Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3'den sonra hangi WP alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru basit, sizce S3'den sonra hangi WP alınabilir? 1000 TL ve civarı için tavsiye istiyorum.

• En az lumia 925

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tavsiye Lumia alma git zenfone al bende 925 vardı zar zor sattım da zenfone alıp rahatladım hem daha ucuza paran cebinde kalır illa WP ise 925 alma arka kapağı tam oturmuyor çok ısınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 25 Ekim 2014; 20:54:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 925

• Lumia 925 alma ne alırsan al bataryayı sömürüyor maşallah telefon.

• Lumia 1520

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Lumia 925 alma ne alırsan al bataryayı sömürüyor maşallah telefon.

Tamda bunu diyecektim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hani alıcam diyorsan sana şarj süresini atıyorum umarım almazsın.Lumia 925

Samsung Galaxy S3'den sonra hangi WP alınabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Soru basit, sizce S3'den sonra hangi WP alınabilir? 1000 TL ve civarı için tavsiye istiyorum.

Soru basit ama çözümü zor :)

Neden WP düşünüyorsunuz? Neden Androiddden devam etmiyorsunuz? Bir telefonda olmasını istediğiniz özellikler neler?
  • ön kamera ve flaş önemli değilse 525 al ama biraz bekleyim bu ayın sonunda 735 alabilirsin 999tl ye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wp alma.çok zayıf hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

Bir tavsiye Lumia alma git zenfone al bende 925 vardı zar zor sattım da zenfone alıp rahatladım hem daha ucuza paran cebinde kalır illa WP ise 925 alma arka kapağı tam oturmuyor çok ısınıyor

Zenfone 5'i incelemiştim, aslında çok hoş cihaz ama kararsız kaldım. S3'den geçilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Soru basit, sizce S3'den sonra hangi WP alınabilir? 1000 TL ve civarı için tavsiye istiyorum.

Soru basit ama çözümü zor :)

Neden WP düşünüyorsunuz? Neden Androiddden devam etmiyorsunuz? Bir telefonda olmasını istediğiniz özellikler neler?

Android güzel ama kasma ve donmalarından bıkkınlık geldi, belkide bu durum Samsung'dan kaynaklanıyordur. Aslında Zenfone 5 alıp geçesim var, telefona 1000 TL'den fazlasını vermeyi doğru bulmuyorum.
  • Kasma ve Donmaları genelde mi yaşıyorsunuz? Çok fazla android uygulama kullanıyormusunuz? Samsung kullanıcılarının genel sıkıntısı bu hocam, bu genelleniyor ve Android kötü deniyor. Samsungun çok fazla geri planda çalışan kullanıcı tarafından ne olduğu bilinmeyen bir sürü uygulaması var. Bu yüzden dolayı Android gelecek sürümlerinde YALIN hale gelecek muhtemelen, A cihazında Android ne ise B cihazında da o şekilde olacak

Android uygulamalarına sıkı bir şekilde alıştıysanız WP sizi zorlayabilir ilk başlarda ama bu alışma devresini aşabilecek sabrınız varsa kullanımı gayet kolaylaşıyor, insan fıtratı herşeye zamanla alışıyor

Piyasadaki fiyatları bilmiyorum, fotoğraf ve video kullanıcısı iseniz NOKİA kamerası gördüklerimin içinde bir numara. Diğer türlü Android uygulamalarında geri ve hem androide hamde WP de olan uygulamalarda Androiddeki gibi değiller malesef. Uygulama üreticilerinin WP üzerinde daha fazla çalışmaları lazım. Malum arz talep meselesi. WP de gördüğüm sıkıntılardan biriside ihtiyacı karşılayabileceğini düşündüğünüz uygulamalar ya çok dandik yada ÜCRETLİ...

• Zenfone 5 düşünüyorum aslında, ne dersin?
  • Çok fazla malumatım yok hocam, ama siz yazınca baktım İntel işlemcisi varmış ve gördüğüm kadarı ile cihaz ROOT özellikli geliyormuş, bu güzel birşey eğerki rootlu program kullanacaksanız iyi çünkü sonradan bu İntel işlemcili tellerde rootlama biraz sıkıntılı.

Görebildiğim kadarı ile batarya süresinden vede kamera fotoğraf çekimlerinden sıkıntı bildirilmiş, ama bu devirde malesef akıllı telefonlarda batarya nerdeyse günlük gibi birşey :)

Elinize alıp bir bakmakta fayda var, ASUS un bilgisayarları bana göre çok güzel tecrübesini telefonda da konuşturmuştur diye düşünüyorum.
  • Root işlerinden hiç anlamam, aldığım gibi kullanıyorum. S3 ile şimdilik yola devam edeceğim gibi ama geçersem Zenfone 5 mantıklı duruyor.
  • Şu an için işinizi görüyorsa bencede S3 te kalın hocam, habire taşlar yer değiştiriyor piyasada, zaten aldığınız gibi kullanıyormuşsunuz telefonunuzu, çok fazla telefon alıp model güncellemeye karşıyım ben sonuçta bunların hepsi ithal ürünler, malum cari açık had safada. Gerçekten ihtiyacınızı karşılamadığı noktaya geldiğinde o zaman piyasaya göre hareket etmekte fayda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.