Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 detaylı ön inceleme 'Bütün detaylar bu videomuzda' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
14
Favori
23.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erdi bey çok güzel bir video olmuş, ağzınıza sağlık.

  • Evet kimse begenmemis kimse s4 u onemsemiyor o yuzden apple fanlari , htc ve sony fanlari ( hep ayni kisiler) hic bir s4 haberini kaçırmadan takip ediyor.Her s4 haberine cekemediklerinden iclerindeki ofkeyi kusuyorlar.Madem bu kadar kotu yuruyun disi teneke icinde cekmeyen şebeke iphonecuklariniza kosun 2500 lira verin sonra bluetoothu acip arkadasiniza resim gondermeye calisirken rahmetlj steve jobs' in size attigi kazigi hatirlayip hay Allah senin telefonun bluetooth ayarlarinda sikinti var galiba ( halbuki iphone bluetooth ile baska tellere bir halt gonderemz) deyip tenekelerinizi cebinize sokun. Aslinda o tenekenin arkasina elmadan cok armut gidermis ya neyse. Cok saglam diye alinan teneke iphonelari da gorduk adam ustune oturunca venedik kanosu gibi yamuldu xD

  • Yahu tasarımı ben hala algılayamadım, bazı resimlerde çok güzel bazı resimlerde menü tuşunun olduğu bölümler çok iğrenç bir ovalliğe sahip. Birde telefon kalın görünüyor

  • S2 kullaniyorum ve ne zaman Galaxy S serisi S2 gibi bir tasarimla gelir o zaman Telefonu yükseltirim. Nokta.

    Oval moval kadin telefonu gibi telefon yaptilar S3'üde S4'üde.. Telefon dedigin Biraz keskin hatlara sahip olacak.. Özellikse zaten En Ötesini yapiyosun Samsung Tasarimi niye İnsanlarin istedigi gibi yapmiyosun ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 16 Mart 2013; 6:06:20 >
  • beğenmeyen almaz burda fanboyluk yapmanın mantığı yok

  • Bu telefon Galaxy s4 olamaz. Yani olsa olsa Galaxy S3x, S3+ felan olur. Eğer ismini Galaxy S4 yapıyorsan büyük değişiklikler yapmalısın. S2 ile S3 arasındaki tasarım farklarına bakalım nasılda farklı değil mi. Şahsen bu telefon tasarım konusunda bana hayal kırıklığı yaşattı. Bu dediğimi en iyi Apple yapıyor. 2g vardı peşinde 3g çıktı farklı bir tasarımla. 3gs çıktı tasarım aynı ama + özelliklerle, ip4 çıktı çok farklı bir tasarım + özellikler, 4s aynı tasarım ama farklı özellikler ve şimdi ip5 farklı tasarım ve + özellikler.
  • 8 çekirdek gelecek diyorlardı kiyas.la sitesi ise 4 çekirdek diyor hangisi doğru acaba?
  • Öncelikle çok güzel bir inceleme için teşekkürler. S4 bana göre donanım olarak gayet iyi olsa da tasarım olarak yine rakiplerinden kötü. Herkesin tercihi farklıdır tabi ama en üst düzey telefon alıyorsam eli yüzü düzgün olsun isterim. Bu yüzden android tercih etsem kesinlikle htc one alırdım.

  • Hayreet, mikroskobik görme yeneneğine sahip x-man'ler bu kez pentile muhabbetine girmedi :)

    Rakamı bilmem ama 2013'te android ekosisteminin en çok satan telefonu olacağı aşikar.

