Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 İmei hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olucaktı bilmiyorum dogru yeremi actım konuyu özür diliyorum yanlış yere acmış isem

Yurt dışından yeni alınma galaxy s4 var orjinal bu telefonun imei kodu kayıtlı degil devlette acaba bu telefonda imei degiştirme olasılıgı varmı ? sahsen imei degiştirip kullanmayı dusunuyorum telefonu saglam bi telefoncuya goturup degiştirtsemmi ? bı sıkıntı cıkarmı acaba

• by.mmt kullanıcısına yanıt
    i9505 mi i9500 mü? i9505'lerde sorun olmuyordu bildiğim kadarıyla, ancak i9500 telefonlarda imei klonlamada sorun çıkıyordu en son. Yeni bir teknik var mı bilmiyorum. Yalnız sorunsuz imei klonlaması yapılsa bile bundan sonraki güncellemeleri almada sorun yaşarsınız.

En iyisi pasaport bulup kayıt ettirin.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    hocam gt-19505 telefonun numarası pasaport bulamam hocam acıkcası suanda 3 4 ay boyle ıdare edeyim sonra pasaport kaydı yaparım eski imei donme sansı olur tabiki dimi? orjinal imei numarasına hocam mumkunmu sonra boyle bişey
  • by.mmt kullanıcısına yanıt
    i9505'e imei kopyalama yapıyor bazı telefoncular. Ancak tekrar eski imeine geri dönsen bile telefonun orijinal imei yapısı bozulduğu için bu işlemden sonra otomatik güncellemeleri alamazsın.
  • son yazılımı samfirmware.com dan indir flaşla, imei yi yuklet.yeni güncelleme çıktığında tekrar odinle flaşlarsın,imei gitmez ama şebeke giderse çok basit yamalar var yükler geçersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.