Şimdi Ara

samsung galaxy s3 3g ile görüntülü görüşme yapamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
120.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Telefonu aldığım ilk gün bende 3G li görüşme yapamadım. İnternette biraz araştırma sonucu sorunu çözdüm. İnternette acayip bilgi kirliliği var bu arada. Ben senin için işe yarar kısımları topladım. Çoğu yerde Type diye geçen kısım S3 lerde APN TÜRÜ olarak göründüğünden çoğu kişi hata alıyor. O yüzden APN TÜRÜ nü default yapınca problemim düzelmişti

Şimdi kardeş. Öncelikle operatörüne göre 3g ayarlarını yapacaksın.

Telefondandan Ayarlar/Diğer ayarar/Mobil ağlar/Erişim Noktası Adları/Yeni APN kısmına gelip operatörüne göre aşağıdaki ayarları yazacaksın.

Turkcell 3G İnternet Ayarları;

Turkcell İnternet Carrier=”Turkcell İnternet”

MMC=”286″

MNC=”01″

APN=”internet”

USER=”"

SERVER=”"

PASWORD=”"

MMSC=”"

APN TÜRÜ =”default”

Vodafone 3G İnternet Ayarları;

Vodafone İnternet Carrier=”Vodafone İnternet”

MMC=”286″

MNC=”02″

APN=”vodafone”

USER=”"

SERVER=”"

PASWORD=”"

MMSC=”"

APN TÜRÜ =”default”

Avea 3G İnternet Ayarları;

Avea İnternet Carrier=”Avea İnternet”

MMC=”286″

MNC=”03″ veya “04″

APN=”internet”

USER=”"

SERVER=”"

PASWORD=”"

MMSC=”"

APN TÜRÜ =”default”

En sonda Mobil ağlar kısmından şebeke modu GSM/WCDMA ( Otomatik Mod ) şeçili olacak.

Telefonun ana ekranındaki üstten gelen ekranda mobil veriyi açtığında E simgesi görünüyosa 3g li arama yapamazsın. Orda en az 3G yada H+ yazması lazım. O zaman 3G arama yapabilirsin. Aradığın taraf içinde bu geçerli. (3G li konuşman için mobil veriyi açman gerekmiyor. Ben 3g kapsama alanında olup olmadığını göstermek istedim )

Umarım faydalı olur

arkadaşım, dediklerini yaptım. bende s3 mini var avea hat. fakat yine olmadı....

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert CaN...

arkadaşlar 3g üzerinden görüntülü görüşme yapmak istiyorum fakat Görüntülü arama yapılamıyor sesli arama gerçekleştirilsinmi diye soruyor nasıl düzeltebilirim müsteri hizmetlerini arıyarak ayarlarımı yaptırdım değişen birşey olmadı yardımcı olabileçek varmı ?

üstten aşağı doğru açılan perdede menüde MOBİL VERİSİ ni kapat
    wi- fi yide kapat.
    güle güle kullan
  • Arkadaşlar imei değiştirilmiş cihazlarda bu sorun olma ihtimali olabilirmi,örnek;çok eski bir cihaz,3g desteği olmayan eski bir cihazın imei verilmişse böyle bir sorun çıkarma ihtimal olabilirmi.
  • Hem sizin hem karşı tarafın 3G destekli ve operator üzerinden görüntülü görüşmeye izin veren bir cihaz kullanması, o anda iki tarafın da 3G (Wcdma) ağına bağlı ve yeteri kadar hıza ulaşabilir olması lazım. Ve her iki cihazda da ayarların yapılmış olması lazım. Bunların hepsi aynı anda sağlandığı sürece görüntülü görüşebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

Arkadaşlar imei değiştirilmiş cihazlarda bu sorun olma ihtimali olabilirmi,örnek;çok eski bir cihaz,3g desteği olmayan eski bir cihazın imei verilmişse böyle bir sorun çıkarma ihtimal olabilirmi.

O ihtimalden daha çok kesinlik oluyor Imei değiştirmeyin diyoruz o kadar...

