Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (2501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78.247
Cevap
352
Favori
3.306.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24992500250125022503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ee tek taefli değil yani o zaman o olay..

Ne anladim ben bu işten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar samsung yetkili servisini aradim.Once cihazin Turkiye kayitli olup olmadigini sordu ben de Turkiye kayitli oldugunu soyledim.Cihazinizi odinle kitkata yukseltmek cihazinizi garanti disi birakir dedi.Dedim ama yüklenecek rom orjinal stock rom, ordaki gorevli de bu guncellemeyi odinden yani samsung tarafindan yapmamis oldugunuz icin garantiniz devre disi kalir dedi.Ben de garantiye onem verdigim icin guncelleme yapmama karari aldim odinden, Turkiye surumunu bekleyecegim.Ayriyetten kitkat Turkiyeye ne zaman yayinlanacak dedim, o daha netlesmedi bilgiler Samsungun Facebook sayfasinda vs verilir ve veriliyor dedi.Bu arada aramak isterseniz 444 77 11 , gercekten iyi ilgilendiler memnun kaldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emanes -- 8 Mart 2014; 19:45:10 >
  • yavuzertu kullanıcısına yanıt
    Böyle
    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)

• Hocam sarjiniz yuzde 5 civariyken ordaki ekrana tiklayip orayi screenshot alir misiniz?

• Şimdi benim cihaz garanti dışımı kaldı ? 4.4.2 yükledimde.

• Sarjimin neden 3 saatte doldugunu buldum :)
    Battery doctory programindan kaynaklaniyormus.
    Onu sildim yeniden yukledim.
    Artik eskisi gibi 1 saat 45 dkda doluyor.
    Neden geri yukledin diye sorarsaniz programi sildikten sonra 2 gun boyunca
    Gece full biraktigim sarji sabah 7 de 94 lerde buluyordum.
    Tekrar yukledim artik gece boyu % 3 sarj gidiyor ve sabah % 97 oluyor.

• yavuzertu kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan uygulamalara izin verince otomatik yukledi...

• ilk defa bu kadar iyi ekran suresi aldim. ne yaptigimi hemen aktariyim.

1) usenmeden saydim greenify ile 108 uygulama yada sistem islemini uyutmusum
    2) islemci hizini 600mhz olarak ayarladim.
    3) ekran parlakligi % 20 25 i gecmedi.
    4) 3g yi hic acmadim
    5) ilk defa coklu pencereden yararlanmadim her kullanimimda yukarida youtube asagida web yada whatsapp olurdu. bugun youtube hic acmadim.
    6) whatsapp kullanirken arka duvarkagidini siyah olarak ayarladim. siyah renkte pixeller kapandigi icin enerji tuketimi buyuk olcude azaldi.
    7) 30 dakika kadar virtua tennis oynadim 3.5 4 dakikada 1 sarj iniyor.
    8) ramin asiri derecede sismemesi icin greenify uyut kisayolunu ana ekrana ekledim ve kullandigim uygulamadan ciktiktan sonra kisa yola tiklayip aninda uyuttum.
    9) bir ara mozillayi denedim kronometre ile fakat mozilla daha fazla sarj yedigi icin tekrar stock browser a dondum ki bence en az sarj yiyen stock browser.
    10) sesli gorusmede bulunmadim bugun onunda etkisi var.
    11) gece yatmadan once sarjdan cektim sabah 98 di sarjim ki gece boyu sarjda kalmasindan iyidir diye dusunuyorum cunku gece boyu bir miktar sarj devam ediyor. durdugu yerde cihaz 8 9 saat boyunca akim kesildigi icin cihaz sarjdayken sarji % 99 olmadan yeniden akima basliyor ve kesiyor bu surekli devir daim halinde hic gece birakmadim. zaman ayarli priz kullaniyorum 2.5 3 saate ayarlayip birakiyorum yada kendim yatmadan once cikartiyorum.
    12)hic kamerayi acmadim yada sarji asiri tuketicek uygulamalar kullanmadim. oyun olarak sadece dedigim gibi kisa bir sure virtua tennis. yaklasik 20 dakika kadarda instagram kullandim fakat pil bitimine yakindi ve listeye girmedi bile.
    13) bu sekilde kullanirken her uygulamadan ciktigimda uyut dedigim icin ram kullanimim 850 mb i gecmedi 750 seviyelerinde dolasti genel olarak.
    ve android 4.2.2
    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)

• AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    Download modda en altta ne diyor?
    Oradan anlayabilirsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben samsung galaxy S4 alacam ama , otg desteği varmı flash disk, harci disk bağlanabiliyormu(rootsuz ve başka rom kurmadan) direk.
  • Hocam degerler muthis cidden, seyi soracagim bu greenifynin rootsuz versiyonu var ve gomulu olmayan uygulamalari uyutmaya yardimci oluyor.Bir uygulamayi uyuttugumuzda bildirimler gelmiyor mu? Ornegin whatsappi uyutsam bildirimleri alamam mi yani aslinda sormak istedigimiz uygulamayi uyutmak ne ise yariyor?

