Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (698. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 31 Misafir (7 Mobil) - 37 Masaüstü14 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
14.028
Cevap
339
Favori
448.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bulunduğunuz şehre göre 2 gün içinde teslim edilebilir

• Telefonu benim gibi sabırsızlıkla bekleyenler,ben bugün cihazı geri kutuladım ve iade sürecini başlattım , cihazın ekranı bir süre sonra acaba gözüm mü bozuk dedirtiyor insana , acaba bende mi problem var diye mağazadan gidip baktım sonuç aynı , samsung gibi panel üreticisinin ekranı böyle yapması çok tuhaf gerçekten ,sanki ekrana mat parlamayan ekran koruyucu takılmış gibi duruyor ve özellikle küçük yazılar puslu duruyor , acaba ekran koruyucudan mı dedim söktüm orjinalinde bir sıkıntı var,ayrıca batarya ömrü hiç iyi değil ,belki o zamanla otururdu ama ekran gerçekten kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetak_44 A kullanıcısına yanıt

ben iki üç ciihaza baktım hepsinde ekran farklıydı ayarlardan olabilir

• 25 Ocakta sipariş verip hala siparişi kargoya hazırlanıyordan ileri gitmeyen bir ben varım sanırım. Samsung WhatsApp hattında da en ufak bir çözüm yok, 11ine kadar kargolanır diyip geçiyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telefonu aldık hala mail geliyor, sanırım bir tane daha almamızı istiyorlar.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elinde lansman kodu olan varsa sipariş aşamasında kablosuz şarj ve smarttag hala eklenebiliyor mu bakabilir mi?

gece siyahından titanyum siyaha döneceğim hem renk hem de çabuk gelmesi için. hediyeler yoksa siparişimi boşuna iptal etmeyeyim.

• değişim kampanyası kapıda sat seçeneği nasıl oluyor, ödeme ekranı son aşamaya kadar geldim kapıda sat seçeneği yok İstanbul için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ekran efsane olmuş yorumları ile taban tabana zıt bir geri bildirim.. kafam karıştı biraz doğrusu.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

mağazalardaki cihazlara bak kutu açmadan karar ver

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurtunc

Parmak ucumuzu nasıl nemlendirmemiz gerektiğini de belirtse iyiymiş  

Ben Benks in ürünü ile çok randıman alamadım, telefonu açınca direk ekran koruyucuyu taktım. Yani parmak izlerini koruyucudan sonra ekledim. Gerçi çok da deneme fırsatım olmadı yalandan kurup biraz kurcaladım. Kurulumu yarın sakin bi zamanda yapacağım iosdan wp falan uğraştıracak biraz.

Yansıma önleyici olarak da çok etkili değil ekran koruyucu 15 pm de ucuz bi ekran koruyucu var aradaki fark %15-20 arasıdır. Alacak olanlar ona göre değerlendirebilir.

Aldığım ürünün linkini de paylaşayım.

benks türkiye
    Galaxy S25 Ultra Benks Glass Warrior AR (Anti Reflective) Ekran Koruyu
    https://benks.com.tr/products/galaxy-s25-ultra-benks-glass-warrior-ar-anti-reflective-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatli

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Ben olaya şöyle yaklaştım zaten s24 ultra ekranında çook güzel değil.. bir sene de 25e katlanırız.. fiyat güzelken güncel cihazı görelim bakalım.. en kötümiade var sizin gibi yaparız hocam.. basar göndeririz.. :)

• winter62 kullanıcısına yanıt
    Ben android sisteminin yalancısıyım ister yala ister suya bandır diyor bence :) ama yöntem makul gelmedi :)

• Eşim ve ben şu an yurt dışında aynı hattı kullanıyoruz. Onun iPhone 13 var, onunki hep 5G, bendeki çoğu zaman 4G'ye geçiyor. Acaba çekim güçleri mi farklı?

• Eşimin titanyum gri 1 tb telefonu geldi, teknosa'dan ekran koruyucu yaptırmaya gittim, ama daha gelmemişti, mediamarkttan ömür boyu paketi aldım. Spigen kılıf daha gelmedi, telefonu aktarmak için onu bekliyorum 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L_Lawliet -- 7 Şubat 2025; 14:21:26 >
  • harbi24 H kullanıcısına yanıt
    NFC ve kablosuz şarj çalışıyor mu kılıfla

• answer my question kullanıcısına yanıt

O olay artık yok.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Hepsiburada'da var sanırım?

• @ugurtunc senin kablo olayı beni korkuttu, araba içinde orijinal 45w aldım ugreenler çöpe

Aslında ekranın yansıma özelliği için illaki bir mat katman kullanılmıştır. Samsung güncel tvleride aynı özelliklere sahip ve mat kaplama var. Ama Samsung ekranı bir süre sonra iphoneden daha net gelmeye başlıyor nedendir bilmiyorum ama ilk günlerde ise tam tersi bir durum oluyor bence.

Daha öncede yazmışım, demo cihazlarda iphone cihazlar s25u dan daha net geliyor gözüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 7 Şubat 2025; 14:25:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    aksine ben ekranı çok beğendim, elimdeki s24 ultraya göre çok daha canlı renkler ve ekran çok daha iyi bence

• 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.