< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 9 Mart 2025; 21:12:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1111. sayfa)

-
-
benim gördüğüm youtuberlardan volkan manav hakkından geliyor apple ın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oda anti samsung işi gücü boykot ürünü reklamı yapmak çin telefonlarına hasta oluyor hep övüyor.Adam s25 ultra ya resmen çöp diyip yerden yere vurdu.Vivo gibi markalar dan bedava ürün çok geliyor ona belli.
evet huawei, vivo gibi markaların yancısı öve öve bitiremiyor.
Samsung kendisine tanıtması için ürün mü göndermedi yada davet mi etmedi öyle bir şey oldu. O günden beri samsung aleyhine taraflı video çekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarisAga -- 9 Mart 2025; 21:45:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Türkiyede ki en kolay iş adam dolandırmak
-
Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili)
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s25-ultra-512-gb-12-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00007MIDSU?ftid=n08f6e0r4gctylh9&magaza=%C3%96Z+ALYANS&url_src=ios-product-detail Siyah titanyumu 71'e satıyor.
Bu da yüzükçü :)) bir önceki örgücüydü. Bir tane de ben görmüştüm o da protez tırnakçıydı. :))
Halen inanan var mı? Alyans satan bir yer telefon satar mı? Biz resmi satıcıdan alırken bile korkuyoruz... Hepsiburada ve N11 dolandırıcı yuvası olmuş. Bence kimse resmi satıcı dışında hiçbir satıcıdan alışveriş yapmasın. Bir haltlar döndüğü çok belli son zamanlarda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 9 Mart 2025; 22:14:4 >
Yalnız ilgimi çeken sadece siyahı bu fiyata satıyor. Ne yapmak lazım bunu? Hepsiburada denetleniyor mu bunları?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada kendini denetliyor mu acaba önce onu sormak lazım...
Valla bilemedim şu an. Şüphede kaldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam şüphede niye kaldınız ki Hepsiburada kendi uyarısını yapmış, ben birkaç sayfa önce paylaştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 9 Mart 2025; 22:15:36 >
Bu ilanların sürekli forumda paylaşılması da ilginç :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence faydalı da.. insanların farkındalığı artıyor.
Yani satıcıların dolandırıcı oldukları belli. Niye fiyat düştü alın gibisinden paylaşılıyor bilemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O taraftan bakınca da sen haklısın hocam :)
Aynen...
Dediğiniz gibi bazı şeyler değişmez insanın içine, ruhuna işler. 3210’la büyüdüğüm için teknoloji gelişse de sanki o ilk şarjı full yapıp sabaha kadar şarj etmezsem telefonun bataryasından tam verim alamayacağım gibi geliyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X