Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (640. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 26 Misafir (10 Mobil) - 24 Masaüstü14 Mobil1 iOS
5 sn
12.972
Cevap
329
Favori
419.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doancrula

Sipariş Güncellemesi

Bugün
    09:27 HepsiJET “Dağıtıma çıktı” Sms’i

Dün
    10:01 DHL Sms'i
    11:21 Samsung Siparişiniz Yolda maili
    16:37 HepsiJET bilgilendirme Sms'i (5 Şubat teslim)

(Sipariş 29 Ocak / Teslimat 11 Şubat görünen 512 GB Titanyum Siyah Kamu + Lansman)
    15:00 gibi geldi nihayet. Yoğunluktan paketi anca açabildim. Bir arkadaş patpat konmamış demişti ama benimki patpatlıydı. Hoş yine zangır zangır oynuyordu içinde kutular. Sarılmamıştı tamamen fotodaki gibiydi.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Kılıf, saat ve buds, abilerine kavuştular. Telefonu çıkarmadım. İşten çıkışta direkt Media Markt gidip sınırsız ekran koruyucu paketi alıp, kaplattıracağım ekranı. Herkes en kısa sürede telefonuna kavuşur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 5 Şubat 2025; 18:30:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Olabilir. İdarelik. Kılıfların ne zaman geleceği de meçhul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Şubat 2025; 18:27:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

hadi gözünüz aydın kavuştunuz sonunda :)

Bu arada, Bir Apple kullanıcısı olarak,

25 Ocak günü, demo cihazı elime aldım ve konu müdavimleri arasında cihazı ilk inceleyen bendim malum Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Samsung'un bu sefer mükemmel bir cihaz yaptığını, ekranıyla, yazılımıyla, tasarımıyla (tasarım kısmı göreceli olarak) müthiş bir cihaz olduğunu yazmıştım. O zaman konuya gelip "cihaz ayno cihaz yoa" diyenler cihazları ellerine aldıkça bu cihaz bir farklıymış demeye başlamışlar, ne güzel, demek ki tespitlerim doğruymuş. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Ben de siparişimi verdim bekliyorum. İnşallah birkaç güne alırım cihazı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 5 Şubat 2025; 18:28:58 >
  • Doancrula kullanıcısına yanıt

Benimki patpatsızdı. İçinde sallana sallana gelmiş. Tek telefon ve smarttag di.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Bu adaptör benim mağzada 2.800 olarka görünüyor ama nasıol bu fiyata aldınız

• konserve corba kullanıcısına yanıt
    Kamu mağazası %15 indirimli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Kutu gereksiz büyük. Patpat göstermelik gibi zaten hocam. Kargocudan kutuyu alırken bile içindeki iler takla attı lambur lumbur ses geldi :))

• Spigen S25U kılıflarını aynı geçen yıl S24U'da yaptığı gibi alsak ta şu anda göndermiyor değil mi?

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Hem de nasıl. 😂

• Bu üçünden hangisini almajk daha mantıklı

• kılıf olarak kim ne marka öneriyor? şuana kadar sadece orijinal kılıfları kullandım aldığım telefonlarda, 1 kez S24 için jetech almıştım.

mesela şu nasıldır? normal telefonu kalınlaştırmayacak kaba olmayan bir şey lazım

• Arkadaşlar Benks'in ekran koruyucusunu alan bir kaç arkadaş vardı burda. Acaba kurulum yaptılar mı memnunlar mı? Eğer memnunlarsa telefon gelmeden ona göre sipariş edecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeb70 -- 5 Şubat 2025; 18:55:49 >

• 16 Pro Max' den geçen var mı, kaça saydılar cihazı?

Hocam parmak izi olayını kontrol edin ekran koruyucu taktırdıktan sonra. Forumda birisi hayalet ekran olan paketten yaptırmış okumamış parmak izini iade etmişler haberiniz olsun.

• mehmetpcan1 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öyleymiş Ama hayalet değil normal taktıracağım hocam. Çıkmadan da denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 5 Şubat 2025; 19:0:35 >

50W yeni çıkan. Kablosuyla birlikte geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Şubat 2025; 19:2:47 >
  • kargolarını alanlara hayırlı olsun güle güle kullanın. darısı bizlerin başına. (halen 4 mart benimki ) bu arada s25 ultra ana ekran ss leriniz diye bir konu var mı yoksa sadece bu konu için açılsa güzel olmaz mıydı. ana ekranlarımızı ss alıp atardık widget, duvar kağıdı filan öneri olurdu bakardık.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Daha mı iyi olur dersin

Daha iyi bence. 65W de eski teknoloji var. 45W ve 50W yeni özelliklere sahip. 45W ve 50W de kablo dahil. 45W de tek port. 50W de çift port var. Biri 25W diğeri 50W yeni kadar destekliyor. 45W de yeni teknolojiye T4511X model kodlu sahip, Samsung Store dışında alacaklar için söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Şubat 2025; 19:5:54 >
    Hocam taktırdıktan sonra yansıma olayı hakkında bilgi verir misiniz? Bende ona göre benks siparişimi iptal edeceğim. Önceki cihazımda medimarkta taktırıyordum dilediğim gibi. Eğer yansıma olayında sıkıntı yoksa bende orda yaptırmayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.