• Evet süre mükemmel..çok da açiklayici yazmissin eline sağlık..

Hepsine tamam.. benim kullanimima örtüşüyor.
    Dediklerini tekrar yapacagim.o da tamam..

Fakat bu greenfiy ile o kadar çok uygulamaya nasil dondurdun ve hangileri bunlar?

• Rootlu versiyonunda xphosed ile birlikte kullandiginizda uyuttugunuz uygulamardan bildirim alabiliyorsunuz. Ama rootlu olmasi gerek bu modlari aktif etmek icin. Onun disinda uyutma dedigimiz sey mesela sen istemeden googleplay hizmetleri olsun exchange hizmetleri ve bunun gibi sistem uygulamalarinin devamli acilmasini onlemek haliylede ramin dusuk degerlerde kalmasi demek. Rootsuz versiyonunu root yapmadan once kullandim pek bi yararini gormedim acikcasi ama belli basli uygulamalarida uyutmak ici kullanilabilir en iyi program. Clean master filan hikaye. Greenify ile uyuttugunda bir daha acilmiyor. Siz acarsaniz aciliyor ve daha sonra ana ekrana eklediginiz kisayolla tek dokunusla uyutuyor.

• Benim android sistemim % 18 4.3te % 8 olurdu ama gece bıraktığımda sabah % 50ye kadar çıkardı ve % 17falan şarj yerdi. Bugün % 100de bırakacam sonuç ne olacak acaba

• Rusya romunda türkçe dil seçeneği var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowanda -- 8 Mart 2014; 21:50:15 >
  • Greenify ile uyuttuklarim;

8 Ball Pool
    Alarm
    Android
    Video Downloader.
    Anı
    Albümü
    Ayarlar
    BadgeProvider
    BandService
    Battle
    Towers
    BluetoothTest
    blurb powered
    BlurbCheckout
    Camera
    Test
    Canlı
    duvar kağıdı seçici
    CapabilityManagerService
    ChatON
    ChatON
    V
    Com2uSPoker
    CPU-Z
    Deezer
    DioDictService
    E-P°sta
    Earth
    ELM
    Agent
    ES
    Dosya Yöneticisi
    Exchange hizmeti
    Facebook
    Factory
    Mode
    FactoryKeystring
    kQ
    Fake G PS
    Filter
    Installer
    Firefox
    FlappyBird
    FWUpgrade
    Galeri
    Gmail
    Google Hizmetleri Çerçevesi
    Google Kişiler...
    Google Metin-konuşma.
    Google
    Play Dergiler
    Google Play hizmetleri
    Google
    Play Müzik
    talk'
    GoogleTalk
    Google+
    Group
    Play
    Haritalar
    HP
    Print Service
    Input Devices
    Instagram
    Internet
    Key Chain
    Logsprovider
    Magic
    Piano
    matchS
    MDMApp
    Messenger
    Milk
    Müzik
    Müzik paylaş
    Nearby Service
    Nfc Hizmeti
    NFC Test
    OSM (online football manager)
    PageBuddyNotiSvc
    Pocket Legends
    RE-VOLT 2
    Real Racing 3
    Remote Controls
    Respawnables
    S Health
    Samsung account
    Samsung Apps
    Samsung Apps Widget
    Samsung Backup Provider
    Samsung Books
    Samsung Calendar...
    Samsung Cloud Data Relay
    Samsung Cloud Quota
    Samsung Contact...
    Samsung Games
    Samsung Hub
    Samsung Learning
    Samsung Link
    Samsung Push Service
    WatchON
    SamsungHub
    Updater
    Security Policy Update
    SensorService
    Seyahat
    Seyahat duvar kağd
    SmartcardService
    SNS
    Speedtest
    StarPagga Lite
    SuperPhoto
    Tasks provider
    UltraCfg
    Video
    Video Oynatıcı
    Virtua Tennis Challenge
    Weather Widget
    WhatsApp
    Wi-Fi ile Kies
    Yakındaki cihazlar
    Yazılım güncellemesi
    Yazılım güncelleştirme
    Yedekle
    YouTube
    Zynga Poker

hepsini tek tek yazdim. 100 civari olmasi lazim.

