Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU] (948. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.995
Cevap
109
Favori
615.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazini satmak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşabilir.300-350 -400 gibi uçuk fiyatlar isteyenler dışında tabi
  • Gençler bi kaza sonucu s4 mini telefonum bu hâle geldi ve sms mesajlarını silmem lazım. Dokunmatiği de bozulmuş ama ışık veriyo yani çalışıyo. O mesajları nasıl silebilirim, önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kisasurelihesap -- 12 Ağustos 2017; 17:37:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nf

Aicp official 7.1.2 nougat ve xda daki mayis ayina ait modem dosyasını odin ile flashladim.

Bu rom genelde haftalık olarak ota üzerinden güncelleme alıyor. Magisk root ile geliyor.

hangi telefon hocam bu s4 miniye mi ?

• Evet s4 mini, i9195 4G versiyon.

• Pilde sorun yaşıyorum telefonu Ocak 2014'te almıştım.
    2017'nin başlarında ttec pil almıştım ama ttec pil 2 ay sonra şişti çöp oldu.
    Yeni orjinal pillerin fiyatları, yada daha fazla kapasiteli piller varsa acilen
    bana önerebilir misiniz? Şarj yuzde 40nin altına indiginde her dakika %5er %5er azalıyor.
  • Bende uzun bir aradan sonra s4 miniyi emekliye ayırıp hemen hemen aynı boyutlarda xperia x Compact alarak aranızdan ayrıldım şarj süresi sorun olmasa s4 mini iyidi aslında ama sonynin şarj süresi beni benden aldı 7 saat 35 dkk + %10 şarj ekran süresi normal kullanımda 2 gün A3ünde iyimiş boyut olarak şuan küçük telefon isteyenlere 2 alternatif var sadece. A3 yada xCompact

• arkadaşlar askerde kullanmak için ucuz yollu alabileceğim bir telefon arıyorum s4 mini geldi aklıma ikinci el alsam beni idare eder mi ? facebook instagram whatsapp takılmadan kullanılabiliyor mu hala :)
  • Yan sanayi ve orijinal pil arasında gidip geliyorum. Bu pillerin bir raf ömrü var mı yoksa şoklandığı için kullanım sonrası mı önem teşkil ediyor?

• slm arkadaslar benim s4 mini yaklasik 8 ay once klozete dustu bende telefonu actim sonra telefon bi sure sonra kapandi telefoncuya goturdum temizledi ana karti dedi ekeran degisecek bikac yer daha degisecek dedi 350 tl hesap cikardi bende yeni bir telefon aldim bu arada telefonu actimda sadece titresim geliyor ekran acilmiyordu bunu ara ara zaman zaman.denedim ekran hic acilmadi neyse sadede gelecek olursak bugun telefonu sarja biraktim telefon.sarjdayken telefonun acma tusuna basinca acildi hersey norma sadece ses calismadi ayrica telefon kapaliyken guc tusuna basinca telefon sarjda olmadan sarj konumuna geciyor illa kaployu takip o sekilde telefon aciliyor telefona tekrar rom atim dedim dowload moda aliyom pc de samsung driver kurulu hic tepki alamadim muhtemelen sarj soketi su dan dolayi oksitleme oldu bikac arkadas vardi sarj soketi degisen bitane sarj soketi alsam kendim degisebilrmiyim bu konuda bilgisi olan.varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: halimyokk

arkadaşlar askerde kullanmak için ucuz yollu alabileceğim bir telefon arıyorum s4 mini geldi aklıma ikinci el alsam beni idare eder mi ? facebook instagram whatsapp takılmadan kullanılabiliyor mu hala :)

Batarya tatmin etmez. 3.5 saat falan ekran süresi alabiliyorum ben, root atmış ve her şeyi dizginlemiş olmama rağmen.

• vay be efsane telefon
  • dwnld.aicp-rom.com
    AICP | Android Ice Cold Project
    http://dwnld.aicp-rom.com/?device=serrano3gxx

3g i9190 model sahipleri bu romu kurabilir, Android 7.1.2

Haftalık güncelleniyor.

• Bu telefonun bataryası beni kanser ediyor. 2 saat ekran süresi nedir ya ?

Greenify falan demeyin arka planda çalışan app yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 14 Aralık 2017; 17:1:46 >

• Sorun Youtube adaway isimli xposed tweakından kaynaklanıyormuş. Devre dışı bıraktım şuan 4 saat civarı ekran süresi veriyor. Ama daha fazla olur mu acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • microg.org
    microG Project
    https://microg.org

Microg denilen proje hakkında bilgisi olan var mı ? Sanırım Google play services olmadan haritaları, youtube u vs çalıştırıyor ama nasıl kurulacağını çözemedim.

• Atkadaslar babama mi6 almam sonucu elimde boşa çıkan bi s4 mini var. 2 eli nasıl kaçtan gider 😂

• nasıl yapıyoruz kardeş bi anlat sana zahmet benim şarjda en fazla 9 saat ekran süreside 2.5 saat sürüyor bi yardım et
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmaniabjk

nasıl yapıyoruz kardeş bi anlat sana zahmet benim şarjda en fazla 9 saat ekran süreside 2.5 saat sürüyor bi yardım et

Amplify uygulamasını kur , gereksiz wakelock, alarm , service hepsini engelle.

App settings kur, uygulamaların izinlerini kısıtla mesela arkaplanda çalışma izni vs.

• ucuz yollu 2. el sosyal medya ve internet için telefon arıyorum 350 400 lira bandında alınır mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberkatakan95

ucuz yollu 2. el sosyal medya ve internet için telefon arıyorum 350 400 lira bandında alınır mı

o paraya S4 alirsin, mini 250 falan olur.

• 
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.