Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.289
Cevap
24
Favori
219.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thor 61

Arkadaşlar merhaba, hd film izleden film indirmek için butona tıkladım ama telefon aptallaştı ve uzun süredir indirme işareti duruyor.Ama inmiyor, hani başlarken şöyle mavi çubuk varya o öyle kaldı.Durmaya zorla diyince duruyor sonra yine baştan başlıyor ama yine aynı.Lütfen yardım edin.

Kapat aç düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu daha yeni aldım.Bugün öğlen saat 4.30 gibi sarjdan çıkarttım.Şuan sarjı %89 sizce normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Arkadaşlar telefonu daha yeni aldım.Bugün öğlen saat 4.30 gibi sarjdan çıkarttım.Şuan sarjı %89 sizce normal mi?

hocam nerden ve kaça aldınız? Sıcak fırsat kovalıyorum
  • s4 Mini fotoğrafları ortaya çıktı. Merak edenler için konusunu açmış bulunmaktayım

http://forum.donanimhaber.com/m_73336262/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73336262
  • Google play e giremiyorum.Fabrika ayarlarına döneceğim.

• Gençler şimdi yazılım guncellemesi geldi 157 mb kadar 4.1.2 olcak heralde iniyor suan guncelleyeyimmi iptal mi edeyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmani69

Gençler şimdi yazılım guncellemesi geldi 157 mb kadar 4.1.2 olcak heralde iniyor suan guncelleyeyimmi iptal mi edeyim ?

Valla dalga efektini seviyorsan iptal et ama şarjı kısmen fazla gitsin diyorsan yükle

• Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu tam inceleyemedim çok uzun. Ben bu telefondan almayı düşünüyorum lakin fiyat çok kafamı karıştırdı. Bazı sitelerde 600'lü fiyatlara bile satılıyor. Büyük mağazalarda 800'den aşağı yok. 600'lü fiyatlara satılanlarda paralel ithalat, ithalat garantisi gibi şeyler yazıyor. Bu ne demek pek anlayamadım? Resmi distribitördörden nasıl bir farkı var. Vatandaki yüzde 30 indirimle hafta sonu 839 liraya denk geliyormuş nasıl bir fiyat sizce? Diğer markalardan da 600-800 civarına önereceğiniz başka bir telefon var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahocan_1992

Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu tam inceleyemedim çok uzun. Ben bu telefondan almayı düşünüyorum lakin fiyat çok kafamı karıştırdı. Bazı sitelerde 600'lü fiyatlara bile satılıyor. Büyük mağazalarda 800'den aşağı yok. 600'lü fiyatlara satılanlarda paralel ithalat, ithalat garantisi gibi şeyler yazıyor. Bu ne demek pek anlayamadım? Resmi distribitördörden nasıl bir farkı var. Vatandaki yüzde 30 indirimle hafta sonu 839 liraya denk geliyormuş nasıl bir fiyat sizce? Diğer markalardan da 600-800 civarına önereceğiniz başka bir telefon var mıdır?

Paralel İthalat bir malin yurtdışından türkiyeye gelmesi demektir ve garanti şöyledir mesela golddan ipad aldim diyelim garantiyi apple değil gold veriyor mesela benmki paralel ithalat

• 4.1.2 güncellemi ile birde format attm uygulamalarımı yedeklerimi tekrardan kurdum telefon çok stabil oldu.şarj uzun gitmeye başladı sabahtan bu saate elimden düşmedi %20 kaldı hala.tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gursoyf

arkadaşlar an itibariyle yeni 4.1.2 güncellemesi benim telefonuma gelmiştir. isterseniz siz de bir güncelleme deneyebilirsiniz. ben başladım güncellemeye...

Nasil 4.1.2 den memnun musun hocam...İzlenimlerini aktarırsan bizle..Bana daha güncelleme gelmedi.Bu fark neye göre anlamadim..Her telefona aynı zamanda neden gelmiyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: honeylee

quote:

arkadaşlar an itibariyle yeni 4.1.2 güncellemesi benim telefonuma gelmiştir. isterseniz siz de bir güncelleme deneyebilirsiniz. ben başladım güncellemeye...

Nasil 4.1.2 den memnun musun hocam...İzlenimlerini aktarırsan bizle..Bana daha güncelleme gelmedi.Bu fark neye göre anlamadim..Her telefona aynı zamanda neden gelmiyor....

