayn.samsung almam daha zaten.netteki donmalar artmaya basladi.bu fiyata en iyi tel ne sizce .iphone 4s alcaktim ekran kucuk oldugu icin almadim.

Xperia T3, LG G2, lenovo V2. ..ve hatta general mobile 2... Bu saydığım telefonlar üç aşağı beş yukarı aynı fiyatta... Ama özellikleri ve kaliteleri s5 miniden bin kat daha iyi.....
    LG G2 aynı fiyatta ve kalitesini tartışmak saçmalıktır !!!
    Yani Samsung ben ve Samsung alan bütün insanları ayakta uyutuyor....
    işin enteresan kısmı da Dünyada en çok satılan telefon Samsung!! Ama bu böyle gitmez millet uyanır artık...

• bu nasıl iş arkadaş anlamıyorum !!! Galaxy A3 e 5.0.2 güncellemesi geldi .... A3 ün özellikleri s5 miniden daha kötüüü !!!
    daha bizimkine güncelleme gelmedi A3 e gelen güncellemeye bak...!!!!
    bunu alıcamıza o telefonu alsaydık hem 200 lira zarar etmiş olmazdıkkk bu nasıl mantık yaaaa!!!!
  • quote:

bu nasıl iş arkadaş anlamıyorum !!! Galaxy A3 e 5.0.2 güncellemesi geldi .... A3 ün özellikleri s5 miniden daha kötüüü !!!
    bunu alıcamıza o telefonu alsaydık hem 200 lira zarar etmiş olmazdıkkk bu nasıl mantık yaaaa!!!!

heryerde yazan s5 mini ye ANDROİD 5.0.1 GÜNCELLEMESİ GELECEĞİ ..... DAHA DÜŞÜK ÖZELLİKTE BİR TELEFONA DAHA YÜKSEK BİR GÜNCELLEMESİ NASIL BİR MANTIKTIR YAAA !!!
  • Arkadaşlar orjinal Türkiye Rom u G800HQ yayınlandı.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/47842/G800HQJVU1ANG5_G800HQTUR1ANG5_TUR/

Ulaşabilirsiniz.
  • freestyleminds kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..
  • Sonunda, Kaç aydır rusya rom unu kullanıyordum :) geçerim artık tesekkurler

• yayınlanan rom'da la fleur yazıyor, böyle cicili bicili olan versiyon var ya
    ondan değil di'mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

yayınlanan rom'da la fleur yazıyor, böyle cicili bicili olan versiyon var ya
    ondan değil di'mi?

Türkiye'deki her rom da Le Flaur gördüm. Denemedim rom'u ama sonuçta sitesi belli başlı.
  • quote:

quote:

bu nasıl iş arkadaş anlamıyorum !!! Galaxy A3 e 5.0.2 güncellemesi geldi .... A3 ün özellikleri s5 miniden daha kötüüü !!!

heryerde yazan s5 mini ye ANDROİD 5.0.1 GÜNCELLEMESİ GELECEĞİ ..... DAHA DÜŞÜK ÖZELLİKTE BİR TELEFONA DAHA YÜKSEK BİR GÜNCELLEMESİ NASIL BİR MANTIKTIR YAAA !!!

Önemli olan telefonun özellikleri değil, piyasada yeni olması....
  • 2 temmuzda a101 e samsung türkiye garantili gelecek fiyatı 899 tl olacak arkadaşlar almak isteyenler beklesin

http://www.aktuelkampanya.com/a101-2-temmuz-8-temmuz-2015-aktuel-urunler.html/a101-2-temmuz-8-temmuz-aktuel-urunler-4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 22 Haziran 2015; 1:31:50 >

• cingibi kullanıcısına yanıt
    kalp hızı sensörünü unutmuşlar
  • Bu aleti samsung un saçma uygulamalarından ve touchwiz'indwn kurtaracak hızlı ve stabil bir rom var mi? Yoksa 5.0 mi bekleyelim?

• quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

2 temmuzda a101 e samsung türkiye garantili gelecek fiyatı 899 tl olacak arkadaşlar almak isteyenler beklesin

http://www.aktuelkampanya.com/a101-2-temmuz-8-temmuz-2015-aktuel-urunler.html/a101-2-temmuz-8-temmuz-aktuel-urunler-4

Hocam acaba tüm şubelere yollarlar mı ve erkenden mi gitmem gerekir yakın zamanda almayı düşünüyorum da?

• arkadaşlar 900 tl ye s5 mini alınır mı bu fiyata daha iyisi var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

quote:

2 temmuzda a101 e samsung türkiye garantili gelecek fiyatı 899 tl olacak arkadaşlar almak isteyenler beklesin

Hocam acaba tüm şubelere yollarlar mı ve erkenden mi gitmem gerekir yakın zamanda almayı düşünüyorum da?

Selamlar...
    Hocalar bu A101 de satılan S5 mini g800 Modelinde 4G varmı
    Veya Hangi modelinde var
    bildiğim kadarı ile g800f modelinde var
    ama bu modelde olup olmadığından tam emin değilim
    TR ye gelen s5 mini lerde olmadıgı yönünde bir mesaj okumuştum geçmiş sayfalarda
    Yarın almaya gidecem Samsung TR garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: adoreco

quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

quote:

Selamlar...
    Hocalar bu A101 de satılan S5 mini g800 Modelinde 4G varmı
    Veya Hangi modelinde var
    bildiğim kadarı ile g800f modelinde var
    ama bu modelde olup olmadığından tam emin değilim
    TR ye gelen s5 mini lerde olmadıgı yönünde bir mesaj okumuştum geçmiş sayfalarda
    Yarın almaya gidecem Samsung TR garantili

A101 çalışanı olaraktan yazıyorum bunları :) telefonu inceledim bizzat... elimdeki telefonun aynısı yani SM-G800HQ ...
    bizim magazaya beyaz rengi gelmiş hatta... şöyle söyleyeyim bu fiyata bu telefonu bulmak imkansız... fiyat tarafı gayet güzel... bu modelde 4G yok ... benim eski yorumlarıma bakarsanız samsung alınmaz diyorum... bakın s5 mini alınmaz demiyorum samsung alınmaz diyorum... ama samsung hastaları oldugunu da bliyorum... samsung hastassıysanız kaçırmayın derim.... yoksa bu fiyattan daha uygun fiyata hemde 4G li sony xperia m4 aqua alınabilir...

• Lolipop güncellemesi hala gelmedi yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredici

Lolipop güncellemesi hala gelmedi yahu...

Selamlar...
    kesin gelecek mi hocam bir bilgi varmı
    dün a101 den aldık bakalım
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.