Kendim de s24 Ultra kullanıyorum ama 13 Pro Max'ın kamerası bile daha iyi. Bu bir gerçek ne yazık ki. Yok o ayarını şöyle kasınca bu ayarını böyle arttırınca şunu da 5 derece daha eğik tutunca gayet iyi çekiyor diye bir yaklaşım olamaz. Günlük kullanımda telefonu çıkartır fotoğrafı çekersin ben de bunun üzerinden konuşuyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (80. sayfa)

-
-
Buna ben de katılıyorum. Sizinle aynı tecrübeye sahibim. 13 PM ile çekim yaptığınızda ne çekiyorsanız onu alıyorsunuz. Ama bizim s24u da durum biraz farklı. Acaba bu sefer ne çıkaracak ortaya diye çekiyorum. Işık patlaması beyaz dengesi facia. Kamera geçişi yapmaya korkuyoruz zaten. Son derece rahatsız edici geçişler var. Ama kamera benim için ilk kriter olmadığı için gün sonunda tüm değerlerde s24ultra daha çok işime yarıyor. Fotoğraf video işlerinde hanımın 15proyu kullanıyoruz :) Umarım S25 ultrada bu durum düzeltilmeye çalışılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşszim biraz birikmişim var almak istiyorum ama doktor kardeşim "seni gidi işsiz ezik i*ne, iş adamı mısın almaya niyetleniyorsun?" diyor, elinde bir iPhone'u eksik o elindeyken bunu söylese tam olacak...
Ülkedeki egemen zihinsel siyasal iklim koşulları böyle, kültür böyle şekilllenmiş, kimseden istemiyorum yine de böyle söylüyor söyletiyorlar. Ne araba ne futbol sevdalısıyım ama tenolojik ürün hastasıyım diyebilirim, ben o telefonu alıp keşfetmeye aşığım yine de duyduğum cümlelere bakın...
İçimizdeki yapılanma aile içinde bile böyle işini yürütüyor işte, toplumsal düzen de bu, yarmışlar kan içiyorlar...
Daha önce yazmıştım Osmanlıcı pudracılar kullanırken sade vatandaş neden almasın ki? Yazdığınız üzere imkanı olan yurtdışı ürün bile olsa alsın kullansın bambaşka bir deneyim sunuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
samsung gibi dünya devi firma kamera işini nasıl beceremez inanılır gibi değil kıçı kırık çinliler bile aldı başını gitti. apple’dan sonra amiral segmentte en çok biz satıyoruz diye düşünüp ortada bir hata görmüyorlar herhalde. samsung ceo’su olsam kamera bölümündeki bütün mühendisleri kovardım canon nikon gibi markalarla iş birliği yapar kamera gövde gösterisi yapardım ahh ah bunu yapabilecek bütçesi ve donanımı var ama maliyetleri düşük tutmayı tercih ediyor sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
(Note 2 ve note 5 sonrasında) 3 nesildir ultra serisini kullanıyorum.. kamera hariç tamamım ben bu telefona.. ama kamera rezalet.. her seferinde de söylerim bunu.. isteyen istediği kadar pro modunda eğip bükünce ayar yapınca şöyle böyle mükemmel çekiyor desin.. ben yaşadığımı deneyimlediğimi bilirim.. bir kamera tutarsızsa süprizlerle doluysa grçişlerde kafa göz yarıyor videonun içinden geçiyorsa gördüğünle sonuç farklıysa sadece gün ışığında mükemmelse (benim note 2 de aynı performansı veriyordu gün ışığında) o zaman kamera kötüdür arkadaş.. aksini iddaa edenin kamera ile işi yoktur ya da gerçekten sorun bendedir... diyeceksin ki neden o zaman ısrar ediyorsun ultrada??? Artıları eksileri karşılıklı kefelere koyuyorum herşeyiyle.. Artıları hala ağır basıyor da ondan tercih ediyorum.. yoksa samsung babamın şirketi değil.. ultra da kopamayacağım bir telefon değil.. artılarla eksiler kafa kafaya geldiğinde başka markalar modeller bakınırım... kamerayı düzeltse, ekranı daha canlı ve kum çakıl vs tartışmalarından kurtaracak kadar standart bir kalite yakalasa, pili ve hızlı şarjı geliştirse (opsiyonel) azcık da şu telefon hafiflese (opsiyonel) tadından yenmez...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 11 Ocak 2025; 13:31:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bunu satarken mutemelen %50 den fazla zarar edersin :)
-
neden hocam ram mi yetmiyor neye dayanarak ? s24 fe bile 8 gb hiç bir yavaşlığını görmedim mesela. görsel bir test var mı ramlerin %100 çalışıp da sizi zorladığı...
