Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Ses Var Görüntü Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese
    Dün galaxy s3 telefonumu yere düşürdüm.Yükseklik çok fazla değildi.Telefon düşmeden önce şarkı açmıştım,telefon düştü ekran gitti hiç bir çizik yok, ve müzik çalmaya devam etti.Telefonum kvk garantili ama internetten daha önce aynı durumu yaşamış arkadaşların yorumlarına göre garanti hiç bir şekilde bunu karşılamıyor.Bir kaç teknik servise sorum 340 ile 400 arasında fiyat verdiler.Öncelikle arkadaşlar ben telefonu bir sene kullandım ve özellikle herhangi bi şey olması ihtimaline karşı fazladan verip kvk garantili aldım.Şimdi bu kadar para vermek istemiyorum.Kendim alıp değiştirsem olurmu bilmiyorum garantiden düşer gibi geliyor.Ne yapabilirim arkadaşlar bi yardımcı olun tecrübelerinizden yararlanmak isterim.Daha önce dediğim gibi ekran yok ses var ve ekranda tek bir çizik bile oluşmadı.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SecurityPayne

Arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese
    Dün galaxy s3 telefonumu yere düşürdüm.Yükseklik çok fazla değildi.Telefon düşmeden önce şarkı açmıştım,telefon düştü ekran gitti hiç bir çizik yok, ve müzik çalmaya devam etti.Telefonum kvk garantili ama internetten daha önce aynı durumu yaşamış arkadaşların yorumlarına göre garanti hiç bir şekilde bunu karşılamıyor.Bir kaç teknik servise sorum 340 ile 400 arasında fiyat verdiler.Öncelikle arkadaşlar ben telefonu bir sene kullandım ve özellikle herhangi bi şey olması ihtimaline karşı fazladan verip kvk garantili aldım.Şimdi bu kadar para vermek istemiyorum.Kendim alıp değiştirsem olurmu bilmiyorum garantiden düşer gibi geliyor.Ne yapabilirim arkadaşlar bi yardımcı olun tecrübelerinizden yararlanmak isterim.Daha önce dediğim gibi ekran yok ses var ve ekranda tek bir çizik bile oluşmadı.

Aynı durum da s3 vardı baktıgın zaman veya yakından inceledigin zaman hiç bir şeyi yokmuş gibi gözüküyor ama iç paneldeki ekran darbeden dolayı pert oluyor bakırköydeki samsung servise 29.09.2014 götürdüm incelemeye aldılar 430 tl fiyat çıkardılar bende yeni cihaz almak daha mantıklı diye yaptırmadım ama yapıldıgı zaman zaten batarya ve arka kapak degişmedigi için sanki kompe yenilenmiş gibi oluyor herkesin kendine göre mantıklı düşünceleri vardır o da ayrı konu bende internette araştırdıgım da en ucuz 300 tl ye buldum komple yine deymez ugraşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercnsvn

quote:

Orijinalden alıntı: SecurityPayne

Arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese

Aynı durum da s3 vardı baktıgın zaman veya yakından inceledigin zaman hiç bir şeyi yokmuş gibi gözüküyor ama iç paneldeki ekran darbeden dolayı pert oluyor bakırköydeki samsung servise 29.09.2014 götürdüm incelemeye aldılar 430 tl fiyat çıkardılar bende yeni cihaz almak daha mantıklı diye yaptırmadım ama yapıldıgı zaman zaten batarya ve arka kapak degişmedigi için sanki kompe yenilenmiş gibi oluyor herkesin kendine göre mantıklı düşünceleri vardır o da ayrı konu bende internette araştırdıgım da en ucuz 300 tl ye buldum komple yine deymez ugraşmadım.

elimde patlayacak gibi bir his vardı zaten içimde

• Yapıcak bişey yok güncel bir model olsa yaptırılabilir 430 vermektense maks. 400 daha verir s3 neo alırım en azından 4.4 kitkat var s3 de 4.3 ciddi anlamda çok kötü oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ercnsvn

Yapıcak bişey yok güncel bir model olsa yaptırılabilir 430 vermektense maks. 400 daha verir s3 neo alırım en azından 4.4 kitkat var s3 de 4.3 ciddi anlamda çok kötü oldu

aynen hocam ama aldıktan sonrada s3 mü alayım yine ikilemde kaldım.
  • o ne ya zaten telefonun 2.el fiyatı 400-500 aralığında. Ben de s3 ün çok kasmasından şikayetçiyim bu aralar. ne yapsam diye düşünüyorum. 450-500 arsına satıp 800 civarına paralel ithalat s4 mü alsam acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

o ne ya zaten telefonun 2.el fiyatı 400-500 aralığında. Ben de s3 ün çok kasmasından şikayetçiyim bu aralar. ne yapsam diye düşünüyorum. 450-500 arsına satıp 800 civarına paralel ithalat s4 mü alsam acaba

çok çabuk eskiyor artık telefonlar bıktım her sene bir telefon almaktan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknolojiye artık günümüz de yetişmek imkansız oluyor kimi için maddi kimi için model ve seçenekten dolayı malesef. Ben note 2 kullanıyorum ve açıkcası cihazımdan memnunum. Alır almaz zaten jelatin protective cover ile kullanıyorum ne kenar soyulması nede herhangi bir sıkıntı var. Bana göre samsung bugüne kadar en iyi android olarak s3 ve note 2 modellerini üretti. S3 4.3 sürümü ile çekilmez oldu note 2 de öyledi ama 4.4 gayet güzel ama satış politikasından s3 4.4 alamadı. S3 neo alınıp 4.4 ile kullanılabilir başka version alırmı bilmem ama 4.4 ile cihazda sorun olamadıgı zaman gittigi yere kadar giden bi cihaz olur.

• Note 2 orjinal 4.2.1 kullaniyorum batarya performansindan memnunum. Ekrani 5.5" film dizi her turlu ihtiyacimi karsiliyor. Devasa batarya kapasitesi bence cok iyi. Ama telefon kasma basladi. Menu gecislerinde yavaslama bazi uygulamalarin donmasi ve bataryanin hizli bitmesi. Alali 1.5 yil oldu. Yeni batarya almak sart.

• Geçmiş olsun o fiyata yeni tel almak daha mantıklı.

• SecurityPayne kullanıcısına yanıt
    Hocam kasmasa sorun yok memnunum ama kasıyor. yoruldum bu aralar

• 1300 e almıştım bir sene önce kvk garantili çöp oldu çok saçma
    ama bu telefonu aileme veririm yeni telefon alacaklarına yaptırıp kullansınlar 350 liraya bende yeni bir telefon arayışına gireyim yavaştan o zamana kadar e6 ile devam edeceğiz yolumuza

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.