Bildirim
Samsung Galaxy S4 Mini mi S3 mü?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
S3 un islemcisi artik eskidi . S4 mini`yi tercih edin derim . Illa samsung degilse lg optimus G veya xperia sp yi tercih edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung çok hoşuma gidiyor bendede S4 mini ön planda :) Görüşün için teşekkürler. -
s4 mini -
Pazartesi gününüe almaya hazırlanıyorum :) -
Hayırlı Olsun Şimdiden Görüşlerini Bildirirsen Alacak Kişilere Yardımcı Olabilirsin -
Arkadaşlarım 2-3 hafta daha bekle Galaxy S4 al diyor. Kararsızım arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: UgurHanli
Arkadaşlarım 2-3 hafta daha bekle Galaxy S4 al diyor. Kararsızım arkadaşlar.
2-3 hafta sonra ne değişecek ki? -
Eger sana s4 minide yetiyorsa ekrani falan bence s4 e gerek yok s4 alacak olsan bile o zaman htc one derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S3 alın bence ama uzun süre telefon değiştirmiyorsanız 300-400daha katıp S4 almak çok daha mantıklı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: efemertmetin
2-3 hafta sonra ne değişecek ki?
İşte o zaman paran tam yeter s4 alırsın diyorlar. -
biraz daha bekleyip snapdragon 800 lü telefon alın derim. -
Hic düsünmez s4 mini alirdim sonucta güncel
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bugun turkcelle gidip s4 miniyi aldım. Gerçi yarın sabah almaya gidicem bugun sadece inceledim. Xperia Sp'de iyi dediler sizce yarın hangisini alayım S4 mini çok hoşuma gitti -
s4 mini ile sp arasında çok küçük farklar var mesela s4 mini spden daha hafif daha ince rami daha fazla( s4 mini 1.5 gb) sp ise ekranı birazdaha büyük. Farklar budur siz bilirsiniz ama ben olsam s4 mini alırdım -
Günümüze bakarsak s4 mini şuanda iyi satış yapıyor s3 ün işletim sistemi vb. şeyleri s4 e göre düşkk -
arkadaşlar gerçekten görüşleriniz fikirlerimi güzelce öğüttü :) Bende s4 mini almak istiyodum cok sağolun :) -
quote:
Orijinalden alıntı: toyota_58
s4 mini ile sp arasında çok küçük farklar var mesela s4 mini spden daha hafif daha ince rami daha fazla( s4 mini 1.5 gb) sp ise ekranı birazdaha büyük. Farklar budur siz bilirsiniz ama ben olsam s4 mini alırdım
cokı kucuk dedıgın farklar neler bır kere ıkısınde chıpsetı farklı sp nın daha ustun bır chıpsetı var ayrıca gpu olarakta sp ustun aderno 320 cpusu var ve haylı guclu s4mınıde ıse adreno 305 var,bu gpuyu sony 850 tl ye xperıa L de verıyor zaten samsung kısaca kazıklıyor bıraz,kasa kalıtesını zaten soylemıyorum ve batarya suresı sp nı cok ıydır,gun ıcınde sarjdan kurtarır ınsanı. -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
s4 mini ile sp arasında çok küçük farklar var mesela s4 mini spden daha hafif daha ince rami daha fazla( s4 mini 1.5 gb) sp ise ekranı birazdaha büyük. Farklar budur siz bilirsiniz ama ben olsam s4 mini alırdım
cokı kucuk dedıgın farklar neler bır kere ıkısınde chıpsetı farklı sp nın daha ustun bır chıpsetı var ayrıca gpu olarakta sp ustun aderno 320 cpusu var ve haylı guclu s4mınıde ıse adreno 305 var,bu gpuyu sony 850 tl ye xperıa L de verıyor zaten samsung kısaca kazıklıyor bıraz,kasa kalıtesını zaten soylemıyorum ve batarya suresı sp nı cok ıydır,gun ıcınde sarjdan kurtarır ınsanı.
kardeş haklısın benim elimden s4 mini geçtiği için hoşuma gitmişti ram i falan iyiydi kasma donma yoktu ben o yüzden önerdim bu arada sp nin adreno 320 olduğu bilmiyordum kusura bakmayın evet adreno 320 daha üstündür. Zaten 2 sinden birini alsa pişman olmuyacaktır 2 cihazdanda ben spnin raminden dolayı s4 miniyi önerdim ram çok önemli ama spninde 320 olduğunu bilmiyordum bilgi için teşekkürler. saygılar
-
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
cokı kucuk dedıgın farklar neler bır kere ıkısınde chıpsetı farklı sp nın daha ustun bır chıpsetı var ayrıca gpu olarakta sp ustun aderno 320 cpusu var ve haylı guclu s4mınıde ıse adreno 305 var,bu gpuyu sony 850 tl ye xperıa L de verıyor zaten samsung kısaca kazıklıyor bıraz,kasa kalıtesını zaten soylemıyorum ve batarya suresı sp nı cok ıydır,gun ıcınde sarjdan kurtarır ınsanı.
Zaten 2 cihazıda alsa pişman olmaz arkadaşın hangisi hoşuna gidiyorsa veya daha fazla oyun oynarım diyorsa bencede sp alsın ama rami s4 miniye göre 512 mb düşük arkadaşında zaten s4 mini hoşuna gitmiş.
Benzer içerikler
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- honor magic 7 pro alınır mı
- samsung a55 alınır mı
- asker telefonu internetli
- samsung türkiye garantili ne demek
- telegram video izleme
- periscope canlı yayın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X