Bildirim
Samsung galaxy s3 kullanıyorum model yükseltcem öneri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mantikli ama 0 ise z1 compact dusun bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hayır 2.el düşünüyorum s3'lerin piyasa 550-650 civarı temizliğe göre
lg g2 lerin piyasada 1000-1100tl civarı temizliğe göre.
Bu fiyat ortalamasında 400-500tl bi rakam ekleyerek alabiliyorum. Telefonu gün içinde çok aşırı kullanan birisiyim.
Gerek internet olsun gerek boş zamanlarda oyun olsun vs vs. s4'e geçmeyi dsunuyordum. LG G2 Yi görünce vazgeçtim . bakalım -
Batarya olarak ne s3 nede 4. G2 ile boy olcusemez
Nexus 5 .
G2 ile aynı özelliklere sahip.Nexus'un oyunlarda daha akıcı olması ve güncelleme desteğinin geleceği N5'i daha mantıklı bir seçim yapıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ramazan1994
Arkadaşlar 1senedir galaxy s3 kullanıyorum. Cihazımın 1yıl daha garantisi var kutu fatura felan ful.
Ben şimdi diyorumki model yükseltsem ne önerirsiniz ?
Lg g2 düşünüyorum ben. Forumdan felan hesaplı bi fiyattan almayı düşünüyorum ? Siz ne diyorsunuz
herkeze eliteyi bekle diye yorum yaptım ama bugün kü canlı yayından sonra nexus 5 al geç rahat et. -
Teşekkür ediyorum G2'de karar kıldım ben aramaya başladım hatta. Forumda vea sahibinden gibi yerlerde temiz cihaza denk geldiniz mi ? kısa bi zaman içersinde ? alıcağım cihazın garantısının faturasının olması şart :) Dolar düşşeydi gidip istanbul bilişimden sıfırda alırdımda dolar uçtu -
S3 ten Z1 e geçmiş biri olarak diyorumki, bence masraf etme :)
Aradaki 500 tl fark sadece biraz daha büyük ekranın olacak, teknik özellikleri tabiki kağıt üzerinde çok farklı ama günlük kullanımda "uff, vaay, süper" diyeceğin bir durum olmuyor
s3'den z1'e geçmişsin bence sen uff vaay süper demişsindir :)
Çünki z1'ide test ettim çok güzel akıcı telefon.
Lg g2 almak istiyorum cihaz arkadaşımda var ne var ne yok doluşturmuş cihaza bi kaç deneme yaptım. gerçekten s3'den cok seri günlük kullanımda uff vaay süper diyeceğin bir durum olmuyor yazmışsınya bence oluyor. Lg g2'yi 1gün boyunca kullanma şansım oldu aradaki farkı ben gözlerimle gördüm :)
Ha bu arada yanlış anlama beni düşünmüş yorum atmışsın tesekkur edıyorum ama benım düşüncelerimde bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan1994 -- 9 Şubat 2014; 10:59:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ramazan1994
s3'den z1'e geçmişsin bence sen uff vaay süper demişsindir :)
Çünki z1'ide test ettim çok güzel akıcı telefon.
Lg g2 almak istiyorum cihaz arkadaşımda var ne var ne yok doluşturmuş cihaza bi kaç deneme yaptım. gerçekten s3'den cok seri günlük kullanımda uff vaay süper diyeceğin bir durum olmuyor yazmışsınya bence oluyor. Lg g2'yi 1gün boyunca kullanma şansım oldu aradaki farkı ben gözlerimle gördüm :)
Ha bu arada yanlış anlama beni düşünmüş yorum atmışsın tesekkur edıyorum ama benım düşüncelerimde bu
s3 le g2 aynı cumle ıcınde bıle yan yana gelmemelı bence.
-
Haklısınz :) -
g2 yada s4 ikinci elleri olabilir.z1c çıkış fiyatı zannediyorum ki sizin söylediğiniz fiyat aralığının üzerinde olur. -
Lg g pro , g2 , xperia z , nexus5 , bütçe yetebilirse htc one bu cihazlardan herhangi biri derim ama içinden seçime yapacaksak bana göre g2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanakdag -- 9 Şubat 2014; 12:45:45 >
LG G2 VEA NEXUS 5 ARAŞTIRIYORUM. TEMİZ GARANTİLİ FATURALI CİHAZI BULABİLİRSEM ALICAM.
BULAMAZ İSEM DOLAR BİRAZ ORTALANINCA SIFIR ALACAM -
Nexus 5 e geçin bence hocam. -
ikisinden birisi bakalım hayırlısı. Forumda satanlar var. arkadaşlar artık ne içiyorlar ise 1500 lira faturalı cihazı 1400tlden satmaya calısıyorlar :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X