Samsung Galaxy S25 ve S25+ nasıl olmuş? Galaxy S25 tam atom karınca!

-
-
Yakında s23 veya s24 alacağım çünkü o kompakt ebatlarda başka android alternatif yok.
-
ben iki yıldır s23 kullanıyorum, ekrandaki yazıları yayvan yayvan okumak için metin boyutunu iyice küçülttüm, yakında gözüm bozulacak. bundan sonra pluslı olanlardan alacağım.
-
Bende s24 plus'tan s25'e geçmeyi düşünüyorum takas desteği ile birlikte.
Telefonum hem çok ağır hemde tek elle kullanımı imkansız. Ben gün içinde maksimum 1 saat telefon kullanan birisiyim. Tüm işim bilgisyar ile.
-
s24 plus var s25 plus a geçmek için hiç bir sebep yok kamera modülleri dahi aynı ayıptır, bu fiyatlarlada bana göre ölü doğdu,geçene saygı duyarım ama çinli markalar daha mantıklı bu saatten sonra.
-
Üzerine özellikten çok fiyat koydu. Tam bir rezillik asla alınmaz. Ha s23 ha s25 arada sadece işlemci farkı var onuda kullanımda anlamıyorsunu. Diğer küçük farkları saymıyorum.
-
İlk defa alacaklar için normal ama elinde s23 24 olan bence geçmez s25 performans falan hikaye aldatmaca
-
Görüldüğü kadarıyla bir önceki seriye nazarla kullanıcı deneyimini biraz iyileştirecek ama öyle ahım şahım veya devasa farklılık teşkil etmeyecek şekilde sırasıyla işlemci, yapay zeka desteği, cihaz boyutu - ve muhtemelen soğutma bloğu - tarafında geliştirmeler mevcut. İlk bilgiler ışığında S25 serisi s24 serisinin doping almış ve işlemci gücü ile yapay zeka tarafında biraz daha sivrilmiş hali gibi duruyor. Onun haricinde her şey aynı gibi. Önceliklerinizi çok kısaca özetlediğim şekilde bu sunulanlarla karşılaştırarak cihazı değerlendirebilirsiniz.
-
Telefonda yüksek kalite bilgisayar oyunu ayarında oyunlar oynuyorsan veya bir teknoloji meraklısı olarak elindeki cihazla çok sayıda çok karmaşık teknik görevler icra ediyorsan fazladan işlemci verimi ve gücü muhtemelen fark edecektir - 3nm üretim süreciyle imal edilmiş bir işlemcideki bir takım nitelik artışlarının şakası yok - ama günlük kullanımda ve çoğu durumda fark anlaşılmaz/bir fark yaratmaz.
Bir insan bir mobil cihazdan beklentisine, cihaza dair önceliklerine ve kendi kişisel ölçütlerine göre geliştirmeleri veya aynı kalan özellikleri önemseyip önemsemiyor. Bunlar bazısına göre çok tatmin edici ve alma sebebi olacak geliştirmeler olabilir, bazısına göre de tamamen yetersizdir, göstermelik iyileştirmelerle neredeyse eski tas eski hamamdır.
-
Fiyatlandırma kötü, dolar kurunu baz alırsak en alt modelin 46 civarında çıkması gerekirdi belli ki elde kalan s24'ler satılmak isteniyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X