Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 US Version Hakkinda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben uzunca bir suredir S3 icin bekliyordum. Amerika'da yasiyorum. Ve gecenlerde ogrendigimde biraz hayal kirikligina ugradim. Samsung bu telefonun iki ayri sekilde piyasaya cikartmis. Europe ve Us version adi altinda.

Europe version 4 ve Us version 2 cekirdekli. Fakat ozelliklerini detayli inceledigimde Us version'da 2gb ram varken digerinde 1gb.

Benim sormak istedigim sey, kararsiz kaldim amazon'dan international version'u satin almali miyim yoksa dual core ve 2gb ram'e sahip olan Us version tatmin edici duzeyde olur mu?

Bir de 16gb modeline 32gb lik bir sd kart takildiginda bu telefonun performansini etkiler ve yavaslatir mi telefonu? Nasil calisir?

Saygilar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Syswork

Merhaba,

Ben uzunca bir suredir S3 icin bekliyordum. Amerika'da yasiyorum. Ve gecenlerde ogrendigimde biraz hayal kirikligina ugradim. Samsung bu telefonun iki ayri sekilde piyasaya cikartmis. Europe ve Us version adi altinda.

Europe version 4 ve Us version 2 cekirdekli. Fakat ozelliklerini detayli inceledigimde Us version'da 2gb ram varken digerinde 1gb.

Benim sormak istedigim sey, kararsiz kaldim amazon'dan international version'u satin almali miyim yoksa dual core ve 2gb ram'e sahip olan Us version tatmin edici duzeyde olur mu?

Bir de 16gb modeline 32gb lik bir sd kart takildiginda bu telefonun performansini etkiler ve yavaslatir mi telefonu? Nasil calisir?

Saygilar dilerim...

Valla android piyasasında şuanda en önemli şey ram gibi 2GB ramli versiyon bence daha iyi 2 çekirdek 4 çekirdek arasında aman aman bi fark olduğunu düşünmüyorum

• Bence 4 Çekirdek, 1 GB Ram olanı al. 1 GB ile 2 GB arasında pek fark olmaz. Ama çekirdek sayısı fakeder.
  • Iyice kararsiz kaldim bu 2 yorum celisince. Lutfen baska birileri de yorumda bulunabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararsiz kalmayin.
    US versiyonu iki cekirdekli olmasina ragmen Snapdragon MSM8960 islemcisine sahip, yani cortex A15,
    International versiyonun Cortex A9 oldugunu dusunursek, US versoyonu daha gelismis bir chipset kullaniyor.
    Sonucta US ve International versiyonlarinin islemcileri hemen hemen ayni performansi gosterecektir.

Gelelim ram kismina. US versiyonunda 2 GB ram olduguna gore, tercih edilmesi gereken model acikca ortaya cikiyor.
  • Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Kafamdaki soru isaretlerini yokettiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Kararsiz kalmayin.
    US versiyonu iki cekirdekli olmasina ragmen Snapdragon MSM8960 islemcisine sahip, yani cortex A15,
    International versiyonun Cortex A9 oldugunu dusunursek, US versoyonu daha gelismis bir chipset kullaniyor.
    Sonucta US ve International versiyonlarinin islemcileri hemen hemen ayni performansi gosterecektir.

Gelelim ram kismina. US versiyonunda 2 GB ram olduguna gore, tercih edilmesi gereken model acikca ortaya cikiyor.

2 gb ram fakat 2 çekirdekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdef_23 -- 10 Eylül 2012; 1:26:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc One Max Yardim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syswork

Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Kafamdaki soru isaretlerini yokettiniz.

?
  • Ben Us versiyonu kullanıyorum ve çok memnunum. Zz rat ın da söylediği gibi 2 çekirdek olmasına rağmen yeni nesil bir işlemci kullanıyor, bunun sebebi ise eski 4 çekirdeklinin 4g desteklememesi. Ayrıca "kullanımda" yarısı kadar çekirdek olmasına rağmen sanırım mimarı farktan dolayı fark hissedilmiyor. Ayrıca gpusuda daha iyi us versiyonun, bu da yeni nesil chipin getirilerinden. Tabii ki androiddeki en büyük sorunlardan biri olmaya aday ram sorunuda 2gb sayesinde çözülebiliyor. Hafıza artırımı için ise benim tavsiyem 16 gb versiyonu alıp yine amazondan iyi bir marka 32gb class 10(full hd kayıtta bile takılma yaşamazsın) microsd alman yaklaşık 27 dolara. Böylece çok daha efektif kullanabileceğin bir telefonun olur.

Ayrıca amerikada yaşadığına göre Tr seçeneğinin olmaması senin için sıkıntı olmasa gerek...

Ek olarak t-mobile versiyonuna bu ayın sonuna kadar jelly bean in gelmesi bekleniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 9 Eylül 2012; 7:35:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.