Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.995
Cevap
109
Favori
616.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah ama söylediğiniz bir kaç şeyi kapattım bakalım bir kaç gün nasıl gidicek. teşekkürler hocam
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    :) yok hocam makina mühendisliği 3. sınıf ögrencisiyim ewt usb sarj cihazı cıkıyor kablosu cok kısa we cok snir bozucu ya pc ye baglıorm sarj ederken telefondada işim warsa yada fişe takıorm telefon ayrı ben ayrı yaşıyoruz 2.5 saat :D
  • bide telefonu kullanım amacıda önemli millet s3 s4 weya baska markalar söylüo ama arkadasım benm ellerim ufak elime s3 aldım telefonu tutmak icin şekilden şekle giriyorum eski alışkanlıklarm devm ediyor hala tek elle telefon kullanmaya calışıyorum we bence s4 mini bu konuda başarılı ben alırken tereddüt etmedim kullanırkende pişmanlık yaşamadım suana kadar allah uzun sürede yaşatmaz inş
  • hala alamadim telefonu ama nedense genel bir memnuniyetsizlik var gibi algiliyorum telefon hakkında yazilanlardan. yani daha yeni cikti mutlaka guncellemeler vs. olacak mukemmel telefon yok bunun da farkındayım ama bir huzursuzluk var icimde :)

s4 mini de karsilasilanlar s4 de de var mi acaba arastiran oldumu arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blexmex kullanıcısına yanıt
    evet boyut ve tip çok sempatik.
  • bugun format sırasında yaşadgım su hata olaynı s4 te de yaşayanlar olmuş we bi sitede samsung bunu yeni bi güncelleme ile çözeceğinden bahsetmişler telefon bugta kalıyormus recovry modda bundan kaynaklanıyor diyorlardı ama kesin bisi sylemem ben format attm ama reset at dediğimde we önbellliği temizle dediğimde hata werip sistem başlatıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blexmex -- 25 Ağustos 2013; 1:26:50 >
  • format atmak yerine fabrika ayarlarına geri dondursek ne kaybederiz?

• 2 ay sonra 800 lü rakamlara düşermi ? Ederi bu çünkü piyasaya yeni girdimi fiyatlar tavan bide dolar çok yükseldi

• s3 mini bile 800e yakin şuan. s4 mini bu rakama 2 ay sonra dusecegini hic sanmıyorum.

beyler bu otomatik ekran parlakligi icin ayri bi sensör kullaniyomu? yoksa on kameradan mi algiliyo? normalde isik sensorunun disardan gozukmesi lazim degilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 25 Ağustos 2013; 10:15:12 >
  • beyler şimdi gold a gidip baktım samsung bandrolunun ustune C5 electronics diye baska bir bandrol daha yapistirmislar nedir bu guvenip alamadim bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 25 Ağustos 2013; 11:46:54 >
  • dün eşime aldım bu telefondan. note 2 nin yanında çocuk kaldı ama çok hoş telefon. i phone 5 boyutunda daha zarif ve daha güzel. bence samsung bunu i phone 5 i boyutundan dolayı alanlara seçenek olarak yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blexmex

format atan arkadaslar wipe data/factory reset dedikten snra gelen ekranda reboot system yada wipe cache partition dediklerinde ekranda hata yazısı alıp sistemin tekrar başlaması olayı yaşayan warmı

benim başıma böle bi olay geldi sistem tekrar başlıyor hangi seceneği secersem seceym fakat format atılıyor

Ortak ben format attığımda herhangi bir hata mesajı görmedim sadece en sonda samsung yazısında biraz fazla bekledi o kadar
  • S Health Uygulamasını nereden yükleyebiliriz veya bu uygulama telefona uyumlu mu bulamadım ben
  • Şu anda Telefonda indirdigim ; Facebook,twitter,forsquare,instagram,shazam,subway surfers,temple run 2 var bu uygulamalardan sadece subway surf ve temple run 2 de takilma sorunu yasadim onun dışında herşey den memnunun bu takılma sorununda çözer lerse sikinti kalmaz diye düşünüyorum.
    Genel olarak memnunum

• aliofage A kullanıcısına yanıt
    hocam formatı nasıl attınız peki

ben recovery modundan attım orda rebot system dediğimde hata diyor sonra telefon başlatılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blexmex -- 25 Ağustos 2013; 14:37:42 >
    hata yazısı ekranda saniyelik duruyor zaten onuda anlamadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blexmex -- 25 Ağustos 2013; 14:46:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

dün eşime aldım bu telefondan. note 2 nin yanında çocuk kaldı ama çok hoş telefon. i phone 5 boyutunda daha zarif ve daha güzel. bence samsung bunu i phone 5 i boyutundan dolayı alanlara seçenek olarak yaptı.

Çok haklısınız hocam ben iPhone 5 boyutunda telefon arıyordum.iPhone 5'i de bir seçenek olarak gördüm fakat bazı sorunları moralimi bozunca almaktan vazgeçtim.Bunu aldım.Şu anlık ben hiç bir sorunla karşılaşmadım gayet memnunum.Fakat bir daha iPhone almakta kararlıyım
  • quote:

hocam formatı nasıl attınız peki

ben recory modundan attım orda rebot system dediğimde hata diyor sonra telefon başlatılıyor

Normal telefon kapalıyken belirtilen üç tuşa basıp bıraktım sonra factory reset sonra yes dedim o kadar
    sonra naptnız hocam peki reboot system demediniz mi
  • quote:

sonra naptnız hocam peki reboot system demediniz mi

evet tabi .. Eğer çok kısa süreli yazan bişeyse görmemiş olabilirim çünkü o arada biraz meşguldüm.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.