Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3, HTC One X'e karşı 'Hangisi en iyisi?' video inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
8
Favori
181.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunkar159

quote:

Orijinalden alıntı: baysan240
    quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411 mesut abi bu videoda bence kesinlikle sınıfta kaldın özellikle dikkat ettim sanki HTC One X oğlunmuş gibi savunuyorsun Erdi abi sürekli senin taraflı olduğun yorumlarda o tarafsız kalmayı başarıyor Lütfen taraflı ve tarafsız olma konusunda daha dikkatli olabilirsen bizim için daha iyi olur abi. Sevgilerimi ve Saygılarımı iletiyorum. Video inceleme için ellerinize sağlık.
    mesut abinin tarafsızlığına ilk defa laf edeni gördüm 1. ekran teklonojisi çok daha üstün2. oyunlarda daha iyi performans veriyor3. video oynatma konusunda daha iyi4. fotoğraf konusunda açık ara önde (bide makro çekimlerde daha üstündü yanlış hatırmıyorsam)(sözde sIII te 4sin kamerası varmış pehh)5.kasa kalitesi daha iyi6.müzik kalitesi daha iyibir batarya ile ham işlemci performansı ile olmaz bu işler tabiki one x daha iyi diyecekler.
    olaya mantik acisindan bakarsak, bukadar insanin önüne kendi telefonundan yana tarafli yaklasmak akillica gelmiyor, kimse kullandigi o cihazi isine(meslegine) tercih ermez!!! cünkü o meslek yapildigi icin o cihaz alina biliyor!! ben tarafli oldunu sanmiyorum

müzik performansı takıp test etmediler yani sadece arkada beats audio yazınca daha iyi oluyor gibi saçma sapan bi yorum duydum başka sitelerde aynı karşılartıralarda kulaklıkla samsungun daha iyi verdiğini söyleyenler oldu ayrıca oyun performansı olarak nasıl one x dersiniz hiçmi utanmanız olmaz ya özellikle ona çok güldüm. htc bariz bi şekilde oyunlarda ağlıyor arayüzü neden puanlarsın ?? buda ayrı birşey androidde arayüzü beğenmessen değiştir yani iphone değilki bu ayrıca htc yi ilk inceledikleri videoyu hatırlıyorum sürekli şu cümleyi kuruyordu güncellemelerle düzelecektir güncellemelerle düzelecektir aynı şeyi samsung için dile bile getirmedi açık bi şekilde bir taraflılık gördüm ayrıca tasarım başlığını üçe bölüp 3 puanı htc ye vermek için yırtınmış gördüm tasarım dediğin şey zaten malzeme kalitesi ve kullanilabilirliği kapsar her neyse bence htc one x ekran ve tasarım dışında hiçbir şekilde galaxy s3 den üstün değil.

• Bir onceki Galaxy S3 videonuzda en iyisi diye bahsettiginiz telefonu bircok platformda begenmemeniz garibime gitti. One X in one gectigi kisimlarin bircogu tercihen unsurlar. Videodaki puan degerlendirmesi cokta tarafsiz olmamis. Sizin begeniniz dogrultusunda puanlama olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadir SGS 3 kullanicisiyim, telefon gercekten cok hizli, ozellikle internette gezinmeyi sevenler icin browser performansi muazzam. Dun Max Payne'i indirdim , oyun cok akici,frame atlamasi vs. gozlemlemedim.SGS 3 le gelen kulakliklarin performansinin beklemedigim sekilde iyi oldugunu soyleyebilirim, ozellikle son donemde cikan sarkilari youtube'da dinlerken bass seviyesinin beklentileri karsiladigini soyleyebilirim, beats kulaklari test etme sansim henuz olmadi ama ,samsung'un kulakliklarini basarili buldum. Arabada giderken gps'i de test ettim, ve gayet basarili buldum. Bunun disinda "smart stay" ozelligi gercekten en hosuma giden ozelliklerinden biri, ekrana bakarken telefonun isigin kapanmamasi cok pratik.ayrica telefona yakindan dikkatli bakildiginda pikseller gorunuyor. fakat video izlerken goruntunun harkulade oldugunu rahatlikla soyleyebilirim.

Telefononun saglamligi konusunda benim de suphelerim var.
    1.Ekran uzerinde 1 tane ufakta olsa kilcak bir cizik olusmus nerden geldigini bilmedigim, (hani gorilla glass cizilmiyordu ?)

