Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Dokunmatik Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
29.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben sıkı bir samsung android kullanıcısıyım android ne zaman çıktı işte ozamandan beri samsung androidli telefonları yakın takip ederim. Yaklaşık 2 hafta önce galaxy s4 satın aldım ve memnundum da. Herşeyiyle harika bir telefon ancak taki düne kadar :) telefonun birden bire dokunmatiği çalışmaz oldu ne yere düşürdüm ne de darbe aldı bilirsiniz o kadar para sayıp aldığın bir telefona gözünüz gibi bakarsanız.. Telefonu kapatıp açabilmek için bataryayı çıkarıp takmam gerekiyordu ancak bu da işe yaramadı.. Bende recovery menüsüne giriş yaptım belki buradan formatlayıp yazılımsal bir hata olarak düşündüğüm problemi gidermek için bu menüden formatladım telefonu.. Bu da işe yaramadı. Odin ile en güncel yazılımı yüklemeyi denedim ve bu da nafile.. Googleda da konuyu araştırma çabalarım sonuçsuz kaldı. Galaxy s4 ile böyle bir problemi yaşayan ilk ben miyim acaba? Sadece geri tuşu home tuşu ve soldaki menü tuşu çalışıyor ekran hiçbir şekilde dokunmaya tepki vermiyor. Sizden istediğim böyle bir problem ile başka ne türlü başa çıkılabilir? Daha önce böyle bir problemle karşılaşan var mı? Önerileriniz nelerdir. Teşekkür Ederim..

• elektrochord E kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz tüm işlemleri yapmanıza rağmen telefon düzelmediyse ekran arızası olma ihtimali çok yüksek. Servisine götürüp bir ay içinde arıza yaptığı için para iadesi ya da birebir değişim isteyin. Kesinlikle telefonu tamir ettirmeyin. Telefon bir ay içinde arıza yaptığı için para iadesi ya da birebir değişim yapmak zorundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 4 Ağustos 2013; 1:39:18 >
    kaan
    Telefonu kim getirirse getirsin, Türkiye'de Türk yasalarına göre ticaret yapan herkes yasalara uymak zorunda. Telefonu hangi firmadan aldıysanız oraya verin ve ilk bir ay içinde arıza yaptığı için kesinlikle tamir istemediğinizi, para iadesi istediğinizi söyleyin. 20 iş günü içinde herhangi bir iade söz konusu olmaz ise direk bulunduğunuz yerin Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli belgelerle başvurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 4 Ağustos 2013; 1:46:42 >
    kaan
    Senin şu aşamada yapabileceğin yasal haklarını kullanmak. Firma kullanıcı hatası olduğunu söyler ise hakem heyeti bilirkişi atayıp telefondaki arızanın kullanıcı hatası olup olmadığını araştırır. Eğer böyle olursa iş biraz daha uzar. Bu aşamada başka yapabileceğin bir şey yok. İlgili firmaya para iadesi talebiyle telefonu verip, 20 iş günü beklemek, 20 işgünü dolduktan sonra da para iadesi yapılmazsa hakem heyetine başvurmak.
  • Hocam dün gece aynı sorunu ben de yasadım dokunmatik ekran gitti bir anda. Kapatıp acınca ekran geliyor fakat algılamıyor ekran kararınca tekrar acılmıyor sadece home tusunun sag ve solundaki ısıklar yanıyor. Bayiye götürdüm servise yollayacaklar. Fatura tarihi 02.07.2013 bir ayı gecti yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Benim cihazı alıp kullanmaya başlayalı 15 - 20 gün oldu olmadı bu sorun teşkil etti. Senin kullanmış olduğun cihazın garantisi ne? Benimki promtec mobile tarafından resmi ithalat yoluyla getirilmiş yani ithalatçı garantili.. Eğer aynı ithalatçı ürünüyse bu firmanın getirmiş olduğu birçok cihazda aynı problemler yaşanabilmesi olası demektir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bunun adı adilik. Vakit kaybetmeden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun. Düşürme, sıvı teması gibi kullanıcıdan kaynaklanan sorunlar haricindeki arızalar garanti dahilindedir.
  • iphone 5 kullanıyordum. sevmedim satış için ilan verdim.s4 takas teklifi geldi kabul edip başabaş değişim yaptım. bu s4 ne menem bişeymiş arkadaş ekran dokunmatiği rezalet ötesi.kısacık bi mesaj yazana kadar resmen göbeğim çatladı, nerdeyse kaldırıp yere çalacam bu aleti..neyse tekrar takas yaptığım vatandaşı aradım gel al telefonunu diye.bugün tekrar iade edecem.

iphone5 ten önce xperia z vardı ondan önce s3 kullanıyordum her iki telefonda ciddi anlamda süper telefon kategorisindeymiş. S4 ü kullanınca anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba öncelikle. Galaxy S4 kullanıcısıyım. 3 gün önce telefonun dokunmatiği arızalandı. Herhangi bir kırık,hasar,düşürülme ya da suyla teması olmadı cihazın. Sadece dokunmatik çalışmıyordu. Konuyu açan arkadaşın belirttiği gibi ses ayar tuşu,geri tuşu falan çalışıyordu. Ertesi gün Samsung servisine götürdüm telefonu.Durumu anlattım. Telefonda hiç bir çizik dahi yoktu. 2 gün sonra servisi aradım,cihazınız yapıldı gelip alabilirsiniz dediler. Gittim nedir sorunu dedim,ekran led'ini değiştirmişler. Cihazı gördüğümde de zaten farkettim. Tamamiyle yeni bir ekran takılmış telefona.Jelatiniyle duruyordu. Yazılımı silip,baştan yüklemişler bir de.Şu an telefonu kullanıyorum,sorunsuz,sıkıntısız. Yani servise götürmediğiniz sürece çözüm üretmek zor gibi arkadaşlar ki bence olasılıksız. Ben ekran değişimine hiç ihtimal vermiyordum ama demek ki çözülmeyecek bir arıza varmış. Umarım aydınlatıcı olmuşumdur.

Not : Herhangi bir ücret ödemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanOnline7 -- 19 Nisan 2014; 1:36:07 >

• arkadaşlar bendede s4 dokunmatik sorunu başladı dokunduğum yerin 2-3cm üstüne basıyor kalibrasyon falan yokmu bu cihazda bilgisi olan bi yardım etsin aldığımdan beri sorunları bitmedi lanet olsun
  • Bende de s4 var. ! senelik telefon ekranın bir kısmında dokunmatik çalışmıyordu ekran yaptırıldı ve ben aldım telefonu ancak 1 - 2 ay sonra dokunmatikte takılmalar başladı tek bir çizik dahi yokken. Su anda ise dokunmatik tamamen gitti. Ne yaptıysam çalıştıramadım.
    Bu s4 lere özel bir sorun mu anlamadım ki?! Bu arada benim telefon s4 i9500
  • ayı sorun ben de var. telefon note4 alt sag sol tuslar ve home tusu calısıyor. ekranı stylus pen le kullanabılıyorum. fakat kımı zaman kapayıp acınca normale donuyor. dısarı cıkınca sıcaktan mı oluyor nedir dısarda bu sorunu daha cok yasıyorum
  • We recommend to make a sale to get professional testing it!
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.