• aynı sorun bende de vardı. şöyle ki ayarları otomatik yapıyor zaten operatör. avea kullanıyorum bu arada. neyse üste h yazıyor ama görüntülü görüşemiyordum ve şebeke modu da otomatik idi. 5 dakikalık deneme yanılma yoluyla sorunumu kendi adıma çözdüm. mobil veri açık iken görüntülü görüşme olmuyor ama kapatınca çatır çatır görüntülü görüşme yapıyorum. belki kalıcı bir çözüm değil ama çözümsüzlükten iyidir şu anda bence. mobil veriyi kapatmanı tavsiye ederim. görüşmen bittikten sonra tekrar açabilirsin mobil veriyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunmurat -- 21 Haziran 2013; 0:54:57 >
  • lütfrn yardım edin.
    ben de skype son güncellemeden sonra ses çok kısık oldu. ne yaptımsa bir türlü ses yükselmiyor.
    sorun ne bilmiyourm. son güncelemeden sonra sesi çok kısa gelmeye başladı :( sorun ne acaba
  • ARKADAŞLAR, note 2 kullanıyorum, şu ana kadar aynı sorun vardı, ama düzelttim, mobil veri ayarlarından dolaşımdayken kutucuğunu işaretledim sadece, ve aramaya çalıştığım diğer telefonun 3G si aktif olmadığı için onu da açınca oldu.
  • Malesef aynı sorunu bende hem galaxy s3'ümde ve galaxy s4'ümde yaşıyorum ve herşeyi denememe rağmen herhangi bir çözüme ulaşamadım. Çevremde kullanılan ne kadar Samsung cihazı varsa hiç birinde de bu soruna benzer bir sorunla karşılaşmadım. İlginç.
  • 3g ayarları aktif mi ? Bir de telefon hattı o an 3g iletişim sağlıyor mu ? Bunlar da önemli. Ben note2 kullanıyorum denedim görüntülü görüşme yaptım.
  • AERN A kullanıcısına yanıt
    Amcama aldığımız note 2'de kuzenimin aldığı s3'te görüntülü görüşülebiliyor zaten. Sorun benim aldığım iki cihazda. 3g aktif ve kapsama alanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmustafa

quote:

arkadaşlar 3g üzerinden görüntülü görüşme yapmak istiyorum fakat Görüntülü arama yapılamıyor sesli arama gerçekleştirilsinmi diye soruyor nasıl düzeltebilirim müsteri hizmetlerini arıyarak ayarlarımı yaptırdım değişen birşey olmadı yardımcı olabileçek varmı ?

üstten aşağı doğru açılan perdede menüde MOBİL VERİSİ ni kapat
    wi- fi yide kapat.
    güle güle kullan

daha önce değim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynskzgl

ARKADAŞLAR, note 2 kullanıyorum, şu ana kadar aynı sorun vardı, ama düzelttim, mobil veri ayarlarından dolaşımdayken kutucuğunu işaretledim sadece, ve aramaya çalıştığım diğer telefonun 3G si aktif olmadığı için onu da açınca oldu.

Bjnu da denedinizmi ?

• TELEFONUM S4 hattım turkcel ....hiç bi ayar yapmadım ,mobil veri ve wifi kapalı idi......bi arkadası aradım hattı avea telefonu note 2....bi arkadası aradım s3 minisi var hattı turkcell 2 si ilede görüştüm....oldu...baska bi arkadası aramayı denedim iphone5 i var hattı vodafone olmadı......neyle alakalı bilmiyorum..

ha birde görüntülü yaptığım 2 görüşmemede 3g .. E ... yada herhangi bir harf veya işaret çıkmadı bildirim çubuğunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BY KARMA -- 5 Ağustos 2013; 18:13:16 >
  • Arkadaşların yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptığını gördüm.
    Gerçekten böyle yardım sever arkadaşları görmek güzel.
    Aynı sorunu bende yaşadım.
    Ne denediysem olmadı.
    Ama sorunu çözdüm.
    Çok komik ama gerçek.
    Kontörüm kalmamış.
    Kontür yükleyince sorun çözüldü.
  • quote:

hocam durum ne oldu acaba ? bende avea kullanıcısıyım ve s3 mini var bende aynı şekilde problem yaşıyorum..çözüm bulabildiniz mi ? yardımlarınızı bekliyorum konudaki denedim ama herkes farklı bişey sölemiş hepsini yapıp sonuca ulaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Telefonu aldığım ilk gün bende 3G li görüşme yapamadım. İnternette biraz araştırma sonucu sorunu çözdüm. İnternette acayip bilgi kirliliği var bu arada. Ben senin için işe yarar kısımları topladım. Çoğu yerde Type diye geçen kısım S3 lerde APN TÜRÜ olarak göründüğünden çoğu kişi hata alıyor. O yüzden APN TÜRÜ nü default yapınca problemim düzelmişti

Şimdi kardeş. Öncelikle operatörüne göre 3g ayarlarını yapacaksın.

Telefondandan Ayarlar/Diğer ayarar/Mobil ağlar/Erişim Noktası Adları/Yeni APN kısmına gelip operatörüne göre aşağıdaki ayarları yazacaksın.

Turkcell 3G İnternet Ayarları;

Turkcell İnternet Carrier=”Turkcell İnternet”

MMC=”286″

MNC=”01″

APN=”internet”

USER=”"

SERVER=”"

PASWORD=”"

MMSC=”"

APN TÜRÜ =”default”

Vodafone 3G İnternet Ayarları;

Vodafone İnternet Carrier=”Vodafone İnternet”

MMC=”286″

MNC=”02″

APN=”vodafone”

USER=”"

SERVER=”"

PASWORD=”"

MMSC=”"

APN TÜRÜ =”default”

Avea 3G İnternet Ayarları;

Avea İnternet Carrier=”Avea İnternet”

MMC=”286″

MNC=”03″ veya “04″

APN=”internet”

USER=”"

SERVER=”"

PASWORD=”"

MMSC=”"

APN TÜRÜ =”default”

En sonda Mobil ağlar kısmından şebeke modu GSM/WCDMA ( Otomatik Mod ) şeçili olacak.

Telefonun ana ekranındaki üstten gelen ekranda mobil veriyi açtığında E simgesi görünüyosa 3g li arama yapamazsın. Orda en az 3G yada H+ yazması lazım. O zaman 3G arama yapabilirsin. Aradığın taraf içinde bu geçerli. (3G li konuşman için mobil veriyi açman gerekmiyor. Ben 3g kapsama alanında olup olmadığını göstermek istedim )

Umarım faydalı olur

sonuca ulaşamadık hocam ama yardımcı olabileceğiniz başka bir şekilde çözüm var mı hatta bu ayarlardan sonra mobil veriyi açıp internete girebiliyodum şimdi mobil veriyi açsamda internete giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoxi -- 25 Eylül 2013; 22:09:07 >

• arkadaşım yazılanların hepsini okudum olay çok basit sölediklrinin aynısı harfi harfiyen bendede oluyordu
    ben hemen müşteri hizmetlrini aradım müşteri hizmetlerine olayı analattım
    benim telefonuma güncelleme yapacağını söldi telefonu 5 dakikalığına kapat aç dedi açtım sorunum düzldi
    böle durumlarda hiç böle yrlerde vakit kaybetmeyin herşey müşteri hizmetleri,nde sonuçta bütün ayarları yapmışsın müştri hizmetlri ufak bi güncelleme yapıyor telefonunu 5 dakikalığına açıp kapatıyorsun sorunun düzeliyor
  • Ayni sorun bende de vardi sagol kardes dedigin gibi yaptım az once sorun cozuldu görüntülü arama yapabiliyorum gayrii
    Yani otomatik secenegi kaldirdim yalniz w..a secenegi usaretledim bu kadar kolay mıs yala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carizmaoto -- 3 Ağustos 2014; 14:59:29 >
  • Bende de s4 ı9505 var 3g hersey var fakat görüntülü arama yapıyorum telefon açılıyor 6. Saniyede donuyor 40 saniye sonra normal e dönüyor bunun sorunu nereden kaynaklanıyor arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.