Şimdi Ara

samsung galaxy S3 KÖTÜ YANLARI NELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanıcılardan yardım bekliyorum s3 almayı düşünüyorum kötü yanları neler.Şu özelelliğini hiç sevmiyorum dediğiniz yonlerı veya sorunları var mı?

• Eğer problemsiz bir cihaza denk gelirseniz -ki s3, s4, s5 arasında en az problemli cihazdır- 1000 tl civarinda alınabilecek en iyi telefon bence
    Bu konularda hassas birisi olarak hiçbir eksiği aklıma gelmedi..
    Dikkate aldıklarım:
    Dokunmatik
    Ekran renkleri
    Gps
    Ses
    Hız
    internet
    pil ömrü
    çizilmez ekran
    Kamera (belki fotosu daha iyi olabilirdi)
    Boyut..

Not: Elbette bu ozelliklerin daha iyileri çıktı piyasaya.. Ama bunlarda insanı rahatsiz edecek hic bir şey yok. Normalde senede 1 telefon degistirirdim s3 e kadar. Ama s4-s5 çıktığı halde almaya gerek duymadım. S3 yetiyor..

selametle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paulwalker61 kullanıcısına yanıt
    Kardeş s3 hiç alma Alsan bile seni bir yıl anca götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: sadrag

Eğer problemsiz bir cihaza denk gelirseniz -ki s3, s4, s5 arasında en az problemli cihazdır- 1000 tl civarinda alınabilecek en iyi telefon bence
    Dikkate aldıklarım:
    Dokunmatik
    Ekran renkleri
    Gps
    Ses
    Hız
    internet
    pil ömrü
    çizilmez ekran
    Boyut..

Not: Elbette bu ozelliklerin daha iyileri çıktı piyasaya.. Ama bunlarda insanı rahatsiz edecek hic bir şey yok. Normalde senede 1 telefon degistirirdim s3 e kadar. Ama s4-s5 çıktığı halde almaya gerek duymadım. S3 yetiyor..

selametle

S3 ekran güzel? Pentile ekranın neresi güzel allahını seversen o iğrenç mavimsi beyaz sararan beyazlar hiç bir rengi doğru veremeyen amoled ekran? Gacur gucur eden plastik telefon

• 1 GB Ram artık yetmeyebilir onu düşünerek telefonu al .
  • S3 fena bir telefon değil fakat S3 ' e verilecek parayla alınabilecek çok daha iyi ve kaliteli cihazlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SosyaL-

Kardeş s3 hiç alma Alsan bile seni bir yıl anca götürür

Neden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

S3 fena bir telefon değil fakat S3 ' e verilecek parayla alınabilecek çok daha iyi ve kaliteli cihazlar var.

Onun kalitesinde bir çok telefon biliyorum ama cok düşündüm en iyisi s3 bence ...yanılıyorda olabilirm.Örnek verebilir misin hocam
  • evde var gayet memnunum her işimi görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Orijinalden alıntı: sadrag

Eğer problemsiz bir cihaza denk gelirseniz -ki s3, s4, s5 arasında en az problemli cihazdır- 1000 tl civarinda alınabilecek en iyi telefon bence
    Dikkate aldıklarım:
    Dokunmatik
    Ekran renkleri
    Gps
    Ses
    Hız
    internet
    pil ömrü
    çizilmez ekran
    Boyut..

selametle

S3 ekran güzel? Pentile ekranın neresi güzel allahını seversen o iğrenç mavimsi beyaz sararan beyazlar hiç bir rengi doğru veremeyen amoled ekran? Gacur gucur eden plastik telefon

Olaya bir bütün olarak bakman gerek bence.. Ben s3 ü renk hususunda, ancak daha kaliteli bir telefonla yanyana koyduğum zaman yetersiz buluyorum. Onun haricinde ekran kalitesi elbet "muhteşem" değil, ama bence "gayet güzel"

(Gerçi ekran meselesi alıcının en rahat karar verebileceği ayrıntıdır. Muhtemelen şimdiye kadar telefonu eline alıp yeterince incelemiştir konuyu acan arkadaş.. Yeterli gördüysede, pentile olmasını filan umursayacagini sanmam)