telefonu bilgisayara bağlayıp , kies ile direk güncelleyebilirsiniz.
  • quote:

quote:

hocam şöyle ifade edeyim. alalı 2 ay oldu ve aldığım günden beri bekliyordum bu güncellemeyi. ama beklediğim şeyleri tamamı gelmedi. geleceği söylenen birçok özellik yok bu güncellemede. ancak şarjı biraz dana iyi gidiyor. telefon oyunlarda daha az yoruluyor. ekran kilidi olan dalga efekti gitmiş direk kaydırınca açılıyor ama bana sorarsanız daha iyi olmuş. zira dalga efekti ekranı açarken bazen ufak kitlemelere sebep olabiliyordu. onun haricinde program olarak "Google Play Müzik" uygulaması gelmiş. bunlar haricinde benim gözüme çarpan büyük değişiklikler yok ancak yeni güncelleme samsung için herzaman daha iyi bir performans demek olduğu için yüklemenizi tavsiye ederim. yanlız daha önceleri geleceği söylenen güncellemeler (örneğin note 2 ye özel bazı özellikler, aynı ekranda 2 uygulama çalıştırmak gibi) gelseydi telefonu elimizden uzun süre daha bırakamazdık. belki bir sonraki gelecek 4.2.1 güncellemesiyle bu özelliklere kavuşur telefonumuz. yoksa ben de takasa gidip s3 veya s4 e yönelebilirim sonradan. umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir.

• Arkadaşlar s3 mini almayı düşünüyorum ama xperia p ile arada kaldım. Fiyatlar hemen hemen aynı ama hangisi?
  • arkadaşlar bende s3 mini almayı düşünüyorum ama bu ithalatcı - disbürütör garanti konusunda tam emin olamadım. ithalatçı almıyayım diyorum bakıyorum fiyatlara 900-1000 lira arasında. benim bütçem taş çatlasa 800 tl o da 2-3 taksitle.. aklınızda alınabilecek garantisinide güvenebileceğim bir yer mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firewallworm

arkadaşlar bende s3 mini almayı düşünüyorum ama bu ithalatcı - disbürütör garanti konusunda tam emin olamadım. ithalatçı almıyayım diyorum bakıyorum fiyatlara 900-1000 lira arasında. benim bütçem taş çatlasa 800 tl o da 2-3 taksitle.. aklınızda alınabilecek garantisinide güvenebileceğim bir yer mevcut mu ?

780 e erdem avmden aldım paralel İthalat bir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Arkadaşlar s3 mini almayı düşünüyorum ama xperia p ile arada kaldım. Fiyatlar hemen hemen aynı ama hangisi?

Yav xperiadaki 1300 milamper pil kime nasıl yetecek hadi onu geçtim 8 gb Hafıza var ve ben sd card takamiyorum bir diğeri de arayuz kasiyo ve s3 mini android 4.1.2 iken xperia 2.3.7 ve s3 mini 700 tl civari iken xperia 1300tlye bile satiliyor

KISACA S3 MİNİ DİYORUM... Umarim açıklayıcı olmuştur

• quote:

quote:

quote:

hocam şöyle ifade edeyim. alalı 2 ay oldu ve aldığım günden beri bekliyordum bu güncellemeyi. ama beklediğim şeyleri tamamı gelmedi. geleceği söylenen birçok özellik yok bu güncellemede. ancak şarjı biraz dana iyi gidiyor. telefon oyunlarda daha az yoruluyor. ekran kilidi olan dalga efekti gitmiş direk kaydırınca açılıyor ama bana sorarsanız daha iyi olmuş. zira dalga efekti ekranı açarken bazen ufak kitlemelere sebep olabiliyordu. onun haricinde program olarak "Google Play Müzik" uygulaması gelmiş. bunlar haricinde benim gözüme çarpan büyük değişiklikler yok ancak yeni güncelleme samsung için herzaman daha iyi bir performans demek olduğu için yüklemenizi tavsiye ederim. yanlız daha önceleri geleceği söylenen güncellemeler (örneğin note 2 ye özel bazı özellikler, aynı ekranda 2 uygulama çalıştırmak gibi) gelseydi telefonu elimizden uzun süre daha bırakamazdık. belki bir sonraki gelecek 4.2.1 güncellemesiyle bu özelliklere kavuşur telefonumuz. yoksa ben de takasa gidip s3 veya s4 e yönelebilirim sonradan. umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir.

Teşekkür ederim paylasım için...Bende şimdi eve geldim gelirkende güncelleme bildirim çubuğuna gelmiş. Wi-Fi dan güncelleme yapacagım farklı birşeyler farkedersemm yazarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: etemqaya

quote:

Arkadaşlar s3 mini almayı düşünüyorum ama xperia p ile arada kaldım. Fiyatlar hemen hemen aynı ama hangisi?

Yav xperiadaki 1300 milamper pil kime nasıl yetecek hadi onu geçtim 8 gb Hafıza var ve ben sd card takamiyorum bir diğeri de arayuz kasiyo ve s3 mini android 4.1.2 iken xperia 2.3.7 ve s3 mini 700 tl civari iken xperia 1300tlye bile satiliyor

Öyle bi söyledin ki İlk fırsatta S3 MİNİYE DALLLL!!!1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etemqaya

quote:

Öyle bi söyledin ki İlk fırsatta S3 MİNİYE DALLLL!!!1

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.