2.arka kapakta bi yerlerden darbe almis ve cok kucuk bir iceri gocme meydana gelmis,

not:telefonu diger telefonum olan Windows Phone Samsung Focus ile cantamda ayni gozde tasiyordum.simdi ayirdim. bu arada samsung focus'u 6 ayi askin bir suredir kilifsiz,screen protektorsuz kullaniyorum, telefondan tek bir cizik yok. ama SGS 3 beni daha ilk haftadan hayal kirikligina ugratti.

incelemeye donersek, htc oneX in browser performansinin oldukca samsungun gerisinde kaldigini soylemek mumkun, hatta sgs2 bile one x den basarili. incelemede hemen hemen ayni denilmis de, ben baska incelemerde htc nin bu konuda baya cuvalladigini de gozlemledim. htc multimedia konusunda su anda daha basirili duruyor, fakat samsung'a gelecek bir guncelleme ile video da yasanan sorunlarin giderileceginden eminim. htc'nin arttirilabilir hafiza ve pilinin degistirilemez olusu buyuk bir eksi olmus, samsung 64 gb'a kadar sd card destegi veriyor ve bende bundan faydalanacagim.

Bunun disinda ben Bulgaristan'dan yaziyorum, buradaki bu iki telefonun fiyatini da paylasayim, buraya arkadasi veya yakini olan birileri gidip geliyorsa buradan daha ucuza aldirabilirler.

HTC OneX = 463 AVRO (1055 TL)
    SGS III = 589 AVRO (1344 TL)

Fiyatlar pesin fiyatidir ve kdv dahildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanselamca

1 haftadir SGS 3 kullanicisiyim, telefon gercekten cok hizli, ozellikle internette gezinmeyi sevenler icin browser performansi muazzam. Dun Max Payne'i indirdim , oyun cok akici,frame atlamasi vs. gozlemlemedim.SGS 3 le gelen kulakliklarin performansinin beklemedigim sekilde iyi oldugunu soyleyebilirim, ozellikle son donemde cikan sarkilari youtube'da dinlerken bass seviyesinin beklentileri karsiladigini soyleyebilirim, beats kulaklari test etme sansim henuz olmadi ama ,samsung'un kulakliklarini basarili buldum. Arabada giderken gps'i de test ettim, ve gayet basarili buldum. Bunun disinda "smart stay" ozelligi gercekten en hosuma giden ozelliklerinden biri, ekrana bakarken telefonun isigin kapanmamasi cok pratik.ayrica telefona yakindan dikkatli bakildiginda pikseller gorunuyor. fakat video izlerken goruntunun harkulade oldugunu rahatlikla soyleyebilirim.

Telefononun saglamligi konusunda benim de suphelerim var.
    1.Ekran uzerinde 1 tane ufakta olsa kilcak bir cizik olusmus nerden geldigini bilmedigim, (hani gorilla glass cizilmiyordu ?)

2.arka kapakta bi yerlerden darbe almis ve cok kucuk bir iceri gocme meydana gelmis,

not:telefonu diger telefonum olan Windows Phone Samsung Focus ile cantamda ayni gozde tasiyordum.simdi ayirdim. bu arada samsung focus'u 6 ayi askin bir suredir kilifsiz,screen protektorsuz kullaniyorum, telefondan tek bir cizik yok. ama SGS 3 beni daha ilk haftadan hayal kirikligina ugratti.

incelemeye donersek, htc oneX in browser performansinin oldukca samsungun gerisinde kaldigini soylemek mumkun, hatta sgs2 bile one x den basarili. incelemede hemen hemen ayni denilmis de, ben baska incelemerde htc nin bu konuda baya cuvalladigini de gozlemledim. htc multimedia konusunda su anda daha basirili duruyor, fakat samsung'a gelecek bir guncelleme ile video da yasanan sorunlarin giderileceginden eminim. htc'nin arttirilabilir hafiza ve pilinin degistirilemez olusu buyuk bir eksi olmus, samsung 64 gb'a kadar sd card destegi veriyor ve bende bundan faydalanacagim.

Bunun disinda ben Bulgaristan'dan yaziyorum, buradaki bu iki telefonun fiyatini da paylasayim, buraya arkadasi veya yakini olan birileri gidip geliyorsa buradan daha ucuza aldirabilirler.

HTC OneX = 463 AVRO (1055 TL)
    SGS III = 589 AVRO (1344 TL)

Fiyatlar pesin fiyatidir ve kdv dahildir.

