Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknosada 1999 TL lansman fiyatıyla gelmiş bende inceleme fırsatım oldu elime aldıgımda telefon kesinlikle o kadar büyük değil çok hoş ayrıca kamerada renkler ve netlik beni tatmin etti gayet başarılı bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaGgle

SIII'ün One X'i geçmesini anlayabiliyorum ama SII'nin One X'i geçmesi hele hele tüm test sonuçlarında geçmesi bana pek tuhaf geldi. Bu videonun ardından bi SIII / One X karşılaştırması olsa harika olurdu zira bu klasmanda bi akıllı tel. alıcısı sadece ikisi arasında seçim yapıyor.

bende anlamış değilim toshibanın at300 tabletide tegra 3 kullanıyor ama onun performans manasında yanına yaklaşabilen yok. Tegra 3 te sorun yok sorum yazılımsal sanırım.
  • GALAXY S3 ALDIM HİÇBİR OYUNU DESTEKLEMİYOR YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

güzel cihaz ama bir apple kalitesi yok. apple mercedes ise samsungu honda olarak düşünebiliriz. :)
    iphone5i bekleyin...

dostum senden böyle bir yorum hiç beklemezdim :)) sonuçta iphone'un malzemelerini üreten firmaların başında samsung ve lg geliyor... apple mühendisleri tasarlıyor smsung ise kendi malzemeleri ile üretiyor aradaki tek fark iphone'un çok kısıtlı bir ios işletim sistemine sahip olması... Hak verirsin ki ios açık kaynak kodlu olsa bu kadar tutmazdı...

yok dostum ben cihazı kötülemek için söylemedim aslında.
    demek istediğim ekran özellikleri ve donanımı olsun gerçekten güzel cihaz.
    ben kullanılan malzeme kalitesinden bahsettim. yani ikisini karşılaştırınca arada biraz fark var.
    bu konuda htc bence samsungtan bir adım önde. mesela arka kapak alüminyum malzeme olarak tasarlanabilirdi.
    ekran boyutu da büyük geldi bana. bence telefon için max boyut 4 inch olmalı. daha üzeri için tablet tercih edilmeli.
    tabi bunlar benim kendi kişisel düşüncelerim.

cihazı aldıysanız güle güle iyi günlerde kullanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: prank31

Zemzunngggg o kamera olmamis be yavrum

Doğru kamera olmamış ama ne yapalım piyasadaki en iki kamera sensörü şuanda bu daha iyisi gelince eminim S4'e eklerler. Şimdilik en iyisi bu bunla idare etmek zorundayız.

Piyasadaki en iyi kamera sensörü bu mu?

Forum kapanabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 7 Haziran 2012; 13:39:42 >
  • reklammı izledim incelememi?
    beklentiler büyüktü, karşılamadı. çünkü seneyede telefon satmaları lazım. geriye tasarım kalıyor o da çok güzel olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfx

reklammı izledim incelememi?
    beklentiler büyüktü, karşılamadı. çünkü seneyede telefon satmaları lazım. geriye tasarım kalıyor o da çok güzel olmamış.

bir üst modelin de beklentileri karşılamak için 3 dilek hakkı verecekmiş.
  • herşeyi 4x4 lük yaparsalar bu adamlar 6 ay sonra yada seneye nasıl başka telefon satacaklar.onun için bir yeri eksik yapıyorlar yani.
  • şireniz belli oluyo mesut cevik bey :D

• Apple yine yapmış yapacağını Mahkeme şekli...

Apple, Samsung Galaxy S III'ün Amerika'da satışa sunulmasını engellemek için mahkemeye ihtiyati tedbir kararı çıkarılması yönünde başvuruda bulundu.

Apple'ın Galaxy S III satışlarını başlamadan yasaklamak istemesinin sebebi, modelin Amerika'da 21 Haziran tarihinde 5 büyük operatör üzerinden birden eşzamanlı biçimde satışa sunulacak olması. Haliyle Apple da modeli oldukça popüler bir hale getirecek böyle bir çıkışın hiç gerçekleşmemesini istiyor.

Kısacası Apple korkudan ne yapacağını şaşırdı Amerika gibi pazarda 5 operatörden satılması satış miktarını patlatacaktır...

ondan sonra neden Apple düşmanısın diyolar Ticareti baltaladığından olabilir mi acep? Hayatımda bu kadar Bencil bir firma görmedim...
  • herkezi tatmin edemezsin kusur bulmaya çalışan mutlaka bi kusur bulur herkezinde bir zevki var benim için cihaz gayet başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

öncelikle neden misafir olarak yazdıgımı söliyim banlıyım.şimdi yorum yapıcam apple fanatigi ios fanatigi falan diceniz ama nese önemli değilandroid şuan için hala bi işe yaramaz bi sistem gözümde neden mi?ios iphone4(bnm telefonum) tek cekirdekle nova 3ü gram takılma olmadan yağ gibi oynatırken android 4cekirdekle arada takılmalar yaşıyorsa bu sistem daha bi işe yaramaz gelişmesi lazım derim ve susarım

beyinsiz asker :) galaxy s3 e oyun port edilmedi one x teki nova 3 alıp s3 e kurmuslar haliyle uyumusuzluk yapıp takılmalar yapıyor su mantıgı kafanızdan atamadınız demi iphone4 te bile takılmadan oynanıyor diyosun cozunurlugu dusur butun tellerd oynanır iste senin beynin onu anlayamıyor nasılki pcle eski ekran kartıyla yeni oyun oynayamıyosun bu s3unde ole olması lazım yeni oyunları eski teller calıstırmıcak eger calıstırırsa millet neden gitsin s3 alsınki s2 daha ucuzken akıl var mantık var ne farkı oldu

