Şimdi Ara

Samsung Galaxy s5 mi Bilgisayar mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy s5 mi alayım yoksa bilgisayarımı toplayayım kararsız kaldım 2500 tlm var sizce ne yapmalıyım

• Z1
  • SONY Xperia Z1 mi ? s5 yeni çıktıya daha iyidir diye düşündüm ancak ?
  • S5 daha çıkmadı, 24 Şubat'taki MWC 2014'te tanıtılacak diye biliyorum. Şu an Samsung'un S serisinin piyasada olan en üst model telefonu S4'tür. Hemen hemen aynı fiyatta olan G2 veya yeni çıkacak olan Z1 Compact daha tercih edilesidir. Eğer Z1, Note 3, iPhone 5S gibi telefonların bulunduğu +2000 TL sınırına çıkamayacaksanız S4'tense bilgisayar toplamanızı önerebilirim.

Edit: 2500 TL olan bütçenizi unutmuşum mesajı yazarken. Bir oyun tutkunu değilseniz telefon alın bence. Rahatlıkla hem bilgisayar hem telefon işinizi görebiliyor bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinqlethinq -- 3 Şubat 2014; 22:46:24 >
  • Sinqlethinq S kullanıcısına yanıt
    bende hemen almayacağım su secımlerden sonra buyuk ıhtımal dolar duser herhalde nısan ayında falan alırımda bugunden itibaren fiyat araştırması yapacağım öncelikle işin ehl i olan DONANIM HABER ' e soralım dedim :) kısacası Nısan ayına kadar HTC telefon cıkarırsa oncelıkle oda olabılır ben HTC ,SAMSUNG,SONY gibi telefon markalarını dusunuyorum Apple serisini pek sevmiyorum biraz fazla kısıtlıyor indirme falan oyuzden android surumu kullanmak ıstıyorum :)
  • Samsungtan uzak durda ne alıyosan al :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECHYEDI

neden ?

samsunglar standart 4-5 ay sonra artık telefon küsüyomu , sinirleniyomu bilemem takılmaya donmaya baslıyor :)) rehberi 5-6 saniyede açan 8 çekirdek 3 gb ramli telefonlar yapsın anca :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkur ederim başka fikri olan ?
  • Pc topla bence 2500 liralık bilgisayarla canavar olursun o oynadığın oyunların zevkini hiç birşey vermez.
  • TAMAM :) TELEFONUDA YAZIN CALISIP ALIRIZ YORUM YAPAN VE YARDIMCI OLAN TUMMMMM ARKADAŞLARIM TEŞEKKUR EDERIM :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECHYEDI

TAMAM :) TELEFONUDA YAZIN CALISIP ALIRIZ YORUM YAPAN VE YARDIMCI OLAN TUMMMMM ARKADAŞLARIM TEŞEKKUR EDERIM :)

s5'in özellikleri çok ileri olacak almanı tavsiye ederim.

Beklenen özellikleri;

- Düz 8 Çekirdek
    - 16 MB Full Kamera
    - Parmak izi okuyucusu
    - Su, Toz ve Çamura karşı dayanıklık
    vs. vs...
  • sony xperia z1 yada z1c
  • bence pc topla
  • git pc topla .d oyun manyagı degilsen 1700-1800 bi masaüstü pc topla geri kalan parayada orta seviye bi tel al.d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.