Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 HAFIZA KARTI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. galaxy s4 üme geçen gün 64 gb SANDISK C10 hafıza kartı aldım. bilgisayarda biçimlendirdiğimde kapasiteyi 27,4 gb gösterdi. biçimlendirmeyi tekrar telefonda yaptım ve problem kayboldu.
    benim esas problemim telefondan hafıza kartına attığım dosyalar , hafıza kartımı PC'ye taktığımda JÜY dosyası olarak görünüyor ve açılmıyor. aynı şekilde PC'den hafıza kartıma attığım dosyalar da telefonda görünmüyor. hafıza kartımı hafıza kartı adaptörü ile bilgisayara bağlıyorum.
    fakat telefonun ara kablosu ile telefonu PC'ye bağladığımda sıkıntı ortadan kayboluyor.
    ben hafıza kartımı kart okuyucu ile pcye bağladığımda da dosyalara erişmek istiyorum. bu konuda yardımınızı bekliyorum.

• bu bir hafıza kartı problemi midir, yoksa böyle bir durum başına gelen arkadaş var mıdır?
    çünkü ara kablo ile telefonu PC'ye bağladığımda hiçbir problem yok. kartı telefondan çıkarıp kart okuyucu ile PC'ye bağladığımda oluşuyor tüm problem.
    2 dosya görünüyor içine girilmiyor. diğer JÜY dosyasının da hiç bir şekilde içine girilmiyor zaten...
  • Yok mu bu sorunu yasayan baska kimsee?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart okuyucuda problem olabilir. Bir de 32 gb lik hafiza karti hic bir zaman 32 fb olmaz ya da 8 gb lik diyelim. Bunun belli bir kismini kendisi kullanacaktir bu yuzden iciniz rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkur ederim. ewet zaten 60 gb görünüyor hafıza fakat micro sd kartın kendi adaptörü ile pc'de okunamaması ilginç..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.