Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 İTHALATÇI FİRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben Samsung Galaxy S3 almak istiyorum. Doğubank'a gittiğimde ithalatçı firma tarafından 2 yıl garantili olayını söylüyor herkes. Sizce bu ithalatçı firma garantili telefonlar alınabilir mi? Yani bozulduğunda ya da bir sorun olduğunda Telpa gibi ilgilenir mi? Ya da ben o telefon bozulduğunda Samsung servislerine götürebiliyor muyum? (Örneğin Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarındaki Samsung'a)

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ilkengin

Arkadaşlar meraba,

Ben Samsung Galaxy S3 almak istiyorum. Doğubank'a gittiğimde ithalatçı firma tarafından 2 yıl garantili olayını söylüyor herkes. Sizce bu ithalatçı firma garantili telefonlar alınabilir mi? Yani bozulduğunda ya da bir sorun olduğunda Telpa gibi ilgilenir mi? Ya da ben o telefon bozulduğunda Samsung servislerine götürebiliyor muyum? (Örneğin Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarındaki Samsung'a)

Teşekkürler.

Piyasa fiyatiyla 100-200 oynuyorsa ben olsam samsung garantili alirim.siz bilirdiniz genede aradtirmakta fayda var tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

doğubanktakiler de ithalat garantili ama onların ithalatçısı doğubankta bir handa bi ithalatçı. ara ki servisini bulasın.

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

zincir mağazalardan gidip haftasonu indirim bekleyin doğu bank ile aynı fiyata samsung türkiye garantili alırsınız.

doğubanktakiler de ithalat garantili ama onların ithalatçısı doğubankta bir handa bi ithalatçı. ara ki servisini bulasın.

Benim anlamadığım şey şu; sonuçta ben yine gidip Samsung telefon alıyorum. Beşiktaştaki o servis de Telpa servisi değil direk "Samsung Servisi" ben oraya götüremez miyim o yüzden?

Orijinalden alıntı: ilkengin

quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

zincir mağazalardan gidip haftasonu indirim bekleyin doğu bank ile aynı fiyata samsung türkiye garantili alırsınız.

Benim anlamadığım şey şu; sonuçta ben yine gidip Samsung telefon alıyorum. Beşiktaştaki o servis de Telpa servisi değil direk "Samsung Servisi" ben oraya götüremez miyim o yüzden?

İtahalatçısı değilse bakmak zorunda değil. Burada paralel ithalatçılar Samsung Markasına Türkiyede yatırım yapmayıp ucuza yurtdışından getiriyorlar ve maliyetleri neredeyse hiç olmadığı için cok daha ucuza satıyorlar.

Samsung ithal etmediği ürüne bakmak zorunda değil.
    her firma için böyle.

• Başarı ve KVK garantili olmasın. Samsung yetkili servis garantili olanı alın. Başarı değişim yapmamak için arızalı olan ürünü tamir edip, arızası yoktur diye tutanak tutuyor. Benim bir telefonunum iki kere hoparlörü bozuldu, iki kez Başarı tarafından tamir edildi ve hoparlörü değiştirildiğine dair tutanak tuttular. Üçüncü kez gene hoparlörü bozulduğunda götürdüğümde bir sene içinde aynı yerden üç kez arıza yaptığını, para iadesi istediğimi söyledim. Bakalım dediler. Telefonumu almaya gittiğimde sesinin düzeldiğini, servis tutanağında ise arıza tespit edilemediğini yazdığını gördüm. Yani her zaman yaptıkları gibi hoparlörü değiştirmişler, ancak arıza yoktur diye yazmışlar. Zaten bir iki ay sonra taktıkları o hoparlörde bozuldu, telefonda kronik bir arıza vardı. Şu an çekmecede atıl vaziyette duruyor. Bir daha Başarı garantili hiçbir telefonu satın almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 25 Aralık 2012; 19:36:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Başarı ve KVK garantili olmasın. Samsung yetkili servis garantili olanı alın. Başarı değişim yapmamak için arızalı olan ürünü tamir edip, arızası yoktur diye tutanak tutuyor. Benim bir telefonunum iki kere hoparlörü bozuldu, iki kez Başarı tarafından tamir edildi ve hoparlörü değiştirildiğine dair tutanak tuttular. Üçüncü kez gene hoparlörü bozulduğunda götürdüğümde bir sene içinde aynı yerden üç kez arıza yaptığını, para iadesi istediğimi söyledim. Bakalım dediler. Telefonumu almaya gittiğimde sesinin düzeldiğini, servis tutanağında ise arıza tespit edilemediğini yazdığını gördüm. Yani her zaman yaptıkları gibi hoparlörü değiştirmişler, ancak arıza yoktur diye yazmışlar. Zaten bir iki ay sonra taktıkları o hoparlörde bozuldu, telefonda kronik bir arıza vardı. Şu an çekmecede atıl vaziyette duruyor. Bir daha Başarı garantili hiçbir telefonu satın almam.

Eyvallah kardeş bilgilendirme için. Gidip indirimleri takip edicez sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy S2 - SATILDI
    12 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S3
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.