Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 detaylı ön inceleme 'Bütün detaylar bu videomuzda' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
14
Favori
23.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sunspider testini s3 ümde denedim 1204.4 ms sonuç aldım. Bişey anlamadım yani s4 ten daha mı hızlı s3 tarayıcısı.

    Bu arada s3 alalı 5 ay oldu ve s4 e geçmek için büyük bir neden göremiyorum. s5 i bekleyelim bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckt

    Sunspider testini s3 ümde denedim 1204.4 ms sonuç aldım. Bişey anlamadım yani s4 ten daha mı hızlı s3 tarayıcısı. Bu arada s3 alalı 5 ay oldu ve s4 e geçmek için büyük bir neden göremiyorum. s5 i bekleyelim bakalım


    Hayır, daha az olan daha hızlı oluyor. S4 ile S3 arasında yaklaşık 400 ms fark var. Büyük bir fark.

  • beklentileri çok yüksek tuttuğu için s4 de büyük bir hüsrana uğradı millet s3 kullanıyorum tek sıkıntısı kasasının plastik olması çabuk kırılması onu haricinde güzel telefon s3 le kıyasaladığım zaman vaybe diyebilceğim bi özelliği çıkmadı samsung yazılım işinde çok iyi ama donanım ve malzeme işinde berbat elinde s2 - s3 olan adam gidipde s4 almaz bence bi güzelliği s4 de çakma s3 gibi olduğu için s3 daha uzun süre gözde olur yazılım alır enazından hatice gibi olmaz adamlar htc one x si çıkarttı bi kaç ay sonra one x plus çıkartılar desteği çektiler one x ten kronik sorunlarıyla htc cileri baş başa bıraktılar resmen alanların elinde patlattılar one x leri

  • samsungda ıphone gibi olmaya başladı :D daha iyisi olabilirdi gereksiz olmuş bence
  • patent hirsizi taklitci samsung Apple taklit etmeye devam ediyor...
  • Tasarımını begendim zaten s3 tasarıminıda begeniyordum , ben iphone 4s kullanıcısıyım ve telefondan tek korkum stabil çalısıp calısmaması ve google marketin ne kadar kaliteli olduğu bunların hariçinde gözüm kapalı alabilirim . Tasarımı filan çok hosuma gitti sizce telefon takılmalar olurmu ? Ve marketin durumu nasıl ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckt

    Sunspider testini s3 ümde denedim 1204.4 ms sonuç aldım. Bişey anlamadım yani s4 ten daha mı hızlı s3 tarayıcısı.

    Bu arada s3 alalı 5 ay oldu ve s4 e geçmek için büyük bir neden göremiyorum. s5 i bekleyelim bakalım

    Düşük skor daha iyidir.
  • S3 ciktiginda da tasarimi genellikle begenilmemisti.

    Ama s4 piyasaya ciksin. Reklamlari yapilsin insanlar teknomarketlerde eline alip incelesin ve fiyatida biraz daha makul olursa ( en azindan htc one ve xperia z ye gore) o zaman yine cok satacaktir.

    Benim elestirecegim nokta tasarimda note a cok benzemesi. Yani bakinca bu s serisi yada bu note serisidir diyebilmeliiydik.

  • video görünmüyor. linki yenileyebilir misiniz ?
  • "Samsung seul borsasında %2.63 değer kaybetti. Analistler S4 ün beklentileri karşılamadığı açıklamarını yapmalarının ardından yatırımcılar ellerindeki hisseleri satışa çıkardı. Yeni modelin beklentileri karşılamadığı gibi önceki modelin yenilenmiş versiyonu gibi durmasıda satış kararında etkili oldu"...Son sözü yatırımcısı söylemiş zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlamlık ve tasarım önemli değil diyenler aynı paraya yüksek donanımlı olarak gitsinler kia,hyundai filn alsınlar,bmw audi mercedes size fazla gelir.
    ama burda samsung gerçekten sağlamlık hissi veren,çok iyi bir telefon olan s2'yi andıran ve esas başarıyı getiren o küçük ayrıntılara fazla önem verdiğini gösteren bir telefon ortaya çıkarmış,yan profilden görünüşündeki o arka tarafın öne doğru gelen çizgi çizgi yapısı bile çok güzel bir ayrıntı,ön hoparlör kısmındaki karbon fiberi andıran yapı da çok hoş,samsung iyi ürün çıkarmış,ekranı da dün gördüğüm s3 gibi berbat değilse apple,htc ve sony ile aynı sınıfa girmiş derim,yazılım olarak ise zaten çok iyiydi bence,benim htc gibi belki red dot tasarım ödülü almayacak ama o istediğimiz kalite hissini verecek gibi duruyor..

