Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 icin Servis Tavsiyesi (Istanbul, Sisli-Mecidiyekoy)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecenlerde telefonumu yere dusurdukten sonra ekranda (camda degil ekranda...) bir catlak olustu ve telefon calismasina ragmen ekran calismiyor :-(

Internette yaptigim okumalar sonunda iyi yerden daha cok kotu yer yorumlari okudugum icin siz DonanimHaber erbabinin tavsiyelerine muhtacim, kafam cok karismis durumda...

Simdiden tesekkur ederim ilginize.

• DaRQsiDe D kullanıcısına yanıt
    Ekran gitmiş arkadaşım geçmiş olsun 400 500 TL arası değişim yapıyorlaar doların artmasıyla hiç iyi olmadı
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun. Maalesef servisler aşırı ücretlendirmeler yapıyor özellikle ekran konusunda. Arkadaşın dediği gibi 400-500 arası bir fiyatlandırma söz konusu. Eğer bu kadar yüksek bi fiyat ödemek istemiyorsanız tavsiyem yüksek kaliteli yan sanayi parça taktırmanız.
  • Aynısı 1 ay önce benim başımada geldi antalyadaki samsung servisine gönderdim ve 520 tl ekran ücreti çıkardılar.El insaf be arkadaş telefonu satsak zar zor 550 600 lira ediyor zaten.
    Bende dışardan 280 tl ye değiltirdim.Tam parlaklıkta hiç bir fark yok ama sona kadar kıstığımda kalitesiz bir ekrana bakıyormuşum gibi oluyor siyah renklerde.

Edit : fatura resmini atmıştım ama imei numarasının gözüktüğünü farkettim.Sonra tekrar yüklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 17 Mart 2015; 18:20:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.