Ekran çizilmemiştir bence kendi orjinal ekran koruyucusu çizilmiştir. Çıkartıp orjinal ekran koruyucu bulabilirsen taka bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 15 Haziran 2012; 18:47:00 >

• saçma sapan yorum yapan arkadaşlar zaten herşeyi açıklamışlar videoda hala kendileri iyi biliyormuş gibi yorum yapacağınıza videoda s3 geride kalınca yorumcuların acıyarak eşit puanlar verip farkın açılmamasını sağladığını farkendin.. açıkca en başta zaten söylüyor 2000tl lik bir telefonmuş iznenimi vermiyor s3 die.. sonradan size bırakıyor yorumu kendinizi teselli edin die :D

• Arkadaşlar bana sorarsanız 2 telefonunda yetersiz özellikleri var bence telefon alacakların biraz daha sabredip lg nin 2012 yazında tanıtacağı lg ls970 Eclipse 4g LTE yi beklemeleri çok daha mantıklı isterseniz telefonun özelliklerini yazayım

Chipset Qualcomm Snapdragon S4
    CPU Quad-core 1.5GHz Krait
    GPU Adreno 320
    Type IPS LCD capacitive touchscreen
    Size 768 x 1280 pixels, 4.67 inches (~320 ppi pixel density)
    Inte. 16 GB storage, 2GB RAM

• iPhone 4S

• cikarttim ben o kendi ekran koruyucusunu. cizik cok kucuk 1-2 mm boyunda ve cok ince fakat var olan bir cizik, ekran isigi kapaliyken dikkatli bakildiginda gorulebiliyor. benim telfonda normal cam kullanmislar anlasilan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pissoff

Arkadaşlar bana sorarsanız 2 telefonunda yetersiz özellikleri var bence telefon alacakların biraz daha sabredip lg nin 2012 yazında tanıtacağı lg ls970 Eclipse 4g LTE yi beklemeleri çok daha mantıklı isterseniz telefonun özelliklerini yazayım

GPU Adreno 320

Lg den şu aşamada tel alınmaz, yazılım desteği önemli. Ayrıca Ram e takılmayın. Htc onex dede S3 dede 2gb ram olsa farkeden bir şey olmazdı. 2gb ram olayına şu açıdan bakın 2gb ram olduğunda daha fazla pil tüketimi olacaktır. Çünkü millet boştan boşuna onlarca uygulama açacaktır bana göre. LTE li yerlerde 2gb ramli cihazlar çıkacak ama bence ABD de ve korede pil konusunda şikayetler artacaktır. Ayrıca LTE daha fazla ram yemektedir bu ülkelerde 2gb çıkmasının sebebide budur. Avrupada ve diğer ülkelerde 2gb a şuan için bence hiç gerek yok.

• güzel inceleme olmuş. emeğinize sağlık. teşekkürler

• Samsung fanboyları görüyoruz,ekran,müzik oyun performansına bile daha iyi diyorlar pes.Sadece şarj(ekranın one x'e göre kötü olması ve akıllı bekleme vs.) ve performansta s3 one x'i geçer ki kernel için güncelleme geldiğinde sadece şarj konusunda önde olabilir(One x normal bir kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor ama s3 1-1.5 gün çıkarabiliyor).
  • İkisi de süper telefonlar.
    Ve 1 yıl kadar öyle kalacaklar.
    S3 kullanıcısıyım ve kameradaki sıkıntıların farkındayım.
    Umarım yazılımla geçiştirilir.Fakat kategorilerde arayüz konusunda sizlere katılmıyorum.
  • Donanım tarafında keşke One XL (S4) ile de karşılaştırma imkanı olsaydı.

• One X i Tegra yakmış.

• sayılar testler ne gösterir bilmem de s3 kullanıcıları da pil pil diye ağlıyor
    yedek pil alsan o da değişik bir pil anten falan var
    fiyat ne kadar olur o da ayrı bi kabus s3 için
  • Motorola yeni telefonu bekliyorum. Aynı özellikler ve batarya daha iyi olacak.

• böyle bir karsilastirmaya cok ihtiyacimiz vardi tesekkür ediyoruz

yorumuma gelirsek beats audio kulaklik vermez ise htc one x almam s3 de almam iphone hic almam en dandik suan iphone :)
  • ilginç ama tamamen zevk meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Pissoff

Arkadaşlar bana sorarsanız 2 telefonunda yetersiz özellikleri var bence telefon alacakların biraz daha sabredip lg nin 2012 yazında tanıtacağı lg ls970 Eclipse 4g LTE yi beklemeleri çok daha mantıklı isterseniz telefonun özelliklerini yazayım

GPU Adreno 320

Bu cihaz hakkında kesinleşmiş bişey yok,ama özellikleri mükemmel.

HTC Beats audio kulaklık hediyesini sonlandırdı,artık cihazların içinden o güzel kulaklık çıkmıyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 15 Haziran 2012; 19:59:54 >
  • komik insanlar yorum yapmasın bence cahil cüheyla insanlar kesinlikle yapmasın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.