Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 I9500 resmi güncelleme bekliyenler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim cihaz dün geldi sürüm I9500XXUAMDK fakat yesilcin'de I9500XXUBMEA daha yeni TR romu olarak görünüyor MEA'nın farkı varmı geçeyim mi tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
  • Neden bekliyorsunuz ki? Odin kullanmak garantiyi bozmuyor etmiyor. Canım sıkılıyor kendime meşgale arıyorum mu demek istiyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Neden bekliyorsunuz ki? Odin kullanmak garantiyi bozmuyor etmiyor. Canım sıkılıyor kendime meşgale arıyorum mu demek istiyorsunuz acaba?

isteyen bekler isteyen beklemez hocam bu kişinin kararıdır. sizin yorumunuzu dikkat çekme amaçlı yazdığınıza inanıyorum. yapmayın lütfen. insanlara biraz saygı gösterin.
  • mk29 M kullanıcısına yanıt
    Dikkat çekecek olsam daha farklı şekilde yaparım.Neden bekliyorsunuz? Yapabilirsiniz demek saygısızlık olamaz heralde. İsteyen beklesin de beklemelerinin garanti vs. ile alakası yok. Sadece bekliyorlar, Samsung'un keyfini bekliyorlar. Bir bakıma boşu boşuna bekliyorlar. Odin kullanmak bu kadar kolayken ve sakıncası yokken bu şekilde beklemenin garanti ile alakası yok yani. Kuzu gibi Samsung'un keyfini beklemek çok saçma. En azından güncelleme için resmi ve kolay bir yol varken.
  • Biz MEA guncellemesini alamicaz heralde gelen giden yok :)) 30 mblik baska bir guncelleme gelicekmis sanirim yeni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu güncelleme gelmeden kamera reset sorunu ve web sayfası donmaları geçmez mi yani ? Ben işim gereği sürekli Camscanner programını kullanıyorum ve bıktım ilk açışımda reset atmasını telefonun. Arka planda çalışan program sayısında 4 ü seçiyorum ama ara sıra telefonum kapanıyor bu sefer tekrar yapmak gerekiyor falan. Güncelleme olmadan bu hataları gideren oldu mu ?
  • güncellemesi gelen olursa buraya yazmayı ihmal etmesin lütfen arkadaşlar.
  • Niye bekliyorsunuz ki odinden yukleyin. Bekleyince gelecek diye kim kandirdi sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Niye bekliyorsunuz ki odinden yukleyin. Bekleyince gelecek diye kim kandirdi sizi

Samsung yetkili servisi...maalesef inatla bekleyeceğiz, umutsuz bir vaka oldu ama bakalım neler olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: favarol

quote:

Niye bekliyorsunuz ki odinden yukleyin. Bekleyince gelecek diye kim kandirdi sizi

Samsung yetkili servisi...maalesef inatla bekleyeceğiz, umutsuz bir vaka oldu ama bakalım neler olacak

Gelecegini pek sanmiyorum gelseydi coktan gelirdi. Guncellemeri gormuyor bazu telefonlar isterseniz garantiye verin guncellemeyi gormuyor diye onlar yukleyip verirler.

• Hocam telefonu almayı düşünüyorum da merak ettim, şu an telefonunuzdaki güncelleme kaç ve hangi güncellemeyi bekliyorsunuz. Ayrıca ürünleriniz paralel İthalat mı?

• quote:

quote:

quote:

Gelecegini pek sanmiyorum gelseydi coktan gelirdi. Guncellemeri gormuyor bazu telefonlar isterseniz garantiye verin guncellemeyi gormuyor diye onlar yukleyip verirler.

Aynen izmir samsung servise gittim telefonum bir gün onlarda kaldı güncel versiyon yüklendi dediler... sonuç aynı çıktıktan sonra kontrol ettigim için servisi geri aradım, oradaki yetkili arkadaşımız cihazlara belli bir sırayla güncelleme verildiğini ve beklemem gerektiğini söyledi... odin falan çok hakim olduğum konular ama bu işe s2 deyken bulaştığımda cihaz stabilite yi kaybetti...
    Evet rom yüklenmek keyifli ve ekstra özellikler kazandırıyor ama herşeyi yeni baştan yüklemek bazı ayarları kaybetmek sıkıntılı biraz daha bekleyelim bakalım samsung bunun bir arıza odununu
    Olduğunu kabul etmiyor bence !!

