NILLKIN H+ Pro Temperli Cam Samsung Galaxy S25 S25 Artı S25 Ultra Kolay Kurulum Parlama Önleyici Ekran Koruyucu - AliExpress 202192403 https://tr.aliexpress.com/item/1005008685408485.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1f39406aceDVIl&mp=1&pdp_npi=5%40dis%21TRY%21TRY%20791.12%21TRY%20553.83%21%21TRY%20553.83%21%21%21%4021010d9017492940878777411ee5ae%2112000046234629361%21ct%21TR%213466361582%21%211%210&gatewayAdapt=glo2tur#nav-reviewBu ekran koruyucuyu kullanan oldumu yansıma engelleyici varmış |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1436. sayfa)

-
-
-
Hayır hocam hiçbir şeye çözüm falan değil hatta bir etkisi olduğundan şüpheliyim plasebo etkisi diyorum ben buna. Bunu yapınca telefonunun düzeldiğine inanınca düzelmiş gibi hissediyorlar sebep sadece o
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne zaman gelecek?
kısacası wipe cache olayı boş diyorsunuz yani
neyi anlatmaya çalışıyorsunuz?
burada çoğunluk pil performansından memnun. size accubattery uygulamasından bakmanızı önermiştim denediniz mi?
sorun için çözüm bulmaya çalışmadan burada sürekli karalama yapmak çok kolay.
günlük 8-10 saat arası ekran süresi alıyorum.
şunu artık anlamanız lazım, sorun telefonda değil sizde.
fanboy vs diyerek hakaret ediyorsunuz üslubunuza dikkat edin, ben genel memnuniyeti dile getirdim.
sürekli mızmızlanarak sorun olduğunu söyleyip durmak burada bilgi amaçlı mesajları okuyanlara hiçbirşey kazandırmıyor. buraya insanlar mızmızlanma okumaya gelmiyor.
engeli basıcam zaten merak etmeyin. son mesajımı görün diye engellemiyorum.
sağlıcakla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyluke34 -- 7 Haziran 2025; 16:50:15 >
One UI 8’in kararlı (resmi) sürümü için Samsung, 2025 yaz aylarını işaret etti. Samsung’dan gelen resmi açıklamaya göre One UI 8 güncellemesi “bu yaz” (Haziran–Eylül 2025 aralığında) kullanıma sunulacak. Hatta Samsung Akıllı Telefon Planlama Başkanı Minseok Kang, yayınlanan bir videoda One UI 8’in yaz aylarında kesin olarak çıkacağını garanti ettiğini belirtti.
Ayrıca Samsung, One UI 8’in ilk kararlı sürümünün 2025 yazında yeni tanıtılacak cihazlarla birlikte geleceğini doğruladı. Özellikle bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurulacak Galaxy Z Fold 7 ve Galaxy Z Flip 7 modellerinin kutudan One UI 8 ile çıkacağı açıklandı. (Temmuz ayı başında)
Dolayısıyla, One UI 8’in resmi dağıtımının Temmuz veya Ağustos 2025’te başlaması muhtemel görünmektedir.
Edit
Telefonun pil performansını beğenmeyenler bu güncellemeyi beklesin ona göre telefonu değerlendirsin bir üst msj da söylemiştim PhoneBuff’ın testine göre S25 Ultra toplam ~27 saat 50 dakika dayandı (yaklaşık 11 saat 50 dk aktif kullanım), rakibi iPhone 16 Pro Max ise ~28 saat 1 dakika ile kıl payı önde tamamladı yani aslında bu sonuç pil performansının çokta kötü olmadığını gösteriyor haksız yere asıp kesmeyin
Not iki markanında da fanı değilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 7 Haziran 2025; 18:28:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence sizde sorun yok pilden bende hiç memnun değilim. Ofiste klimanın altında wifiye bağlı dizi film izleyerek ya da sosyal medyada kaydırarak 10-11 saatleri bende görüyorum ama dışarda mobil veriyle telefonu biraz zorlayınca ekran süresi 5 saati geçmiyor. Şu sıralar günde 2 defa şarja takıyorum bu telefon yoğun kullanıma asla gelmiyor. SD 8 elite ve 5000mah lion birleşince böyle oluyor herhalde. 8 elite çipli telefonlar arasında en kötü batarya s25 ultrada. Rakipleri el kadar telefona 5200mah sığdırıyor tablet kadar telde 5000mah batarya var sebebi bu diye düşünüyorum. Pilden memnun olanlar telefonu zorlamıyor bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamam101 -- 7 Haziran 2025; 17:9:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu telefonun şarjının kötü gittiğini ilk aldığım gün anlamıştım kışın bu kadar kötü gidiyorsa yazın bu telefon hiç kullanılmaz diye hemen iade ettim hatta buraya yazdım sıcaklık yazın çok sıkıntı çıkaracak bu telefona diye öyle de oldu
Hocam bu pilin yapıp yapacağı bu... ben zorlamayanlar grubundanım ve 1,5-2 günü görüyorum. Ama şehir dışındayız,gaziantep gibi sıcak bir memleketteyiz şimdi full 4,5 g ve Android auto kullanım derken kullanım 1 güne;ekran süreside 6 saatlere düşüyor.Samsungun Oneplus 13,vivo x200 ultra gibi modellerle başa çıkabilmesi için ya pili büyütmek yada yeni teknolojiye geçmek zorunda artık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 7 Haziran 2025; 18:39:15 >
Bakın normal kullanım da 7 8 saat ekran açık süresi veren ve gün içerisinde sürekli telefonla konuşularak bu değeri gören bir cihaz.İphone 15 pro max ısı olarak bunun yanın da fırın gibiydi a24 ultradan da daha ılık bir cihaz
Bir önceki güncelleme de daha hızlı giden bir şarj ve bir tık daha sıcak bir telefondu şuan sıfır sorun
Şu katur kutur geçiş işi son güncelleme ile daha da toparlamış. Samsung deniyor bir şeyler.
Aslında 3x telefoto denen saçmalığa geçmek yerine doğrudan Geniş açıda zoom yapıp sonra 5x'e geçse bu da kalmaz.
Kırpılmamış orijinal hali
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
S25 Ultra hayat kurtarmış.
https://www.reddit.com/r/Military/comments/1l5evz6/galaxy_s25_ultra_saved_a_soldiers_life/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Mekan neresi? Bugün Bursa Gölyazıdaydım oraya benzettim bi an tekne turları vardı 😊
S24 Ultra ve eski bütün cihazlar için OneUI 7 de Samsung vulkana geçmiş onun için şarj hızlı azalıyor deniyor.
Akyaka, hocam. Muğla'da. İyi tatiller size de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 7 Haziran 2025; 21:31:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
14 sene önce gitmişliğim vardı,çok güzel yerdi
yeni güncelleme nasıl bir yenilik bişey varmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X