  • teşekkürler elinize sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım pek güzel değil. Özelliklerine evde bakarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar,yeri burası bilemiyorum fakat asus padfone infinity sizce nasıl?daha 1 ay olamsı duyurulalı(25 şubat yanlış hatırlamıyorsam) fakat hem tasarım ve dizayn hem de donanım ve yenilikçi düşüncesi (hem tek başına telefon ,istendiğinde tabletin arkasına takılıp kullanılan üst düzey tablet oluşumu) yönüyle.beni cezbetti.evet daha önce de bunu yapmıştı fakat hem şimdi telefon hem de tabletin ekranı neredyse kusursuz olmuş şahsi fikrim,sizce de öyle değil mi?amerika da son tüketici satış fiyatı 999 dolar(yaklaşık 1800 tl),avrupa da ise 999 euro(yaklaşık 2350 tl)olduğu düşünülürse hem üst düzey telefon hem de telefon sayesinde de olsa üst düzey tablet deneyiminin(android ler arasında,ios la kıyaslayarak söylemedim.)olması beni bu cihaza ilgi duymamı sağladı.eleştirilebilecek çok yanı(değiştirilemeyen pil,samsung galaxy s4 e göre(2600 mah)nispeten düşük pili(2400 mah) ve arttırılamayan hafıza(en azından 16gb yerine en az 32 gb dan başlamsı güzel lakin) benim görebildiğim tek tük eksikler.tabi önce amerika ve avrupa (nisan da galiba) sonra tabiki türkiye'ye(ALLAH bilir ne zaman?) gelecek fakat 1500 tl civarında dünyayın her hangi bir yerinden alabilme imkanım olursa inceleme ve test sonuçları da yazılım ve donanıma uygun performans verirse benim ilk önceliğim olacak.şu an asus nexus 7 tabletim var.7" tabletler arasında (samsunglar da dahil)hemen hemen her konuda bence en iyi tablet,yazılımı(kutudan 4.1.2 geliyor,ilk wifi güncellemesi ile 4.2.2 güncellemesi veriyor.) şahane .ips ekranı doğal renk konusunda bence(şahsi görüşüm katılmayabilirsiniz) amoled den daha iyi.aynı anda dowload yaparken internette hiç takılmadan gezinmeye devam edebiliyorsun.kısacası bu böyle ise padfone infinity yi hayal bile edemiyorum.yazım biraz uzun oldu fakat benim gibi samsung galaxy s4 bekleyen android kullanıcılarına önerim ,bu cihazı(padfone infinity) takibe alsınlar.bence asus un bu günü kadar çıkardığı iyi teknolojik ürün!!!!





  • Keske exynos octa olan modeli deneseydiniz.Cunku ulkemize octa olan versiyon gelecek ki zaten octa versiyonu daha guclu.

  • donanim tamam da biraz da tasarima özen gösterseler keske

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmış adamlar tebrik etmek lazım..
    Boyut olarak s3 den belirgin büyük olacağını zannetmiştim ama boyut aynı kalmış neredeyse ve ekran büyümüş bu güzel bişey.
  • S3 50 milyon sattı. Şuan s3'ünden memnun olmayan çok az kişi var yani bu telefonu çoğu s3 sahibi almayacak. Hatta s2'sinden bile memnun olduğu için bu telefonu almamayı düşünenler var. Kaldı ki s3 çıktığı zaman ne Htc One ne de Xperia Z gibi telefonların alt serileri yok sayılabilirdi. Yani s3 den başka alınabilecek pek bir sürün yoktu. Ama şimdi Htc One var Xperia Z var hatta Win8'li telefonlar var. Yani artık rakibi çok Samsung'un. Özellik olarak diğerlerinden dağlar kadar farkı var demek saçma olur. Bence artık telefonlar tasarımına göre rağbet artar. iPhone 5 veya diğerlerini alanların amacı özellik olan çok az kişi vardır. Çünkü telefonun bir karizması var ve ben ios sevmeyen birisi olarak iphone'nun tasarımını beğeniyorum. Samsung S4 tasarım olarak büyük hayal kırıklığı oldu. Çünkü bu telefonun s3 tasarımına değilde s2 tasarımına benzemesi lazımdı. Çünkü s2 daha iyi bir tasarımdı. Bana soracak olursanız ben Xperia Z derim tasarım olarak piyasanın en iyisi özelliklerde gayet iyi . S4 aynı zaman diliminde s3 kadar satmasına imkan yok. Adamlar kalkmış 100 milyon diyorlar. Bana çok saçma bir hedef olarak geliyor.





  • Note 2'ye de gelir umarım gözle kaydırma özelliği.

    S3,Note 2 hiçbirinin tasarımı göze hoş gelmiyor ve hala bu çizgiyi devam ettiriyorlar ilginç.
  • Ilk defa bir samsung telefonunu beğeniyorum. Tasarim s3 göre güzel ve saglam ekran ve dizilim daha i artik pikseller görünmeyeecek :) ama bir htc one kadar olamaz özellikler sağlam artik piyasaya cikmasini bekleyecegiz ki artisini eksisini görelim ama chipsetin A15 mimarisi olmasi yeter

  • İnceleme için teşekkürler. 13 Mp kameranın performansını merak ettim açıkçası. Tasarımı pek beğenmedim.
  • Sanırım S3 ile devam edeceğim.Gerçi elime almadan karar vermem ama pek hoşuma gitmedi tasarım.En azından çıktığı gibi almam..Birde buradaki fiyatı önemli tabii s3 türkiye'ye gönderip satarsam alırım burdan.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.