  • Bu telefon ancak donanım ve tasarım açısından Galaxy s3x,s3+ veya s3+ olur.Telefon tanıtıldığında üfff hariyaa dediğimiz bir durum yok.Herkez telefonun tam testleri yayınlandıktan sonra Htc one,Xperia z ve bu telefon (GAlxy S4 "s3+" arasında karar verecek.Benim fikrim(fikrin sende kalsın diyenler olacak) bu telefon s3 ten donanım ve dizayn olarak daha iyi.Şu an bazı büyük internet sitelerinde S3 1180-1200 bandı içinde satılıyor.Reklam olur diye isim veremiyorum. S4 e verilecek para en fazla 1300 TL olur. Çıkış fiyatı Erdi arkadaşın demesi gibi 2000 TL nin altında olacakmış oda herhalde 1900-2000 TL arası olur.Bu seneki tek dezavantajı HTC ONE ve XPERIA Z gibi dişli rakipleri var.Buda biz tüketicileri sevindirir.Aralarında fiyat rekabeti başlarsa bu bizim lehimize olur. Saygılar.

    Birkan BİLEN

  • Nefesine sağlık Erdi hocam o kadar kısıtlı zaman dilimnde ayrıntılı bir inceleme olmuş kanımca.

  • Öncelikle teşekkür ederim, Erdi Özüağ. Gerçekten üretici telefonun ekranını büyük yapması ki artık çerçeve die bi durum söz konusu kalmicak, muazzamı ileri sürmüş durumda, yine bunun yanında tabiki yazılım öne alınıyor ve performansı artıran da yazılım diyoruz ama ciddi bi donanımıda öne sürmüş görünüyo. Çıksın görelim diyorum artık.

    Teşekkürler.

  • Inceleme için teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba incelemeniz gayet hızlı olmuş bekliyorduk.Size sorum s4 modellerinde harici hafıza kartına uygulamaların kurulumu veya aktarımına müsade edeceklermi ısrarla bu soruma cevap verebilirmisiniz.teşekkürler...

  • Istenildigi kadar elestirilsin ama test sonuclarida gosteriyorki samsung yeni amiral gemisini yapana kadar piyasadaki en iyi telefon bu olcak ayrica s2 ve note 2 kullanmis biri olarak ben tasariminida cok begendim en gucluye sahip olmak isteyenler samsung alir en iyi tasarim isteyenler htc en cok dayaniklilik isteyenler sony alir ama genis acidan bakildiginda en iyiye sahip olmak isteyenler s4 alir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • övmekten başka bişey yapmamışsınız ama yinede arada ağzınızdan istemeden çıkan takılmalar olabiliyor cümlesini normalmiş gibi diğerlerindede oluyor zaten diye geçiştirmek nedir ya..

  • Bir S3 kullanıcısı olarak yeni cihazı kesinlikle beğendiğimi söyleyebilirim. S4 tasarım kalitesi olarak S3 ' ten daha göz alıcı bence. Uygulama özelliklerinin güncelleme ile S3 ' e geleceğini tahmin ediyorum ki Samsung S3 kullanıcısını kendisine küstürmek istemeyecektir.

    S3 kullanıcısı olarak S4 ' ü yakın zamanda alır mıyım derseniz maddi durumum elverirse tabiki alırım ancak Samsung telefonlarının fiyatlarının hızlı şekilde düştüğünüde göz önününe almak lazım. Telefon piyasaya sunulduktan sonra yeni bir güncellemede mutlaka gelecektir. Bu nedenlerle telefonu almak için en ideal tarih Haziran sonu gibi duruyor.

  • Ooooo butun tasarimcilar ve donanim uzmanlari buradaymis :).

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.