Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 de arama süresi nasıl bulunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
11.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Samsung Galaxy S3 de telefonla konuştuğum süreyi bulamıyorum. Bağlı olduğum operatörden
    "konuşma paketi", "sms paketi" gibi pakeytler satın aldım. Galaxy S3 de, ne kadar süre konuşma yaptığımı veya kaç adet sms gönderdiğimi
    görebileceğim bir opsiyon bulamadım. Cihazda sadece internet verilerini bildiren bir opsiyon var. Bu konuda bana yardım ederseniz mutlu
    olacağım. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdinandferdi

Arkadaşlar, Samsung Galaxy S3 de telefonla konuştuğum süreyi bulamıyorum. Bağlı olduğum operatörden
    "konuşma paketi", "sms paketi" gibi pakeytler satın aldım. Galaxy S3 de, ne kadar süre konuşma yaptığımı veya kaç adet sms gönderdiğimi
    görebileceğim bir opsiyon bulamadım. Cihazda sadece internet verilerini bildiren bir opsiyon var. Bu konuda bana yardım ederseniz mutlu
    olacağım. Teşekkürler

Bu sorunun cevabını bilmiyorsan s3 kullanma 1 2.si her aklına takılan soru hakkında konu açma yukarıda sağda arama butonu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinandferdi

Arkadaşlar, Samsung Galaxy S3 de telefonla konuştuğum süreyi bulamıyorum. Bağlı olduğum operatörden
    olacağım. Teşekkürler

Arama ekraninda menu tusuna bas arama suresine bas cikiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.