Bazi yazdiklarim hizli yazayim derken yarim yarim yazmisim satir olarak mesela
    HP
    Print service sekilde onlari mazur gorun. Onlar 1 uygulama yani ayri ayri degiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastShip -- 8 Mart 2014; 21:59:42 >

• Eyvallah hocam..

Ben burdakilerein çoğunu kaldirmistim zaten.
    Kalanlari da uyuturum..
    Eline sağlık..

• quote:

Orijinalden alıntı: rapperasi

quote:

Orijinalden alıntı: qitarist-_-cocuq

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzertu

quote:

Orijinalden alıntı: IbRaCaDaBra

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzertu

Arkadaşlar whatsapp 2.11.184 sürümümde Iphone deki gibi çevrimiçi durumunu gizleme geldi. Bilginiz olsun.

Nerden yapıyoruz hocam çevrimiçi olmayı gizlemeyi? Birde 4.4 Türkiye'ye bugun mü geliyor ?

Seçenekler/ Ayarlar / Hesap / Gizlilik
    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)

Yeeeees be hemde iphonedaki gibi 24 saat zaman gecmesini istemiyor sonunda be whatsapp !

Edit : Tam randiman vermio sanki ?

1. olarak son gorulmeyi kaldirirken o yazinin kalkmasi 24 saat almiyor.
    2. olarakta son gorulme zamanini kaldirmak yerine son gorulme zamanini durdurabiliyorsun. buda yalnizca androidlerde oluyor. siz cevirim ici olsaniz dahi son gorulmeniz ilerlemiyor. son gorulmeyi kaldirmak yerine son gorulmenyi sabitlemek daha kullanisli. hem karsinizdakinde suphe uyandirmiyor. cevirim icinl olsaniz bile son gorulme tarihi yaziyor. yazdiginiz tum yazilarda apple a surekli yukleniyorsunuz ama dogru yerlerden degil. objektif yorumlarda bulunmuyorsunuz. her markanin hakkini verin muhalefet olmak icin yorumda bulunmayin. su samsung apple kiyaslamari holiganizme donmesin artık. her kiyaslama yanlis anlasilmasin.

Dostum sen eger iphone kullansaydin adam akilli nedemek istedigimi anlardin iphoneda son gorulme olayini degistirdiginde bir sonraki degistirme icin 24 saat bekletiyor ondan bahsetmisdim birde orneklerinde iphone u ornek verion demissin dostum bu ozellik iphonelarda vardi birtek baska ne ile kiyaslama yapacakdim ? Kiyaslanacak baska birsey varsa sen soyle ? Fanboy degilim diyip duruonda iphone diyince damarin kabariyor . Iphone a yuklensem bile yuklenirim cunki burasi s4 android bolumu androidi secenler burda zaten ama bende gozu koru herseyi ile android guzel zaten demedim dememde iphoneun guzel yanlarinida yok saymiyorum ama iphone ile s2 yi kiyaslamaya calisan sensin ama hala mantik hatan var bataryadan bahsediyorsun sonra kasim kasim kasiliyor diyorsun. 1.2 ghz cift cekirdek bir bilgisayar kasabilir ama guc tuketimi her zaman tek cekirdekli ve dusuk frenkasda calisan islemciden daha yuksektir . Birde sen s2 yi nasil kullandin ya milleti yanlis yobeltion s2 kasim kasim kasiyormus iphone 4 kullananlar olsun ozaman tus kilidinde bile kasiyor gecislerde bile yani kendi malinin icine etti . Ama galaxy s2 kasiyorsa guncellenem uygulamalardan dolayi kasar 10 mb lik uygulamalar onceden bellekde 10 mb ram harcarken simdi 40 mb harciyor bunlari hic dusunmuyorsun .

• Gitarinida al ve uzaklas yeter bu kadar polemik yarattigin telefonu batsin apple in da samsungunda yeterki dur artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Eyvallah hocam..

Ben burdakilerein çoğunu kaldirmistim zaten.
    Kalanlari da uyuturum..
    Eline sağlık..

Yardimci olabildiysem ne mutlu bana :) sizde birde 9505 var daha iyi degerler bile alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 24992500250125022503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.