Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (640. sayfa)
-
-
Olabilir. İdarelik. Kılıfların ne zaman geleceği de meçhul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Şubat 2025; 18:27:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hadi gözünüz aydın kavuştunuz sonunda :)
Bu arada, Bir Apple kullanıcısı olarak,
25 Ocak günü, demo cihazı elime aldım ve konu müdavimleri arasında cihazı ilk inceleyen bendim malum
Samsung'un bu sefer mükemmel bir cihaz yaptığını, ekranıyla, yazılımıyla, tasarımıyla (tasarım kısmı göreceli olarak) müthiş bir cihaz olduğunu yazmıştım. O zaman konuya gelip "cihaz ayno cihaz yoa" diyenler cihazları ellerine aldıkça bu cihaz bir farklıymış demeye başlamışlar, ne güzel, demek ki tespitlerim doğruymuş.
Ben de siparişimi verdim bekliyorum. İnşallah birkaç güne alırım cihazı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 5 Şubat 2025; 18:28:58 > -
Benimki patpatsızdı. İçinde sallana sallana gelmiş. Tek telefon ve smarttag di.
Bu adaptör benim mağzada 2.800 olarka görünüyor ama nasıol bu fiyata aldınız
-
Kamu mağazası %15 indirimli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kutu gereksiz büyük. Patpat göstermelik gibi zaten hocam. Kargocudan kutuyu alırken bile içindeki iler takla attı lambur lumbur ses geldi :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Spigen S25U kılıflarını aynı geçen yıl S24U'da yaptığı gibi alsak ta şu anda göndermiyor değil mi?
-
Hem de nasıl. 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu üçünden hangisini almajk daha mantıklı
-
kılıf olarak kim ne marka öneriyor? şuana kadar sadece orijinal kılıfları kullandım aldığım telefonlarda, 1 kez S24 için jetech almıştım.
mesela şu nasıldır? normal telefonu kalınlaştırmayacak kaba olmayan bir şey lazım
amazonESR Samsung Galaxy S25 Ultra Kılıf, MagSafe ile Uyumlu, Manyetik Kılıf, Askeri Sınıf Koruma Sararmaya Dayanıklı Klasik Seriler, Şeffafhttps://www.amazon.com.tr/ESR-Samsung-Galaxy-S25-Ultra/dp/B0DMSVD8VW/ref=sr_1_1?dib=eyJ2IjoiMSJ9.iWC1JmZ3tnZq3NWudBeqHvQKVbXCdl51mAK_73VMYFw1HG0SRDSxop_K5FtIX2B7qnWJE_LaPOC8vGH6sMvLK4cimFcEvD9pPPSoKw2GJSgNce8jERjJxKX9QOrDjDIwTmWVB9pCOUsqxoD9hFYD5AV3cCVO9oRyh8Z9UQuuA9wVksepA5nZ_I68LnTVq15H9ir0B1vIu_Xucq7q8EPt6qX4qnDeO_xQ40M6-U-dElmjxVDBhWgA2KbCgn60LmtuQbbym_wra5j99J5dQKZ2BKP2qo877cT25x1JACda4QYnYvZI2fdhe4ArQqHWK2IUoACqMEWUR17tiYcNg-5O2W31nWvlO1UP104bYasb9KI.CqOqgGDq8SUCsNeQ3UWtOA2v-W_ddUUw1jmnNsKfhxA&dib_tag=se&qid=1738770860&refinements=p_4%3AESR&s=electronics&sr=1-1&th=1
-
Arkadaşlar Benks'in ekran koruyucusunu alan bir kaç arkadaş vardı burda. Acaba kurulum yaptılar mı memnunlar mı? Eğer memnunlarsa telefon gelmeden ona göre sipariş edecektim.
benks türkiyeGalaxy S25 Ultra Benks Glass Warrior AR (Anti Reflective) Ekran Koruyuhttps://benks.com.tr/collections/galaxy-s25-ultra-ekran-koruyuculari/products/galaxy-s25-ultra-benks-glass-warrior-ar-anti-reflective-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeb70 -- 5 Şubat 2025; 18:55:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
16 Pro Max' den geçen var mı, kaça saydılar cihazı?
-
Hocam parmak izi olayını kontrol edin ekran koruyucu taktırdıktan sonra. Forumda birisi hayalet ekran olan paketten yaptırmış okumamış parmak izini iade etmişler haberiniz olsun.
Evet hocam öyleymiş Ama hayalet değil normal taktıracağım hocam. Çıkmadan da denerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 5 Şubat 2025; 19:0:35 >
50W yeni çıkan. Kablosuyla birlikte geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Şubat 2025; 19:2:47 >
kargolarını alanlara hayırlı olsun güle güle kullanın. darısı bizlerin başına. (halen 4 mart benimki ) bu arada s25 ultra ana ekran ss leriniz diye bir konu var mı yoksa sadece bu konu için açılsa güzel olmaz mıydı. ana ekranlarımızı ss alıp atardık widget, duvar kağıdı filan öneri olurdu bakardık.
Daha mı iyi olur dersin
Daha iyi bence. 65W de eski teknoloji var. 45W ve 50W yeni özelliklere sahip. 45W ve 50W de kablo dahil. 45W de tek port. 50W de çift port var. Biri 25W diğeri 50W yeni kadar destekliyor. 45W de yeni teknolojiye T4511X model kodlu sahip, Samsung Store dışında alacaklar için söyleyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Şubat 2025; 19:5:54 >
Hocam taktırdıktan sonra yansıma olayı hakkında bilgi verir misiniz? Bende ona göre benks siparişimi iptal edeceğim. Önceki cihazımda medimarkta taktırıyordum dilediğim gibi. Eğer yansıma olayında sıkıntı yoksa bende orda yaptırmayı düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X