-
Hocam kamera olayında bilerek koymuyor en iyi sensörü kendine , dışarıya satmak daha karlı, zaten kendi kitlesi 3-4 senelik sensörü koysada alacak her türlü s25U da , bu da daha çok kâr demek firma için 😁
Bu paylaşımı pixel 9 ve s24 ultra konularında yapsanız nasıl olur?
Yaptı ali bey 🤣 beyler s24 ultra verip s25 ultra almaya değer mi
Birde s24 u yu hala koruma camsız kullanan. Var mı
Belki beni taşlayanlar olacak valla haklısınız da bir şey diyemiyorum. ama benim iphone x ile çektiğim resimlere bakıyorum s24(düz) ile çektiklerime bakıyorum. Vallahi iphone x deki resimler daha iyi. Arada kaç nesil fark var bir de bilemiyorum niye böyle. Samsung kötü demiyorum ama iphone tarafında var fark maalesef.
-
S24 ultraya gömme mesajlarınada bu hassasiyeti gösterirsen sevinirim. Gayet güzel telefon s24 ultra 10 mesajdan 5 i s23 ultra ve 24 ultraya giydirme mesajı. 10 yıllık telefonu bile daha iyi çekiyor diyorlar şaka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 11 Ocak 2025; 15:26:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S24 ultrayı seven birisi değiştirmeyebilir ama s24 ultrayı sevmediğim için hemen değiştireceğim. Genel anlamda arada çok fark olmayacak.
Benim cihazda aylardır ekran koruyucu ve kılıf yok.
Nokia 6610 num 16 pro maxten iyi çekiyor benimde 🤣 onda kamera varmıydı acaba.
16 pro max te alayım dedim dokunmatik sorunu kozmetik sorunlar çok fazla.Olurda s25 ultra olur olmazsa en sevdiğim s24 u kalır
Hocam iPhone bile 12 GB RAM’e bu yıl geçecek. Güya iPhone 2GB RAM ile yetiyordu. Diğer firmalar hep 16GB RAM’e geçmiş. Bunda neyin savunulması yapılıyor anlamadım. O zaman millet S25 Ultra ya para vereceğine S25 Plus alır ikisinin RAM i işlemcisi her şeyi aynı. Bir tek ZOOM kamerası yok. S Pen bile bütün işlevini yitirdi.
Bu s-pen'de Bluetooth olmayacağı kesin kesinleşti mi acaba? İnsanın inanası gelmiyor çünkü.. sen çok iyi bir özellik ekliyorsun.. hatta gelişsin istiyor çoğu kullanıcı.. ama başa dönüyorsun.. garip gerçekten. En çok şikayet edilen ve iphone ile kıyasa konu olan özelliğin ise kamera donanımın/yazılımın ama kılını kıpırdatmıyorsun bu konuda.. burası da ilginç.. ama fiyat isterken en baba talep sende.. samsung bu sene de beklentilerin altında kalırsa sırf tecrübe olsun diye eylül ekim ayını bekleyip finansal olarak hazırlığımı yapıp iphone 17 pro maxe geçebilirim... bi de o tarafı deneyimlemiş olalım.. beğenmezsek de 26 ultraya bir şans veririz.. ama s25 ultra hayal kırıklığı gibi..
