< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU] (55. sayfa)
1 Mobil
-
-
Hayırlısı hemen gelmiş ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Nissan Juke Platinium Mavi__Sony 49 XF 8577__Samsung S24 Plus Su Yeşili__S23 Plus Beyaz__Samsung A35 Siyah__Samsung A25 Siyah__Sony DSC-WX7__İPad 10.Nesil__Sony PS5 1 TB__Acer Nitro5__Huawei GT5 -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yogun sekilde 8 saat normalde toplamda 10 saat veriyor 2 gun yada 1 gun kullanimda farketmiyor
Cunku telefonun beklemesi cok guzel az sarj yiyor
s25 ultra vardi sattim cünkü agirdi ,elimi kolumu yoruyordu ...sonra 3 gün önce 500 euro ya acilmamis kutu gazete ilaninda görünce hemen gittim aldim s26 256 gb islemcisi samsung genelde memmunum lakin kamera cikintisi baya var ve kilifla bile masaya koydugumuzda bir tarafi yüksekte kaliyor ....sorun mu degil degisik kiliflarla bu rahatsiz edici durum düzeltilebilir
_____________________________ -
Merhabalar, kamu veya öğrenci indirimi konusunda ücretli/ücretsiz şekilde yardımcı olabilecek var mıdır?
_____________________________ -
Yeni telefon alacağım 58,60 k bandında şuan s26 yoksa 48 k fiyata s25 edge mi daha mantıklı olur kararsızım fikirlerinizi merak ediyorum ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ne istediğine bağlı kibar ince bir telefon arıyorsan edge kamera donanım istiyorsan s26
Kamera konusunda s25 edge daha iyi değilmdir kullandığı sensör vs ultra serisinin ki falan
Arkadaşlar,s26 da samsung işlemcisi var ,genelde Ai programları kullanıyorum yani tiktoka video atma vs bu işlemci bu konuda Qalcoma göre performansı nasıl?
Şuan icin iyi degil yukardaki mesajimda belirttim okuyabilirsiniz extra olarak sunu da soyleyim gerisini anlarsiniz zaten ; telefon bostayken veya ekrani kapatip hemen tekrar acarken ister yan tus ister cift tiklama ile bazen gec geliyor ekran s25 snapde 1 kere boyle olmadi anlatabilmisimdir umarimquote:
Orijinalden alıntı: Turp salata7
Arkadaşlar,s26 da samsung işlemcisi var ,genelde Ai programları kullanıyorum yani tiktoka video atma vs bu işlemci bu konuda Qalcoma göre performansı nasıl?
ben bu olayi hic yasamadim ayrica eger böyle bir sorunu samsung haber alirsa ufak bir yama ile halleder diger yönden benim ilk basta dikkatimi ceken olay, s26 pili cok cimri kullaniyor yani verimli menu gecisleri gayet hizli ...bence makina daha cikali 2-3 ay oldu zamanla güncellemelerle dahada iyi olacaktir
bende baska bir sorun var microsoft un bulut yedeklemesi ikide bir uyari verip duruyor s26 da ,bu uygulamayi iptal ediyorum ,siliyorum vsvs hic bir ise yaramiyor hemen bildirimlere düsüyor ve ms bulut a giris yapamiyor uyarisi veriyor sonra giris yapiyorum samsung ve microsoft bulut yedegi ekrana geliyor ve baska bir sey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turp salata7 -- 23 Mayıs 2026; 17:30:34 >_____________________________ -
Umidimiz o yonde umarim guncellemeler ile daha iyi olur giris yapip hesaba senkronu kapattim diye hatirliyorum bildirimleri de uygulamaya ozel kapatilabilirquote:
Orijinalden alıntı: Turp salata7ben bu olayi hic yasamadim ayrica eger böyle bir sorunu samsung haber alirsa ufak bir yama ile halleder diger yönden benim ilk basta dikkatimi ceken olay, s26 pili cok cimri kullaniyor yani verimli menu gecisleri gayet hizli ...bence makina daha cikali 2-3 ay oldu zamanla güncellemelerle dahada iyi olacaktir
bende baska bir sorun var microsoft un bulut yedeklemesi ikide bir uyari verip duruyor s26 da ,bu uygulamayi iptal ediyorum ,siliyorum vsvs hic bir ise yaramiyor hemen bildirimlere düsüyor ve ms bulut a giris yapamiyor uyarisi veriyor sonra giris yapiyorum samsung ve microsoft bulut yedegi ekrana geliyor ve baska bir sey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
2 sene kullanirsin sonra batarya uzer seni
S26 plusumı değiştirdim s25 ulrtaya geçtim.dünya varmış diyorum.şarj yüzde 5 teyken aniden şarj bitip kapanması,, telefonun oyunlarda aşırı ısınıp fps düşürmesi,arada sırada olan takılmalardan dolayı değiştirdim.s25 ultrada bunların hiçbiri yok
Vatan dan şeffaf kılıf aldım daha önce aldığım Samsun şeffaf kılıfa göre baya iyi Vatan daki elemanın iddiasına göre garantisi var sararır sa değişim oluyormuş şu an kullanıyorum tavsiye ederim..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Nissan Juke Platinium Mavi__Sony 49 XF 8577__Samsung S24 Plus Su Yeşili__S23 Plus Beyaz__Samsung A35 Siyah__Samsung A25 Siyah__Sony DSC-WX7__İPad 10.Nesil__Sony PS5 1 TB__Acer Nitro5__Huawei GT5
-
Daha önce s26 alıp iPhone 16 nın kamerasıyla kıyaslayınca sırf kamera için iade etmiştim ama hepsiburada kapıda değişim kampanyası ile iPhone 16 ya 50.400 TL fiyat verince dayanamadım kapıda değişim yaptım :)
bir haftadır s26 yı kullanıyorum cidden nefes aldım ya , ios ciddi anlamda pratiklik , AI entegrasyonu vs baya geride kalmış . Evet kamera biraz daha iyi iPhone da ama sırf kamera için katlanılmaz ios a,samsung un kamerası da çöp anlamı çıkmasın iPhone düşük ışık , gece çekimlerinde biraz daha temiz fotoğraflar çekiyo ve video da biraz daha iyi . Bu benim fikrim tabi
Özetle bir haftalık kullanımda iyi ki geçmişim diyorum samsung a
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fbd%2fc9%2f33%2fbdc93347a5696cbefd431ca23af225c4.jpeg&t=163535496&width=480&text=1)
![SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f79%2f3f%2fb7%2f793fb78255da24577f4036647ff3fa39.jpeg&t=163535951&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt