Şimdi Ara

samsung galaxy s3 kayıt sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 1 sene önce sanalpazardan galaxy s3 almıştık. almadan önce özellikle "kayıt durumunu" sormuştum. çünkü o sıralar bu geçici kayıt olayları ile birçok insan kandırılmıştı. telefonu kardeşim 1 senedir kullanıyordu zaten 3-5 ay geçtikten sonra ben dedim iyi bari kayıtta sorun yok. Ama durum öyle değilmiş anlaşılan.

Bu ayın 1inde yurtdışına çıktık ve geldiğimizden beri kardeşim sim cardını kullanamıyor. Birkaç yol denedik çözmek için ama olmadı. Sonra imei kontrol edelim dedik ve sorgulama sonucu gördük ki "kayıtdışı olduğu tespit edilen imei" ye sahip bir galaxy s3 var elimizde.

Evet arkadaşlar, ben hem satıcıya hem de sanalpazara mesaj attım ve durumu aktardım.

Ama buraya da konuyu açıp sizlerin görüşlerini de alayım istedim. Belgi tecrübeli olanlar vardır. Sizce dava açmalı mıyız? Açarsak bize ne getirisi olabilir? Ya da ne götürüsü olabilir?

not: olaylar bittikten sonra eğer satıcı gerçekten suçluysa buraya yazacağım sanalpazardaki kullanıcı adını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 15 Temmuz 2013; 18:52:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.