Birçok yabancı kaynak yazıyor hocam, 12GB RAM bile kesinleşti. Bu yıl resmen S24 Ultra’yı bildiğin S25 Ultra kasasına koymuşlar. Cost-cutting nereye kadar yapacaklar bilmiyorum M14’E bile bu yüzden geçmediler. Bu kısmalarla bu firma sonunu getirecek gibi. S20 Ultra zamanındaki CEO çok daha iyiydi, donanım kısmında. S23 Ultra dandır aynı kameralar saçmalık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 11 Ocak 2025; 16:4:43 >
16 Pro Max’e M14 panel üretiyorlar kendilerinin telefonuna eski nesil panel koyuyor, saçmalık. Bu panel gelseydi batarya süresinde önemli bir artış olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 11 Ocak 2025; 16:9:46 >
S25 Ultra konusunda s24 Ultra gömülebilir bence :) :) iyi taraflarına iyi diyor herkes.. kötüsüne de kötü diyek müsaade edin de..
İyi tarafları (bence)
Fiyatı: gayet makul indirimle 60a almak bugünün şartlarında ok..
Yazılımı: genel olarak akıcı fonksiyonel esnek.
Şarjı: 22 ve 23 ultraya göre çok daha başarılı bana çokça yetiyor beklentimi karşılıyor.. hızlı şarj 45 düşük ama daha hızlı olsaydı ihtiyacını çook da hissettmiyorum.
Tasarımı: düz ve köşeli yapısını çok benimsememiştim ilk başlarda ama şu an tamamım.. düz ekran ekran koruycuda büyük kolaylık.. köşeyi yapısı bence karizmatik.. kapklı kılıflar çok güzel duruyor.. rengi tasarımı kamera dizilimi ve kamera tipi çerçeveleri gayet güzel..
Kalemi: diğer tüm cihazlardan ayırıyor.. özellikleri gayet iyi.. gayet kullanışlı.. varlığı yeter.
Diğer geri kalan herşey: kamera ve ekran hariç geri kalan herşey beklentilerimi karşılıyor.. parasının karşılığı bence tamam olmuş.. tek tek saymaya gerek yok ben okeyim..
Kötü tarafları (bence)
Kamera: tutarsız, kararsız, düşük ışık performansı kötü, gündüz oda ışığında bile kumlu fotolar çekiyor, bas çek gördüğünü alamayabiliyorsun, kameralar arası geçişler çok anlık ve geçişlerde takılmalar hissediliyor, zoom performansı eskisi gibi değil yazılımsal mı donanımsal mı anlamadım, yapay zeka uzaktan gördüğünü bozuyor.. daha önce aynı mesafe aynı şartlarla çektiğim nesnelerde önceki nesillere göre daha bulanık daha şekilsiz sonuçlar alıyorum... sanat eseri gibi fotoları da aynı kamera çekiyor ama tutarsızlık can sıkıcı.. yapay zekayı kapatamamak can sıkıcı.. modlar ve zoomlar arası geçişler vs vs söyleyecek daha çok şey var ama 1 memnunsam 2 mutsuz oluyorum kamerada..
Ekran: bende kumlu taşlı çakıllı görünüm yok (yada benim gözler bozuk olduğundan ben göremiyorum) ama genel bir standart olmadığından bu şikayeti yüksek olan arkadaşlar da var, bu genel bir sorun bence.. benim doğrudan müzdarip olduğum şey ise soluk ekran.. antiyansımanın sonucu.. ikisi aynı anda olmuyorsa canlı renklerimi ve sorunsuz ekranımı istiyorum.. kamera memnuniyetsizliğim ekran memnuniyetsizliğimin iki üç katı kadar ama..
Ağırlık (opsiyonel): azcık daha hafifletin şu telefonu nolur :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X