• S3 Mü kaldı yıl 2014 . GMD ve T50 ile aynı donanım da ve pahalı . Nexus 4 al bari o fiyata veya Xperia SP,ZR Bütcen neye yetiyorsa artık. ayrıca sana saydıklarım S4 den daha iyi perfromans veriyor
  • paulwalker61 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda arkadaşta örnek vermiş bazı söyleyeceklerimi. Bunlar Moto G , Xperia Sp, Türkiye ' de bulabilirseniz Xperia T ve V. (V yeni çıkacak sanırım) İkinci el düşünürseniz Lumia 1320 veya Xperia Z olabilir aynı fiyat marjında.
  • 1 GB Ram.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 GB Ram.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soru yanlış s3 ün iyi yönleri olmalıydı soru
  • Kullanımda 1 gb ram. Işlem gücü s600'lerin üstünde. Tabi malzeme kalitesini ve tasarım berbatlığını yazmadım.

• Bir s3 kullanıcısı olarak yazıyorum keşke almasaydım.

Sebeplerinin yazacak olursam;

Yazılım : Ben telefonu aldığımda en yeni android sürümlerini alırım dedim.Ha 4.1 i hemen aldı ondan sonra 4.2 yi almadı 4.3 ü ise neredeyse 4.1 den 1 yıl sonra aldı ve artık güncelleme almayacak.

Arayüze gelecek olursak kişiden kişiye değişir ama bence görünüş olarak güzel bir arayüzü var ama berbat bi şekilde yazılmış acayip şişiyor neredeyse sırf touchwiz arayüzü yüzünden telefon kasıyor.

Beraberinde gelen uygulamalara gelecek olursak şimdi sen ne kadar güzel beraberinde bir çok uygulama geliyor diyeceksin ama onların çoğunu telefonu ilk aldığın zaman belki bir kere açıp deneyeceksin ondan sonra bir daha açmayacaksın daha sonra o uygulamalar yüzünden ram in şiştiğinin ve bu yüzden telefonun kastığını farkına varacaksın ondan sonra o uygulamaları kaldırmaya çalışacaksın kaldıramadığın zamanda anca devre dışı bırakacaksın oda ne kadar işe yararsa.

Malzeme kalitesinde ise telefonu eline aldığında gerçekten kalitesiz bir plastik tuttuğunu anlayacaksın ama bunun çözümüm basit bir kılıfla bunun üstesinden gelebilirsin.Ama telefonun yanları ilerleyen zamanlarda soyulmaya başlayacak bunun bir çözümü yok.

Kamerası ekranı ses kalitesi falan orta seviyede ne çok iyi ne çok kötü

bence s3 alma aldığın da ilk zamanlar sevebilirsin ama ondan sonra pişman olacaksın aynı benim gibi sana tavsiyem alacaksan nexus 4 al paran yetiyorsa nexus 5 al ama s3 ALMA!!!

• s3 o fiyata alınmaz artık. S3'ten neredeyse her yönüyle üstün olan (multimedya, performans, dayanıklılık) s4 active o fiyata bulunabiliyor illa samsung diyorsan. Nexus 4 bulabilirsin multimedya önemsizse. Nexus5 belki bulursun, bulursan iyidir bu da.

Ferrari nickli arkadaşım, SP Zyi zar zor geçiyor s4ü nasıl geride bırakıyor anlatır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

s3 o fiyata alınmaz artık. S3'ten neredeyse her yönüyle üstün olan (multimedya, performans, dayanıklılık) s4 active o fiyata bulunabiliyor illa samsung diyorsan. Nexus 4 bulabilirsin multimedya önemsizse. Nexus5 belki bulursun, bulursan iyidir bu da.

Ferrari nickli arkadaşım, SP Zyi zar zor geçiyor s4ü nasıl geride bırakıyor anlatır mısın?

Arkadaşım S4 de Full HD var SP de Hd ekran ve ekran kartları adreno 320. Full hdye göre hd ekranlı telefonlar daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paulwalker61

Kullanıcılardan yardım bekliyorum s3 almayı düşünüyorum kötü yanları neler.Şu özelelliğini hiç sevmiyorum dediğiniz yonlerı veya sorunları var mı?

Merhaba

Kötü yanı yok bana sorarsan lumia 1020 de kötü iphone 5 de kötü iphone 6 da kötü demek ki zevk meselesi gördüğün gibi yani fiyat önemli degil zevk onemlidir. Güzellik Gibi Göreceli Bir Kavramdır. Her telefonu herkese sevdiremezsiniz. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 22 Haziran 2014; 10:28:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.