Çünkü dediginiz gibi güncelleme çoktan gelmeliydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğit39

Hocam telefonu almayı düşünüyorum da merak ettim, şu an telefonunuzdaki güncelleme kaç ve hangi güncellemeyi bekliyorsunuz. Ayrıca ürünleriniz paralel İthalat mı?

benim paralel ithalat. MDK sürümü mevcut telefonumda. MEA sürümünü veya çıkarsa daha yüksek bi sürümü bekliyoruz. yeterki güncelleme olsun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk29

quote:

Hocam telefonu almayı düşünüyorum da merak ettim, şu an telefonunuzdaki güncelleme kaç ve hangi güncellemeyi bekliyorsunuz. Ayrıca ürünleriniz paralel İthalat mı?

benim paralel ithalat. MDK sürümü mevcut telefonumda. MEA sürümünü veya çıkarsa daha yüksek bi sürümü bekliyoruz. yeterki güncelleme olsun yani

@mk29 Hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler. Şu forumda başka yazan olmadı yahu Peki Samsung Türkiye garantili S4 cihazlara bu dediğiniz güncelleme çıktı mı ?

• quote:

quote:

quote:

@mk29 Hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler. Şu forumda başka yazan olmadı yahu Peki Samsung Türkiye garantili S4 cihazlara bu dediğiniz güncelleme çıktı mı ?

çıkanda var çıkmayanda var. MEA sürümünü samsung geri çekti diyorlar. sanırım o yüzden böyle bekliyoruz

• bende aynı sorunu yaşıyorum, bu güncelleme Nisan ayında çıktı bildiğim kadarıyla.
    Halen gelsin diye bekliyoruz, şaka gibi.
  • Arkadaşlar telefonuma bugün güncelleme geldi bumea !! Lütfen sizde kontrol edermisiniz...

• quote:

Arkadaşlar telefonuma bugün güncelleme geldi bumea !! Lütfen sizde kontrol edermisiniz...

bende hala yok :( türkiye garantililere geldi galiba
  • quote:

quote:

Arkadaşlar telefonuma bugün güncelleme geldi bumea !! Lütfen sizde kontrol edermisiniz...

bende hala yok :( türkiye garantililere geldi galiba

evet cihazım vodafone kontratlı alındı... o kadar umutsuzca kontrol ediyordum ki inanamadım indiriliyor diyince :))) arada büyük bir zaman boşluğu oldu ilk anda güncelleme alanlarla umarım herkesin de çok zaman geçmeden gelir...
  • Paralel ithalat olanlar hangi ülkeden ithal edilmiş ise o ülkenin güncelleme takvimine göre güncelleme alır. Samsung Türkiye tarafından resmi olarak ithal edilmiş ürünler dışındaki S4'ler Türkiye için çıkartılan güncellemeleri Kies ya da kablosuz üzerinden otomatik olarak alamaz.

Türkiye güncellemelerini alabilmesi için telefonu Kies'e bağladığınızda üretici yazılımı sürümünün sonunda parantez içinde (TUR) yazması lazım.

Ayrıca paralel ithalat bir telefona Türkiye romunu Odin ile kurarsanız, Kies ya da kablosuz üzerinden bundan sonra otomatik güncelleme almayacaktır. Telefonunuzu Kies'e bağladığınızda "Telefonunuz Kies ile güncellemeyi desteklemiyor" gibi bir mesaj çıkacaktır. Bunun içinde telefonun bölge kodunu TUR olarak değiştirmek gerekir. Samsung'un son güncel romlarında ise bölge kodu güncelleme için Root yetkisi istediğini biliyorum. Root edilen telefon ise garantiden çıkartılır.

Kısaca telefonunuz paralel ithalat ise ve yeterince bilginiz yok ise Türkiye romunu Odin ile yüklemeye çalışmayın. Telefonunuz hangi ülkeden ithal edilmiş ise o ülkenin güncellemesinin gelmesini bekleyin.

İlla ben yüklemek istiyorum diyen arkadaşlar da bu konuda kapsamlı bir araştırma yaptıktan ve yeterli bir ön bilgi edindikten sonra bu işe girişirse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Temmuz 2013; 22:28:09 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.