Nova3 iOS ve anroid platform çıktı neyin portu S3 farklı bir işletim sistemimi kullanıyor neyin portu

İphone 4 retina ekranına uyumlu bir oyun
    Ne alaka 960x640 326 ppi size az geldiyse

İpad 2048x1536 264 ppi banamisin demiyor

Bu yorumundan sonra hiç birşeyden anlamadığına kanaat getirdim.Androidten çakmıyosun bali bu toplara girme.Fail

İfade etme tarzınız ve kelime dağarcığınız kısıtlı

Nedemek (bali bu toplara girme.Fail)

Galiba bu şifreli bir mesaj

• One x in oerformansını beğenmeyen önce teknolojik alt yapıları biraz araştırsada ondan sonra kıyas yapsa s3 ics 4.04 ile geldi buda kernelin tam anlamıyla 4 çekirdek uyumlu olduğu anlamına geliyor one x ise piyasaya erken girme gayesi ile 4.0.3 ile geldi(bu bir hata)ve halen optimize edilmiş ancak tam anlamıyla 4 çekirdek desteğinden yoksun 2.x kernele sahip.piyasadaki tüm benchmarklar iki çekirdek destekli quadcore destekli olanı henüz yok bu sebeplerle iki çekirdekli eski nesil işlemcilerle çok daha uyumlu çalışıyor.yinede gerçek hayatta one x ile s3 zirvede zira bu iki telefon dışında floating player yada popup video player ile 4 pencerede 1080p video açıp takılma yapmadan web te sörf yapabilen başka telefon yok.hangisini alırsanız alın sizi üzmeyecektir.

• Hiçbir telefon, pardon cep bilgisayarı incelemesi sanırım bu kadar uzun olmamıştı. Gayet detaylı bir inceleme olmuş. Teşekkürler, elinize sağlık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

öncelikle neden misafir olarak yazdıgımı söliyim banlıyım.şimdi yorum yapıcam apple fanatigi ios fanatigi falan diceniz ama nese önemli değilandroid şuan için hala bi işe yaramaz bi sistem gözümde neden mi?ios iphone4(bnm telefonum) tek cekirdekle nova 3ü gram takılma olmadan yağ gibi oynatırken android 4cekirdekle arada takılmalar yaşıyorsa bu sistem daha bi işe yaramaz gelişmesi lazım derim ve susarım

beyinsiz asker :) galaxy s3 e oyun port edilmedi one x teki nova 3 alıp s3 e kurmuslar haliyle uyumusuzluk yapıp takılmalar yapıyor su mantıgı kafanızdan atamadınız demi iphone4 te bile takılmadan oynanıyor diyosun cozunurlugu dusur butun tellerd oynanır iste senin beynin onu anlayamıyor nasılki pcle eski ekran kartıyla yeni oyun oynayamıyosun bu s3unde ole olması lazım yeni oyunları eski teller calıstırmıcak eger calıstırırsa millet neden gitsin s3 alsınki s2 daha ucuzken akıl var mantık var ne farkı oldu

Nova3 iOS ve anroid platform çıktı neyin portu S3 farklı bir işletim sistemimi kullanıyor neyin portu

İphone 4 retina ekranına uyumlu bir oyun
    Ne alaka 960x640 326 ppi size az geldiyse

İpad 2048x1536 264 ppi banamisin demiyor

usta android dünyası ios kadar kolay bir dünya degil.

videoda yüklenen oyun htc one x uyumlu.one x in tegra işlemcisi var.galaxy S 3 ten google playe girersen nova 3 ü indirmeye giridiginzde cihazınız için uygun degil ibaresini görürsün.zaten android ios gibi kolay olsa ortada apple da iphone da kalmaz..apple önde tutan ios. . .

arkadaş biraz sert ifade kullanmış oda yanlış...

• Cihaz mükemmel ama bana göre s2 varsa s3le değiştirilmez gibi geliyor. Artık s2de de svoice kullanılıyor yakında diğer özellikleride s2ye entegre ederler tek farkı performans ve pil kalır. Kablosuz veri aktarımınıda ülkemizde bluetooth gibi kullanılmaz o yüzden oda gereksiz. Ama kim ne derse desin cihaz şuan top10da 1 numarada çamur atmanın gereği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZKNaln

videoyu izlemedim tegra 3 olmadigindan gerenk yok .

İzleseydin gerek olacağını anlardın :))
  • Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme

Note 2 bekliyorum ben
  • quote:

Kimin kelime dağarcığı kısıtlı yorumlarda herkez görebiliyor.Bir konu hakkında bilginiz yoksa o konu hakkında atıp tutmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 7 Haziran 2012; 21:24:33 >
  • S2'nin fiyatı düşsede alsak
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.