Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Mini Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, öncelikle uzatmadan konumuza geçelim.
    Telefonu dün turkcellden aldım, şuan 12 saatlik derin bir şarj görüyor :D
    Oldukça beğendim. 4 saat boyunca wi-fi açık ve sürekli internet/oyun geçmeme rağmen yüzde 50 olan şarj anca bitti. Bu benim hoşuma gitti.
    Telefonun yeni teknolojiyle alakalı büyük özellikleri var o kesin :D Ancak s4 deki sensör sistemi "sanırım" yok.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu telefon için uygulama önerileriniz, kullanım hakkında görüşleriniz, özellikleri hakkında (ram ekran boyutu falan değil sensör vb) bilgiler
    Tüm istediklerim bunlar. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

• hocam bu linkte telefonun bütün özellikleri bulabilirsin hangi sensörlerib arındırdığı dahil
    http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php

"3 aydır kullanıyorum.Note 2 mi çok büyük olduğundan sıkıldığım için s4 mini aldım ve birkaç problemi var telefonun bu problemlerden bahsedeyim.
    1- şebeke çekimi diğer telefonlara göre düşük kalıyor.Aynı hatta sahip diğer telefonlar full çekerken s4 mini tek dişe kadar düşebiliyor.
    2-zil sesi seviyesi çok düşük. cebimdeyken çaldığını bile duyamıyorum nerdeyse.en çok sinir olduğum problemi bu.
    3- sahip olduğu işlemci ve ram e rağmen Temple run 2 de bir müddet sonra kasmaya başlıyor ve oynanamaz hale geliyor. Diğer oyunlardaki durumunu hayal bile edemezsiniz.
    4-İnternette ve oyunlarda çok durunca arka kapakda çok fena ısınma yapıyor.
    5- ekran kalitesi beklenenin çok çok altında.Renkler donuk ve mat.
    şuan için kullanırken farkettiğim kötü yönleri bunlar."

http://www.samsung.com/...eviews/consumer-reviews 'dan alıntıdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: baboker

S4 mini hakkında yazılan bu olumsuzluklar doğru mu acaba?

"3 aydır kullanıyorum.Note 2 mi çok büyük olduğundan sıkıldığım için s4 mini aldım ve birkaç problemi var telefonun bu problemlerden bahsedeyim.
    1- şebeke çekimi diğer telefonlara göre düşük kalıyor.Aynı hatta sahip diğer telefonlar full çekerken s4 mini tek dişe kadar düşebiliyor.
    2-zil sesi seviyesi çok düşük. cebimdeyken çaldığını bile duyamıyorum nerdeyse.en çok sinir olduğum problemi bu.
    3- sahip olduğu işlemci ve ram e rağmen Temple run 2 de bir müddet sonra kasmaya başlıyor ve oynanamaz hale geliyor. Diğer oyunlardaki durumunu hayal bile edemezsiniz.
    4-İnternette ve oyunlarda çok durunca arka kapakda çok fena ısınma yapıyor.
    5- ekran kalitesi beklenenin çok çok altında.Renkler donuk ve mat.
    şuan için kullanırken farkettiğim kötü yönleri bunlar."

http://www.samsung.com/...eviews/consumer-reviews 'dan alıntıdır..

Hiç sorunla karşılaşmadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.