Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 için Android 4.2.2 işletim sistemli yeni bir yazılım sızdırıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

-4.1.2 'ye göre pil ne durumda?
    -4.1.2 'ye göre stabilite ne durumda?
    -Kurmaya değer mi?
  • mini sinin de yazılımı geldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

Kuranlar acaba memnun mu?

-Kurmaya değer mi?

Kurdum.. Yaklasık 10 gun fln kullanmısımdır.Pili daha iyi. 4 saat ekran süresi rahat alınıyor. Stabilite de iyiydi ama nova launcher kullandım. Touchwiz ne durumda bilmiyorum.Ama geri kalanı cok güzeldi stabilite olarak. Tek sıkıntısı ram yönetimi. Örneğin facebook'ta gezerken sms geldi programtan cıkıp sms yazdınız sonra facebooka tıklayınca programı baştan çalıştırıyor. Multitasking sıfır. Bence sadece denemek için kullanılır. Daha var kararlı sürüme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

quote:

-Kurmaya değer mi?

Kurdum.. Yaklasık 10 gun fln kullanmısımdır.Pili daha iyi. 4 saat ekran süresi rahat alınıyor. Stabilite de iyiydi ama nova launcher kullandım. Touchwiz ne durumda bilmiyorum.Ama geri kalanı cok güzeldi stabilite olarak. Tek sıkıntısı ram yönetimi. Örneğin facebook'ta gezerken sms geldi programtan cıkıp sms yazdınız sonra facebooka tıklayınca programı baştan çalıştırıyor. Multitasking sıfır. Bence sadece denemek için kullanılır. Daha var kararlı sürüme.

Yorumunuzdan anladığım kadarıyla kurmaya değmez kararlı sürümü beklemekte fayda var?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

quote:

-Kurmaya değer mi?

Yorumunuzdan anladığım kadarıyla kurmaya değmez kararlı sürümü beklemekte fayda var?

Aynen oyle.Ben su an 4.1.2 kullanoyorum nova launcher ile. Aynı stabiliteyi sağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.